fredag 28. mai 2010

Tre ønsker

Når jeg skjønner at hele blogglandia er med på NIB sin konkurranse, så føler jeg at jeg også må hive meg med. Ja, jeg vet det er frivillig, men en rotekte blogger som jeg er, så kan jeg ikke la dette gå forbi min blogg. Jeg satt og tenkte dypt etter på hva jeg virkelig ønsker meg. Mine aller høyeste ønsker er sånn: Et tekstilbilde av kunsteren Gitte Brandt. Et sånt bilde har jeg ønsket meg i mange år.Louise Campell sin vase-kjede har jeg ønsket meg helt siden den ble lansert. Mistenker meg veldig mye for at jeg kommer til å kjøpe den neste gang jeg er i Oslo.


Et Smeg kjøleskap til kjøkkenet som en gang skal pusses opp. Jeg håper ikke jeg skifter mening når kjøkkenet blir pusset opp for dette er nemlig verdens kuleste kjøleskap. Jeg ønsker meg ett med liten frydedel på oversiden og fargen bør være Creme.

11 kommentarer:

 1. Dette var fine ønsker en fredag morgen! Nydelige bilder.

  Ha en riktig fin helg!:)

  SvarSlett
 2. Hei og hei :))Bildene til Gitte Brandt er helt fabelaktige! Jeg har sett bilder av hjemmet hennes i forskjellige blader opp gjennom årene og de er virkelig fantastiske! Kaster meg på det ønsket jeg også! Fiducia er fantastisk nydelig og i fjor sommer stod jeg med vasen i hånda i København og lurte på om jeg skulle ta den med meg. I stedet ble det Kubusstaken denne gang, men vasen står fortsatt i høy kurs. Kan brukes som både lysestake og vase og fargene er så flotte!! Og så SMEG da..sukk!
  Min evige lengsel etter et pastellfarget kjøleskap har aldri lagt seg. Har sett bloggere som veldig fint, men det er ikke SMEG! Den fine 50-tallsformen får man ikke hos andre produsenter.
  Jeg bor ikke nær Linneas hage lenger og det er virkelig trist.
  De la ned vår avdeling etter et snaut år dessverre. Det var jo min yndlingsbutikk på Jessheim!
  Nå holder de kun til i Nittedal og det blir for langt unna.Æsj!!
  Ha en fin fredag! Her i Oslo skinner sola men det var kun et par varmegrader i dag. MEN det er jo helg, og da er alt bra hihi!!
  Klemmer fra Kardemomme :))

  SvarSlett
 3. ...Nydelige ønsker
  Det første bildet er jo eventyrlig vakkert, kunne sittet å studert hele bildet leeenge..
  Tenk å ha en slik tøff trapp opp til hemsen da*drømme seg bort*

  Jeg har enda ikke hengt meg på denne "greia", kanskje senere idag:)

  Et smeg kjøleskap står høøøyt på min ønskeliste også, det er helt klart.
  De er så vanvittig lekre, både i form og farge:)

  Ønsker deg en nydelig helg SøTe DeG

  Her er det forberedelser til den stoooore grand prix festen imrg, gud å jeg gleder meg*knis*

  ..Gull-kjole er kjøpt inn og skoene er på plass:)

  Kose deg masse i helga vennen.

  Klem på deg fra meg

  SvarSlett
 4. Herlige ting du ønsker deg, kunne godt føyet dem til min ønskeliste.
  Jeg har ikke plass til et slikt kjøleskap, men jeg ønsker meg et alikevel, helst i lyseblått :D

  SvarSlett
 5. Fanny & Fredrik28. mai 2010 kl. 09:41

  Er så enig i ønskene! Jeg ønsker meg spesielt vase-lysestaken fra Louis Campbell. Den er bare så flott og har en grei pris.

  MEN: du trenger ikke drasse den med deg fra Oslo, lille venn!

  De har den på 2 i spann. Har ikke lagt merke til den i butikken, men den finnes i nettbutikken deres- riktignok utsolgt men kommer inn igjen.

  Tror også jeg har sett den i vinduet på Møbelgalleriet i Skippergaten.

  Løp og kjøp..:-)) og ha en fabelaktig helg!

  SvarSlett
 6. Hei Minmill! Nå blir det lenge mellom kommentarerne mine, men jeg leser og koser meg med innleggene dine:) Her i huset har vi for noen dager siden sendt mamma og pappa hjem, så har vi feiret familie- og barnebursdag med Kajsa, og i dag kommer et vennepar m/barn på besøk fra Tr.lag. Hektisk, men koselig:)

  Flotte ønsker fra deg, men vet du hva? Fiducia-vasen trenger du ikke vente til du kommer til Oslo for å kjøpe!! De har den på gullsmed Berglihn i byen! Så den i vinduet for en ukes tid siden, og tenkte HVA - har den den her??? De hadde Mano-koppene også, de litt små, og så hadde de etasjefatet i plast som jeg synes er så fint (husker ikke hva det heter), de har det også på 2iSpann. Så da er det bare å løpe og kjøpe!;)
  Det må jeg også nå, ærend og matshopping før gjestene kommer:)
  Ha en super helg!! Klem B:)

  SvarSlett
 7. Jeg skulle til å si ifra om Fiducia på Berglihn, men ser Borghild kom meg gi forkjøpet. De har fått inn flere artige ting der faktisk! ;) Jeg elsker Fiducia selv, og den står absolutt på min ønskeliste også.

  For en tid tilbake tror jeg du spurte om råd ang. puter i den nye sofaen. Har du funnet noe du liker? Kunne vært gøy å se :) Ønsker deg en nydelig helg!

  SvarSlett
 8. Ooo, önskar mig allt detta också jag :)Töres inte börja tänka på allt jag änskar mig för den listan blir nog alltför lång!!
  Har haft mycket upp nu en tid så jag har inte hunnit runt som jag brukar - men det verkar vara liknande för många här i blogglandia såhär inför sommaren! Vi hade rena medelhavsvärmen uppe i norra Sverige förra veckan, men nu är det mer normalt och lite väl svalt för mig så jag målar trädgårdsmöbler inomhus, hihi...!

  Hoppas på mycket sol åt dig och de dina...

  Masssa kramar Lycke

  SvarSlett
 9. Ser helt klart hvorfor du ønsker dette, ja. SMEGkjøleskap står på min liste, og... Som for øvrig ikke er publisert enda, for jeg klarer ikke å bestemme meg for hvilke tre ting jeg ønsker meg mest.

  Gog helg, du:)

  SvarSlett
 10. Flotte ønsker- får håpe at de går i oppfyllelse;)

  SvarSlett
 11. Ja! Dette er virkelig fine ønsker og som jeg ser utifra bloggen din veldig DEG! Håper du får noen av ønskene dine:)

  Ønsker deg en goood helg.

  SvarSlett

Jeg er avhengig av tilbakemeldinger fra dere lesere for at bloggen skal drives og være interessant. Gi meg gjerne ris og ros, alt tas imot med stor takk. Ha en fin dag!!!