tirsdag 3. februar 2009

Flere fargeglade lapper....

Ikke så lenge siden vi snakket om den søte juletid. Nå er det bare den søte hekletid som gjelder for meg. Her fullstendig hektet på dette. Har begynt på noen små fargerike lapper som jeg ikke vet hva skal bli. Det er jo bare gøy å se på fargene og hekle i vei. Noe vil det jo bli til slutt. Så får vi se....

Jeg er jo ikke ferdig med forrige prosjekt, men måtte koble av med noe nytt. Men det er jo litt typisk meg det... å ha flere ting pågående samtidig. Ble litt lei av de andre lappene jeg holdt på med, og kobler av med disse.

Det hjelper å ha kameraet i orden. Satt inn batteri i blitzen i dag, og fikk tatt en haug av bilder. Tok et bilde av denne orkideen også. Den strutter der den står i vinduskarmen på kjøkkenet. Jeg elsker orkideer fordi de er så vakre.
Ønsker alle som er innom her hos meg en fin dag. Vil også si tusen takk for alle de hyggelige kommentarene som dere legger igjen. Setter virkelig pris på det.

13 kommentarer:

 1. Så flink du er...nei... nå får jeg hekle på her jeg og...
  Fine farger i lappene dine...I like...
  Drops

  SvarSlett
 2. Så fine lapper du har heklet! Fargene likte jeg veldig godt! Det skulle bli spennende å følge med i hekleverkets fremveksten :))

  Takk for besøket og hyggelig kommentar inne hos meg!

  Hilsen fra Pillepalle

  SvarSlett
 3. Hej! Vilken underbart härlig blogg du har, jag kommer att sätta dig bland mina favoritbloggar nu. Älskar dina mormorsrutor, snygga färger!

  SvarSlett
 4. Så herlige farger på lappene dine!
  Jeg har hekledilla selv!

  Ha en fin kveld :O)

  SvarSlett
 5. Sukkertøysruter hos deg, sjokoladeruter hos meg. Vi hadde vært en god mix, hadde vi hatt blogg sammen, tror jeg, hi hi
  Ellers er det mange fristelser i bloggen min nå.........jada, 2 innlegg på samme dagen, vet du!

  SvarSlett
 6. Så fine ruter du hekler, skikkelig deilige farger! Blir mer og mer frista til å sette igjen selv :)

  SvarSlett
 7. Å vilka härliga rutor :) Alla har så fina garn, vart får man tag i så fina färger? här i Jönköping är alla färger så mesiga. Ska bi jätte skj att se vad det kommer att bli :)

  SvarSlett
 8. Hei Minmill!
  Så mange glade lapper du har heklet! Flotte farver! Jeg synes du sa at du heklet sent jeg! Virker ikke slik.
  Mange prosjekter i sving kjenner jeg til ja. Blir også lei, og må svitsje litt mellom farver og prosjekter. Holder på med noen lapper i lillatoner og blåtoner. Kanskje blir det noe til guttas rom. Så har jeg kjøpt helt nye farver i dag, og nå har jeg jo bare lyst til å kaste meg over disse. Så er det teppet med lilla kanter i oransje, lyserosa og hvitt. Det skal bli mye større.
  Akk ,her er det mye å ta av. Så fint at du ble inspirert av lampeskjermene med hekla lapper eller grytekluter. Jeg holder på med en skjerm. Kanskje jeg får gjort den ferdig i morgen.....
  Enig i at teppet fra den nye bloggen Nr.21 er alldeles nydelig og delikat.
  Ha en fin kveld! Klem fra kaspara

  SvarSlett
 9. Såå fine ruter!! Herlige sukkertøyfarger:) Jeg falt også for pleddet til Nr.21! Lurer på hvordan hun har heklet de innerste sirklene. Dette må prøves ut!;) Jeg har litt heklesperre i disse dager.. Men det går nok plutselig over igjen;)

  Klem fra Mina:)

  SvarSlett
 10. Hei du :)Herlig, herlig, herlig med slike fargeglade heklelapper..
  Det er ikke uten grunn vi har blitt bitt av basillen noen og enhver av oss :))Jeg har fortsatt sykt barn og har ikke den helt store energien til å gjøre noe som helst om dagen..Derfor har det vært stillere fra meg rundt omkring på bloggene også..Går bare rundt og ønsker at dagene skal bli normale igjen og uten bekymring sukk! Men jeg ønsker deg en fin dag i Kristiansand og håper at Ikea begynner byggingen i Kristiansand snart ;)
  Det er mange godbiter å finne på det varehuset..
  Klem fra Kardemomme :)

  SvarSlett
 11. Takk for hyggelig kommentar hos meg :)
  Lappeteppet mitt har jeg sydd sammen. Sydde bare opp og ned i den ytterste masken,
  Borden er litt vanskelig å forklare.
  Men her er i allefall beskrivelsen:
  Hekle en rad fastmasker rundt arbeidets kant, masketallet delbart med 6+1 .
  Hekle 1 kjedemaske i første fastmaske, - hopp over 2 fastmasker, 5 staver i neste fastmaske, hopp over 2 fastmasker, 1 kjedemaske i neste fastmaske, gjenta fra - til raden ut!
  Håper du får det til!
  PS. Det er enklere å legge inn kommentar hos deg hvis du fjerner ordbekreftelsen!

  Klem fra meg;)

  SvarSlett
 12. Tusen takk for hyggelige ord.
  Fint at du vil være med i konkurrasnen!
  Jeg glemte å si at jeg ikke har sydd stoffstykke bak på puta. Har heklet bakstykket også, i bare lyse ruter. Så kan jeg snu den når jeg blir lei av fargene!
  Du kan se det på bildene mine:O)

  SvarSlett
 13. Har laget et innlegg til deg inne på bloggen min... Men, kjære deg, du lager jo bare noen helt fantastiske små gledes-lapper du da!!! Gleder meg veldig til å følge med det videre! Hold oss oppdatert!!

  SvarSlett

Jeg er avhengig av tilbakemeldinger fra dere lesere for at bloggen skal drives og være interessant. Gi meg gjerne ris og ros, alt tas imot med stor takk. Ha en fin dag!!!