mandag 3. mai 2010

Mandags drømmer.

 Jeg tenkte jeg skulle knalle til med noen deilige og innbydende interiør bilder herfra på mandags formiddag. Bildene er ikke fra mitt eget hus, men de er hentet fra cyberspace og jeg vet ikke fra hvor... Er det ikke sånn det er for de fleste av oss? Fantastiske interiører finnes det mange av på nettet, og jeg bruker dem til inspirasjon for å danne mine egne drømmer. Nå er jeg hektet på hyller som har trekant knekter under. I mitt drømmekjøkken skal det være sånne hyller. Kjøkkendrømmen må nok stå på vent i en stund til, men bare vent, en dag er det min tur.

Et annet interiørobjekt jeg synes er fint, er en sånn flaggermus stol i slitt skinn. Jeg synes de er så lekre, enten med et skinn oppi eller en lekker pute.

Well, det var dagens drømmer fra meg. Nå er det jobb fram til i ettermiddag. Etter det må jeg ile hjem og ut i det fine solværet. Det er visst meldt drømmevær hele uken og selv om allergien sliter i meg må jeg innrømme at jeg liker sol og varme. Kanskje bjørka kan bli fortere ferdig med pollenet sitt da.... En fin kommende uke ønskes dere alle. Klemz...

10 kommentarer:

 1. åååå de var innbydende jaaa, og den kommodeeen daaa sukk :)

  SvarSlett
 2. Åh, så fint. Nydelige hyller. Takk for inspirasjon :-)
  Klem

  SvarSlett
 3. Ønsker deg en flott ny, allergifri uke:) Jeg merker at det begynner å slippe litt taket.. Måtte det snart bli ferdig.

  SvarSlett
 4. ...Nydelig inspirasjon på en mandags formiddag..
  Det er alltid lov å drømme SøTe DeG
  ...Ønsker deg en herlig solfyllt og kreativ uke vennen.

  Klem Ida Susanne

  SvarSlett
 5. herlig inspirasjon:):)

  ha en vakker mandag:) klemmer fra Wien

  SvarSlett
 6. Flotte interiør du viser bilder av! Liker sånne åpne hyller jeg også, prøver å få plass på kjøkkenet men er ikke mange ledige veggene gitt;-)

  Den flaggermusstolen er stilig, pleide å titte på slike på Lauritz.com, men nå er det visst ikke slik at de sender til norge..?! Skinn er så flott når det er blitt slitt og patinert!

  God mandag i fineværet!

  SvarSlett
 7. Hei på deg!
  Her var det herlig inspirasjon å sjå,slikt likar me :)
  Drømmer også om slike opne hyller men det får nok ligga på vent litt for meg og.
  Klem

  SvarSlett
 8. For noen herlige bilder:)
  Har lik allergi selv, så får håpe det ikke blir en så ille sommer i år:)

  SvarSlett
 9. Flotte bilder! Er jo fantastisk inspirasjon :)

  Koselig blogg du har! Jeg la meg til som følger :)

  Klem fra Silje

  SvarSlett
 10. Ah, kjenner til sånne mandagsdrømmer.Jeg har kjøkkendrømmer jeg også..Om et kjøkken som er skreddersydd til meg:)Jeg får vel bare levere inn tippelappen hver uke og håpe på det beste...God natt!

  SvarSlett

Jeg er avhengig av tilbakemeldinger fra dere lesere for at bloggen skal drives og være interessant. Gi meg gjerne ris og ros, alt tas imot med stor takk. Ha en fin dag!!!