søndag 16. mai 2010

Modning av tomater og kroken min


Jeg skal lage tomatsalat til 17. mai festen sammen med vennene våre. Siden tomatene var blasse i fargen og ikke helt modne, så har jeg hørt at det er lurt å la dem stå lyst i romtemperatur for å modnes raskere. Så jeg håper trikset fungerer, for i morgen tidlig skal jeg skjære dem i skiver. Jeg synes tomatene ble dekorative i fildefer kurven, så de var absolutt verdt et blogg bilde.

Jeg har også svinset rundt litt i stuen i dag morges og ommøblert og pyntet litt. Globusen fikk seg en ny plass, og jeg synes den passet bedre inn her. Dette er liksom mitt dille hjørne av stuen, og det er under konstant forvandling.

Bunadsskoene gled jo rett inn her....

Nå må jeg løpe, frokosten er visst klar... Deilig å komme til dekket bord, og det lukter egg og nystekte bagels. Mmmmm. Ha en fin søndag alle dere som er innom.

5 kommentarer:

 1. Hei Milmill.

  Det pleier å fungere og legge tomatene på benken, hvis jeg husker rett fra min lille tid som rema 1000 medarbeider så skal faktiske ikke tomatene inn i kjøleskapet. Smaken blir søtere og bedre på benken.
  Kroken din er kjempe fin, er misunnelig på den fine globusen din. Jeg pleier også og ha lys og telys stående framme. Veldig greit når det er lett tilgjengelig også pynter det fint opp også.
  Ha en fin søndag du også.

  Klem fra Ann Kristin

  SvarSlett
 2. Tomater er dekorative altså, når de ligger samlet sånn er de så flotte!Ha en finfin søndag og en kjempefin søttende i morgen:)

  SvarSlett
 3. Håper frokosten smakte:) Det er mange som driver forbredelser til 17mai nå tenker jeg. Har akuratt satt in gulerotkaken i ovnen:)

  Koselig korok du har:) Drømmer om en gammel globus selv til "kontoret" har ikke funnet det men kjøpte en gammel Europakart på ebay fra 1908. Det gjorde seg det også:)

  Håper tomatsalaten vil smake og at dagen blir fullkommen!

  Stooor 17mai klem fra meg.

  SvarSlett
 4. Ønsker dere en flott feiring imorgen. Her går det i hundre idag!! MYE å gjøre:)

  SvarSlett
 5. Tomater modner fort visst dei liggjer i eit sørvendt vindu.
  Har tidlegare jobba i eit tomatgartneri og der var det fyfy om ein la tomat i kjøleskapet. For då vart dei øydelagt. Dei smakar best om dei får liggje i romtemperatur.

  Men det var jo vakkert på pynte opp med tomatene i den kurven.

  Ynskjer deg vidare ei fin 17. maihelg.

  SvarSlett

Jeg er avhengig av tilbakemeldinger fra dere lesere for at bloggen skal drives og være interessant. Gi meg gjerne ris og ros, alt tas imot med stor takk. Ha en fin dag!!!