onsdag 11. februar 2009

Tapet himmelen


Hvis du ikke har vært inne på denne linken http://www.wallpaperfromthe70s.com/ så må du skyndte deg inn dit.

Her kan man kikke på herlige inspirasjonsbilder, bestille drømmetapeten.

Du kan til og med bestille A4 ark med tapet prøver til en pris av 0,5 euro (ca. 4 kroner).
Høres ikke det flott ut?De to siste bildene er jo en vittig måte å presentere tapeter på. Spesielt candy mannen som er innetullet i plastremser. He he.

6 kommentarer:

 1. Takk for hyggelig hilsen på bloggen min! Gud, ja det var mange fine tapeter!!! Tror jeg skal bestille noen prøver, 4 kr går jo ann!

  SvarSlett
 2. Heisann :)Takk for varmende kommentarer på bloggen min nå i denne fæle tiden..I dag fæles det endelig som om det er en liten bedring og jeg håper det holder seg sånn..For noen herlige tapeter du har lagt ut! Vi planlegger å fjerne panelet på kjøkkenet og heller ha fliser på en hel vegg og så kunne jeg tenkt meg en sprek tapet på det lille som er igjen av vegger der inne..
  Her var det jo mye å bli inspirert av..Når alle er friske igjen skal det settes i gang med prosjekter her hjemme..I dag er det blå himmel og sol..rene påskeværet!
  Bare det gir litt ekstra energi!
  Ha en fin dag videre..PS! Du har rett i at systemet er uhørt tregt..Vi har tatt en masse prøver av datteren min uten at de gir noen treff på noen ting og etter å ha vært hos nå 6 forskjellige spesialister og hørt hva folk forteller om virussykdommer er jeg tryggere på at dette kommer til å gå over snart..Men fy søren så slitsomt å hele tiden måtte mase og kreve at man får timer hos spesialistene man trenger..
  Klem fra Kardemomme :)

  SvarSlett
 3. Hei!

  Hvor kan dette rød-hvit stripet tapetet kjøpesl? ;-))

  Takk for hyggelig kommentar inne hos meg!

  Hilsen fra Pillepalle

  SvarSlett
 4. Hello
  Jeg likte veldig godt det første.
  Turkise åååååå..goody gooody...
  Og han med politisperringen kan man kjøpe han...ups.....
  Dropsers

  SvarSlett
 5. Sikke et godt tips - der må jeg ind og kigge... Mon man kan få ham manden med også ;-) Ha ha ha

  Klem Maria.

  SvarSlett

Jeg er avhengig av tilbakemeldinger fra dere lesere for at bloggen skal drives og være interessant. Gi meg gjerne ris og ros, alt tas imot med stor takk. Ha en fin dag!!!