fredag 27. februar 2009

Kjøkken titt hos meg.

Tok en liten fotorunde i går kveld på kjøkkenet. Og jeg ser at mitt kjøkken er blitt litt gladere i løpet av den siste tiden. Jeg har funnet fram mer og mer farger i hyller og kroker. Da vi flyttet inn her, malte vi veggene hvite. Kjøkken innredningen er hvit og jeg hadde en gang en filosofi at alt skulle være hvitt og stål. Greit nok det, men det er jo så pregløst. Noen fargeklatter her og der er jo med på å piffe opp litt. M - for Minmill. Hi hi.
Zalo og ny oppvaskkost i selskap av fargerike skjeer.

 
Ønsker alle en riktig god helg.

16 kommentarer:

 1. Flotte farger og bilder fra kjøkkenet ditt, akkurat sånne farger som jeg vil ha inn mer av akkurat nå! Mulig det er våren som gjør det, eller lyset, jeg har iallfall lyst på flere farger rundt omkring i huset, og det lar seg vel ordne...;-)
  Selvfølgelig er det Den Blå Dør, jeg syntes også det var noe kjent med papiret:-) Takk for infoen, spørs om det blir en tur innom i helga;-) Klem B:-)

  SvarSlett
 2. Wow en Madonna-biljett. Den vet jag många som skulle vilja ha :)

  SvarSlett
 3. så mange fine fargeklatter du har på kjøkkenet ditt. enig at det blir kjedelig med hvitt og stål. de boksene var bare nydelig...og fargeombinasjonen lilla og grønt er jammen tøff.

  SvarSlett
 4. Fina bilder från köket.
  Visst är det skönt att ha trevliga saker att se fram emot!


  Så mycket fina virkade saker i tidigare inlägg!

  SvarSlett
 5. Gillar verkligen de färgglada prylarna i ert kök! Är det House doctor burkar?
  Kul med konserter! Det var inte illa vilka ni ska gå på heller...

  SvarSlett
 6. Herlige bilder! Morsomt med elgen på oppslagstavlen. Se der er ikke bare disse gale tyskere som omgir seg med (massevis) elger, hihi! Ser at du har vært på Madonna-konsert. Jeg er ikke sååå glad i hun, men jeg liker likevel noen av sangene hennes. Men! Depeche Mode!!!!! Kult! De var da veldig populært i 80tallene dvs. i ungdommen min...
  Skjeene er kjempeflott! Liker også boksen veldig godt!

  Ha en fin helg! Hilsen fra Pillepalle

  SvarSlett
 7. Heisann!
  Herlige fargeklatter! Jeg blir i godt humør av bildene dine :-)

  Så heldig du er som skal på de konsertene, er så herlig å ha noe så kjekt å se frem til :-)

  Ønsker deg en fin helg!
  Stor klem fra Livy

  SvarSlett
 8. Så fine og friske detaljer fra kjøkkenet ditt!
  Herlige fargeklatter :O)

  Ønsker deg en super helg!

  Klem fra Linda

  SvarSlett
 9. Du din heldiggris!!! Jeg vil også på Depeche Mode!!! Men skal på Madonna, tror nok det blir show selv om det ikke er helt min musikk stil. Men for en flink artist! God fredag:)

  SvarSlett
 10. Å, det var mange herlige, fargeglade ting! Jeg kan ikke få nok av farger nå, kanskje det kommer av at det er så (skuffende) hvitt ute..?
  Og Madonnabillett, heldig!!

  God helg!

  SvarSlett
 11. jag skulle också vilja ha en biljett till en Madonna konsert! Fina bilder från ditt kök!

  SvarSlett
 12. Gjett hvilken hermegås som har vært på Den Blå Dør i dag?? Ble 3 kjøkkenhåndklær med hjem, i herlige farger!!:-) Ha en super helg! Klem B:-)

  SvarSlett
 13. Ojoj! Flotte bilder fra kjøkkenet!

  MEN det beste av alt var de billettene! Ble tilbudt Madonna-billett,men kan desverre ikke.Og Depeche Mode er virkelig på ønskelista, men heller ikke da er det sikkert jeg kan. Men om jeg er hjemme, så skal jeg henge ut vinduet å høre:-)

  SvarSlett
 14. Veldig fine bokser som du har! Virkelig til å bli glad av!!!

  God helg, ja:)

  SvarSlett
 15. Vi burde starte en "Hater-min-svarte-skinnsofa-men-har-ikke-råd/samvittighet-til-å-kjøpe-ny-hva-skal-vi-gjøre-for-å-skjule-den"-klubb... Hi,hi...
  Men du, fint innlegg du har fra kjøkkenet ditt da, du har jo virkelig litt farge der! Mitt kjøkken er litt kjedelig... Hmmm... Må definitivt jobbe litt med det...! Ha en lovely kveld!

  SvarSlett
 16. Hei, så kult med litt farger! Gjør det spesielt og gir kjøkkenet ditt særpreg ;)

  SvarSlett

Jeg er avhengig av tilbakemeldinger fra dere lesere for at bloggen skal drives og være interessant. Gi meg gjerne ris og ros, alt tas imot med stor takk. Ha en fin dag!!!