tirsdag 11. mai 2010

Må ha stol.....


Det er ikke den vakre kommoden med de vakre tingene jeg har tenkt å kommentere. Det er nemlig stolen i bakgrunnen som har min fulle oppmerksomhet. Butterfly Chair er en klassiker fra 1950... og jeg synes det veldig rart at den er designet på den tiden. Men det er mange geniale designobjekter som ble laget på den tiden.

Her på dette bildet er jo den fantastiske sjeselongen et blikkfang, men fremdeles er det Butterfly stolen som jeg vil ha....

Jeg har tatt den fram i et innlegg for ikke så lenge siden. Jeg synes den er så fin. God design holder seg lenge. Den fås i skinn, stoff ensfarget og diverse Marimekko stoffer, men jeg liker den best i slitt brunt skinn. Den kan fås tak i hos f.eks. Souk Shop.

11 kommentarer:

 1. Stolen er kjempestilig!!
  Du får ønskeønskeønske deg!
  Veldig flott konfirmasjonsbord
  nedenfor. Du har tatt fine bilder.
  Ønsker deg en nydelig dag.
  Hilsen Lill Therese

  SvarSlett
 2. Helt enig. Stolen er nydelig og da spesielt i den litt slitte utgaven som er avbildet hos deg.

  SvarSlett
 3. Helt enig, den stolen er fantastisk.
  Ønsker meg den selv, men verken lommeboken eller leiligheten har plass for øyeblikket..

  SvarSlett
 4. Ja, den stolen er stilig!!
  På disse bildene kommer den jo "frem" på en flott måte syntes jeg, selv om den ikke er "fokuset" på bildene.
  Du får nok begynne å spare til en slik ;o)

  Ha en flott dag!
  klem

  SvarSlett
 5. Jeg ELSKER butterfly stolen. Vi var i Argentina i vinter og siden den opprinnelig er argentinsk kan mann kjøpe den overalt i alle mulige utførelser til ingen pris. Jeg angrer hver dag at ikke vi slo til og kjøpte en...men siden vi reiste med en liten baby ble det for mye tenking...dumme oss..De er nydeligst i skinn, jeg er helt enig med deg!
  P.S. Nydelig dekket bord i innlegget nedenfor.

  SvarSlett
 6. Nydelig stol! Man kan ikke se seg mett på den. Takk for tips til nettside hvor den selges! Har jo bursdag snart...eh...

  SvarSlett
 7. Veldig fin stol- hvis du tar en titt inne hos myhome- så vil du se at hun har en -eller kanskje var det flere slike. Enig i at den er finest i skinn;)

  SvarSlett
 8. Er så enig! Jeg elsker den stolen! Og ikke minst fargen. Tror jeg har cognacfarget skinn på alle veskene mine, og flesteparten av støvlettene, hihi. Er så fint! Kunne faktisk tenkt meg skinnsofa i den fargen også jeg. Ikke både stol og sofa kanskje, men en av delene. Men da måtte gulvet blitt hvitt først, og det er det ikke stemning for hos mister mister i dette huset;-)
  Super kveld til deg:)

  SvarSlett
 9. Den stolen er så kul!!Elsker utgaven du viser med det slitte skinnet... Dream away:)

  Klem

  SvarSlett
 10. jeg digger denne stolen, og den var jo bare helt RÅ i hvitt skinn...ønske ønske
  Får vel levere en lottokupong igjen og håpe at den går inn, for nå begynner ønskelista å bli lang igjen ;)

  SvarSlett
 11. ååå..du viser så masse fine bilder for tiden. :-) Kjenner jeg lengter mer og mer etter et eget hus *sukk* Med fine hvite flater og små fargeklatter her og der..

  SvarSlett

Jeg er avhengig av tilbakemeldinger fra dere lesere for at bloggen skal drives og være interessant. Gi meg gjerne ris og ros, alt tas imot med stor takk. Ha en fin dag!!!