torsdag 28. januar 2010

Dekorering av peishyllaNå kom jeg visst helt ut av bloggsporet igjen. Men tittei altså, her er jeg igjen. Jeg kan si så mye som at lille M har det bra etter sykehusbesøket. Hun var i full fart dagen etterpå, og har til og med vært i Oslo på Disney show i helgen som var.


I går kveld fikk jeg en ide, basert på noe jeg har sett i interiørmagasiner i det siste. Hvorfor ikke ha et speil oppå peishylla. Alle mest ville jeg hatt et speil som var buet på oversiden, men jeg hadde et gammelt speil på loftet som jeg tørket støv av istedet.


Speilet var et jeg kjøpte for mange år siden. Speilflaten er slitt og rammen er også det. Jeg synes absolutt ikke det gjør noe om rammen er gullfarget. Det er bare med på å varme opp litt i kulørene.


Så må jeg jo ikke glemme å nevne at jeg synes bokstavene og småvasene fikk lov til å stå ved siden av speilet for å lage litt miljø der på peishylla. Jeg er jo veldig i det bokstavianske hjørnet for tiden. Det kommer mer bokstaver fra meg snart, så bare følg med....

9 kommentarer:

 1. Veldig fint med betongfinish på peisen!
  Og pynten oppå, selvfølgelig. :)

  SvarSlett
 2. Du, kjære Minmill, denne peisen liker jeg utrolig godt! Fint også med dekorasjonen. Jeg har kjøpt en bokstave i går. Den er ikke så stor, men flott, synes jeg. Her er det koldt og været ute er dårlig. Å, hvor jeg ønsker med en sånn varm peis eller en liten Jøtul-vedovn. Ha en fin kveld videre! Klemmer fra Pillepalle

  SvarSlett
 3. Det er så tøft med bokstaver altså. Og et lit slitt gammelt speil er ikke så verst det heller:) Alt i alt en superfin peishylle!

  klem

  SvarSlett
 4. Jeg elsker å bruke bokstaver i interiøret, det gjør virkelig et hjem personlig og spennende..Slik som du viser her..Nydelige:)
  Og elsker den vesle grønne vasen din*vil ha*
  Har den turkise, og skull egjerne hatt en haug til i samlingen min♥

  Vakkert speil du har også, den "kledde" peisen meget bra:)

  Klem på du

  SvarSlett
 5. Har fulgt med på bloggen din anonymt fra sidelinjen en stund nå, og syntes det var på tide med en kommentar ;o) Liker både interiørstilen din og engasjementet ditt.Var i Kristiansand en tur sommeren for snart 2 år siden, og ble positivt overrasket over å finne så mange hyggelige butikker og cafeer. Håper å få til en tur i løpet av våren, og drister meg kanskje til å spørre deg om tips til en restaurant som kan passe for to damer rundt 40-tallet som liker god mat og drikke og fine omgivelser. Ha en fortsatt fin kveld!

  Mvh Randi

  SvarSlett
 6. Kjempe flott peis, likte den litt rå finishen... Og kult speil, var kjempe flott i gull, og bokstavene love them... Har litt bokstav hekta selv om dagen...
  Så gleer meg til å se mer fra deg...
  Ha en super kveld godt å høre at lille mor er bra i formen igjen...
  klem victoria

  SvarSlett
 7. Så fint det er! Stilig med litt gull og glitter innimellom:)

  SvarSlett
 8. hei.Dette ble jo kjempefint, og det er jo HELT i tråd med den nye trenden wabi sabi. Det er japansk-kinesisk og betyr ydmyk skjønnhet....glem bruk og kast:-) Jeg leste om den nye stilen i Hjem- bilaget i Adresseavisen i dag, du kan se på nettavisa:-))
  En stil som passer meg hverfall:-)
  Ha en flott dag!
  klem

  SvarSlett
 9. Kjære Minmill
  Jeg elsker prinsippet " man tager hva man haver". Fint med den store speilen på på peishylla! Litt sofistikert nesten!
  Ja, tenkte jeg det ikke at du skulle ut og teste skiløypene! Kan tenkte med du er en propell i sporet! Hytteturer er fantastisk koselig og en sann rekreasjon. Vi har ikke så ofte tilgang til hytte, men i blant får vi leie hytte gjennom en hyttering via jobben. Det er stor stas! Vi skal søke om leie de første ukene i mars, i februar var ikke vi blant de heldige.
  Så får vi krysse fingre og tær.
  Javisst, husker jeg at vi to har like loppislamper, du hvit og jeg rød. Liker den godt!
  Her skal vi ha gjester i morgenkveld og i dag blir det en stille rolig kveld. Far i huset skal ut med kollegaer igjen og gutta og jeg ber opp gamle bestemor til hjemmelaget pizza. Hun fyller snart 88 år og for litt siden stupte hun over rullatoren på gata på grunn av det humplete underlaget. Nå har hun holdt seg mest inne og dagene blir sikkert laaaange.
  Ha en nydelig helg på hytta og i skisport, Minmill!
  Klemmer fra Kaspara

  SvarSlett

Jeg er avhengig av tilbakemeldinger fra dere lesere for at bloggen skal drives og være interessant. Gi meg gjerne ris og ros, alt tas imot med stor takk. Ha en fin dag!!!