onsdag 12. mai 2010

Endelig min.....Endelig ble denne lampen min.... og det har jeg ventet lenge på. Firmaet jeg jobber for ble slått sammen med Luxo for en god stund siden. Og da tenkte jeg....ai ai, L-1 lampen fra Luxo må jeg få tak i nå. Men det var visst lettere sagt enn gjort å få tak i den. Men det ordnet seg likevel, så med meg hjem fra Oslo i går var denne bordlampen. Dette er den forrige modellen. Den nye modellen har av/på knappen på siden som en vribryter, men pytt, det bryr jeg meg ikke om.

Foreløpig har den fått plass over sofaen. Den er skrudd fast i vinduskarmen. Det ble litt voldsomt, så jeg må finne på noe annet. Men for bildenes skyld lot jeg den henge.


Under dagens matinnkjøp fikk jeg snappet med meg en ny bukett med rosa ranunkler, den vakreste blomsten jeg vet om for øyeblikket. Det er jo fridag i morgen, så det må pyntes og stelles litt her hjemme. Jeg gleder meg til å ha en pustepause i denne jobbeuken... En fin himmelfartsdag ønskes dere alle.

10 kommentarer:

 1. Grattis med ny lampe, råstilig!! Nydelige blomster ( nå må jeg også innom en blomsterbutikk etter jobb i dag merker jeg...) og ikke minst stolen i forrige innlegget ditt.... FY!!!! så fin den er altså:)
  God fridag i morgen!
  klem

  SvarSlett
 2. Heisann

  For en herlig blogg du har!

  Blir glad av den!

  Flott lampe, og ranunklene er også min favoritt. Sant som du sier, "for tiden", for det er rart hvor mye vi forandrer på smaken vår, som tiden går!


  Ha en god dag og uke!


  Klem fra Mona

  SvarSlett
 3. Ranunkler er nyyydelige! :-) - og lampen veldig kul!

  SvarSlett
 4. Stilig lampe, den liker jeg godt !
  Moro at du fikk tak i den til slutt da :)

  Kos deg på ekstra fridagen i morgen !!
  Klem

  SvarSlett
 5. Lampen var uber kul, og jeg eeeeelsker ranukler. De er jo sååå nydelige <3 Fikk LITT (les;MYE) lyst til å reise til blomsterbutikken etter en bukett nå ja.

  SvarSlett
 6. Heisan Minmill
  Ja, tenk om vi hadde vært på samme tog til Oslo her i går!!! Det hadde vært supermorsomt og hatt noen timer på toget sammen. To tvillinger skulle nok klart å holde samtalen i gang, he, he.
  Tror nok ditt tog ville være i Sandefjord senere ja, så jeg så ikke muligheten at du skulle befinne deg der.
  Det har vært en herlig Oslo-tur.
  Grattis stort med din nye flotte lampe! Superstilig og klart lampegale Minmill MÅ ha den.
  Kos deg masse på morgendagens fridag!
  Stor klem fra kaspara

  SvarSlett
 7. Gratulerer med råtøff lampe!! Skjønner godt å du måtte ha en. Kunne godt tenke meg en slik.

  SvarSlett
 8. Herlig lampe!
  Og jeg elsker butterfly stolen! Den er jo ikke bare flott og se på, men veldig god å sitte i også!
  Ha en fin fritorsdag!

  SvarSlett

Jeg er avhengig av tilbakemeldinger fra dere lesere for at bloggen skal drives og være interessant. Gi meg gjerne ris og ros, alt tas imot med stor takk. Ha en fin dag!!!