mandag 31. mai 2010

Kragerø

Anspent – avslappet
Irritert – harmonisk
Trøtt – uthvilt

En helg på spa hotell gjør underverker for en kvinne som lever et hektisk liv som meg. Beskrivelsene ovenfor er før og etter spa oppholdet i helgen. Jeg har en venninne som har leilighet på Kragerø Spa og Resort. Meg og min store M dro bort dit i helgen på besøk. Jeg har aldri sett maken til flott sted. Beliggenheten er helt rå. Interiøret er avstemt og avslappende og går i myke farger og fasonger. Det lukter deilig spa duft overalt. Leilighetene har golfbil til disposisjon, og på denne suste vi rundt på de små golfveiene. Det var som å være i et eventyrland. Alt var så velregissert og stilfullt.

Vi har badet, steamet oss og hatt badstue. Jeg fikk meg noen minutter for meg selv for å farge og nappe brynene av en dame som formelig svevde lett over gulvene og hadde englestemme. Vi øvde også på å slå golfballer. Jeg kan ikke akkurat si jeg hadde den rette stilen for golf, hverken i antrekk eller stil. Hihi.

Dette er mer min stil, å ligge henslengt i en sofa. Dette er fra hotellets fellesterrasse med panoramautsikt over Kragerø og kveldssol. Å sitte her mens man nipper til en drikk, er jo herlig i seg selv.


Det er jo ikke så lenge siden jeg var på Larvik Spa, men jeg kan stå inne for at Kragerø var mange ganger mer imponerende. Så her kan jeg trygt anbefale et besøk.

12 kommentarer:

 1. Mmmm...Så deilig! Jeg og mannen har hatt kjæresteweekend på Kragerø spa & resort to ganger og jeg kjenner det, at hver gang jeg blir litt ekstra sliten lengter jeg tilbake dit. Lukker øynene og hører musikken fra saunaen og kjenner spalukten i nesa. Et virkelig herlig sted!
  Og jeg tipper du fortjente avslappningen til det fulle :-)
  Klem

  SvarSlett
 2. For utrolig morsomme bilder, kjære Minmill! Kjekk å ha en vennine på dette spa resort :) Synes, dere hadde det bra. Ha en fin kveld videre! Klem, Pillepalle

  SvarSlett
 3. Ah, så deilig! Vi har hytte en halv mil lenger ut, på rapentangen. Gleder meg til å komme på hytta i sommer, deilig svabergliv :) Kanskje jeg får lurt til meg en behandling på spaet i sommer - har tenkt det siden det kom, men får visst aldri rota meg til det :)
  Ha en solfylt uke!!
  Ü

  SvarSlett
 4. Så koselige bilder. Ser ut til at dere har hatt det kjempekos! Jenten din er så søt...
  Ha en fin kveld.
  Hilsen Sølvi

  SvarSlett
 5. Og her var jeg igjen ;) Det ligger en liten utmerkelse til deg på bloggen min, ta en titt Ü
  Håper dere koser dere i sommerværet!!
  Ü

  SvarSlett
 6. Åååå, har du vært der!! Min venninne var der for en stund siden og maken til fantastisk sted skal man lete lenge etter, etter bildene å dømme! ser at du koser deg der su ligger henslengt i den sofaen med den lekre utsikten :))Der hadde nok jeg også trivdes veldig godt :))Så godt at man kan gjøre slike ting i hverdagen. Det er sånt som gir påfyll på krukka!
  Ha en fin onsdagkveld videre. Min er øyeblikkelig slutt! Nå hopper jeg til køys.Natta Minmill :)))

  SvarSlett
 7. Det så deiligt ut..;) Godt å hente inn litt energi en gang i blandt.

  Har mange ganger vært inne å kikket på bildene fra stedet. Ser jo bare så flott ut interiørmessig ..Og sikkert veldig avslappende atmosfære.

  SvarSlett
 8. Hei :-)

  så jo virkelig herlig ut da!! drømme-drømme. vi drar faktisk til Kina på fredag, og håper på å kunne unne meg litt luksus og pleie der ;-)

  sikringen ble skrudd i av min kjære mann, hehe... men maskinen svarte nok ikke til forventnigene :-( så den er pakken fint inn i esken sin for retur til clas ohlson, håper å få pengene tilbake for en maskin som ikke fungerte. Men, det er jo gjerne sånn at når noe virker for godt til å være sant så er det jo ofte det... hehe ;-)

  SvarSlett
 9. Heisan og god formiddag, Minmill!
  Håper enda den gode følelsen sitter i kroppen og at du fremdeles er harmonisk og avslappet!
  Det ser alldeles deilig ut og jeg unner deg det STORT!
  Kragerø er en koselig plass og tidligere MÅTTE jeg alltid en dag til Kragerø i løpet av en sommer. Det var et eldorado med brukt/antikvitetsbutikker der og morsom kunsthåndverk.
  Liker golfstilen din jeg! Den er skikkelig laid back ut.
  Ha en fortreffelig dag, kjære Minmill!
  Klemmer fra Kaspara

  SvarSlett
 10. Hei og tusen takk for en hyggelig kommentar på bloggen min.
  Tørkestativet har jeg kjøpt på www.http://interiordetalj.no/
  Det er helt genialt med å hente i taket, sparer gulvplass og tøyet tørker raskere. Vi har det på 1,60 m og kunne gjerne hatt det største hvis vi hadde hatt mer plass :)

  Hilsen meg fra smaasteg.blogspot.com

  SvarSlett
 11. Jeg har også vært her og det er jo nesten ikke til å tro! Beliggenhet og alt!
  Jeg ble egentlig bergtatt i lobbyen, det var jo så harmonisk og herlig...
  Så deilig å lade opp litt!
  Ha en fin dag!

  SvarSlett

Jeg er avhengig av tilbakemeldinger fra dere lesere for at bloggen skal drives og være interessant. Gi meg gjerne ris og ros, alt tas imot med stor takk. Ha en fin dag!!!