lørdag 15. mai 2010

Min store M

Det er ikke alltid lett å få bra bilder av barn. De er alltid så opptatte, og alltid i farta. Men hils på min største datter, la oss kalle henne store M. Bildet av henne ble bra synes jeg. Hun er snart ni år og skal opp i fjerde klasse til høsten. Hun er på vei inn i en brytningsalder, hvor det som teller nå er å være kul. Det er tights, joggegenser, lange t-shirt i fargene grått, svart og brunt. Det er ikke akkurat det jeg vil kle henne i, men mine meninger betyr ikke så mye på det feltet. Jeg lar henne kle seg som hun vil, bare hun er lykkelig. Men hun er ikke så stor at hun har glemt å leke heldigvis. Dukker er fremdeles aktuelt. Yndlingssyslene akkurat nå for tiden er å sanke russekort, og kle seg ut som russ. Ikke minst er det viktig for henne å vanke sammen med gode venner fra skolen.

Det er matinnkjøp, rydding, vasking og hage som står på agendaen min i dag. Mannen er i båten for å gjøre den klar til sjøsetting. Jeg må vel også få strykt opp skjorter i løpet av helgen for det er ikke lenge til 17. mai. Hurra.....

6 kommentarer:

 1. Veldig flott bilde av en nydelig jente. Høres så kjent ut det du skriver om klesvalget til barna. Husker selv at moren min lot meg gå kledd som jeg likte. Tror det er viktig med tanke på utviklingen av en identitet. Ser alt hos lille jenta mi, at hun helst vil velge det meste selv. I butikker må jeg styre unna Hello Kitty. Liker det ikke, men det gjør min datter. Ikke like lett å kle henne med det jeg liker og noen ganger må jeg la henne bestemme selv. Det morsomme er at hun ofte vil ha på seg jeans, fotballtrøye og fotballsko. Med litt musefletter får hun da det femenine frem. Slik blir det med to eldre brødre. Kjolene er dog favoritten en så lenge.

  Ha en fin helg med 17 mai forberedelser:)

  SvarSlett
 2. Hei
  Knallbra bilde av størstejenta:-)
  Du skal se hun blir fotomodel etterhvert..
  Det med klær å sånn er ikke alltid lett nei, men jeg har heldigvis ikke hatt "problem" men nå har jo jeg bare hatt gutter her...har bare minsten igjen på 21 her hjemme som jeg fortsatt kjøper klær til:-))
  Håper du fikk gjort litt hagearbeid før regnet kom..
  Kos dere i helga og ha en fin 17.mai

  SvarSlett
 3. for en pen store M!
  så kjekt å lese litt om henne..min datter blir 10 i høst.
  så de er jo nesten jevngamle. jeg liker ikke så godt hannah montana,glitter,nagler osv klær. og merkelig nok er datteren min enig med meg. mulig hun er hjernevasket av sin mor.. he he.. ;) det viktigste er jo defintivt at ungene er lykkelige...og trives i klærne sine. jeg ønsker dere lykke til med de hageplanene...litt jobb foran dere ja. vi overtok huset vårt for fem år siden av min bror. og han hadde gjort absolutt alt man kunne gjøre i hagen/tomten. så nå er der det bare snakk om vedlikehold. travelt nok det ;)

  SvarSlett
 4. Så flott datter du har. Kan huske selv hvordan det var i den alderen, klærne var kjempe viktige og mamma var sjeldent populær når hun fant fram noe som ikke passet meg der og da. Hehe, var en bestemt liten frøken. Så tror nok det er like greit å bare la dem styre, det viktigste som du sier er at de har det greit.
  Lampene kjøpte jeg her i Sandnes på Smak. Regner egentlig med at de kan kjøpes/bestilles i de butikkene som fører blomingvill. Gleder meg til å henge dem opp, de skal være over kjøkkenbordet. Tror det blir kult.
  Ha en super 17. mai feiring.

  Klem fra Ann Kristin.

  SvarSlett
 5. Hei Minmill
  Skjønn jente og flink fotograf!
  Kanskje vi kan gjøre en deal; jeg har en kjekk sønn på akkurat samme alder. Hvis en langhåret fotballspiller vil falle i smak, hadde jo det vært morsomt, hi,hi!
  Ja, russekort er populært her i huset også men aller mest fotballkort.
  Det snakkes fotball døgnet rundt og selv faren som elsker fotball begynner å gå lei!
  Nå begynte mannen min å se på en thriller og det er ikke noe for sarte Kaspara, derfor farer jeg rundt i bloggverden en liten stund.
  Ja, stryking av skjorter ja. Er litt bortskjemt der og har aldri strøket bunadskjorten min. Far i huset ordner brasene!
  Ha en fin helg og en glad 17.mai, Minmill!
  Klemmer fra kaspara

  SvarSlett
 6. så nydelig hun er ;)

  Hørtes veldig kjent ut all beskrivelsen av 9åringen din, min 10 åring er akkurat likedan. Nå er det russekort som gjelder, men kuule klær er veldig viktig for tiden. Min eldste har aldri vært sånn,så det er heftig overgang ;)

  ha en fantastisk dag i morgen ;)

  SvarSlett

Jeg er avhengig av tilbakemeldinger fra dere lesere for at bloggen skal drives og være interessant. Gi meg gjerne ris og ros, alt tas imot med stor takk. Ha en fin dag!!!