torsdag 20. mai 2010

Verandaliv - sånn jeg liker det

Det fine væet som har "rammet" oss her i sør, gjør at jeg har fått skikkelig sommerfugler i magen. Jeg liker å kunne sysle ute og kjenne varmen. Det er nesten ikke til å tro, men jeg klyper meg selv i armen og sier til meg selv at dette må jeg nyte. Hvem vet hvor lenge de varer? Jeg har knipset noen bilder tidligere i kveld av uteplassen på vår veranda.

Min "store M" plukket en blomsterbukett til meg i dag. Den er en miks av villblomster og hageblomster. Ehem, "ikke plukk hageblomster", sa jeg. Jeg er glad for denne buketten selv om den er plukket på en litt ulovlig måte. Herlig med deilige barnehåndplukkede buketter.

Jeg har visst falt pladask for stemorsblomster i år. Det finnes jo så mange forskjellige typer, og jeg har skaffet noen som er småblomstrede. Jeg har en liten plan om å prøve meg på kandiserte stemorsblomster. Jeg skal selvfølgelig blogge om det hvis jeg setter igang.

Så er det en jobbedag igjen før pinsehelgen. Du verden så deilig det skal bli med litt langfri igjen.

6 kommentarer:

 1. Flott uteplass og nydelig bukett! Håper finværet holder seg
  Ha en fin pinsehelg

  SvarSlett
 2. Ja fint med sol!!! Håper det varer lenge.

  Ha en flott helg.

  SvarSlett
 3. Ja, dette må vi bare nyte. Ser ut som du har en herlig veranda :)
  Fine blomster du hadde fått, det er så rørende når de små har plukket litt ugress og litt "ulovlig" og kommer hjem strålende fornøyd med bukett til mor :)

  Jeg har også plantet litt stemorsblomster i år av den lille typen - det som er litt gøy er at de sår seg selv, så det kommer mer neste år, det liker jeg :)

  Nyt sol og varme i helgen!
  Kjersti

  SvarSlett
 4. Så nydelig du har det på verandaen! Ser herlig ut å kose seg der :O) Slike blomstrebuketter er jo nydelige da, selv om noen av blomstene egentlig er "fredet".

  I dag skal jeg ut å fikse litt, nye små planter skal plantes og så skal jeg "om møbelere litt" - gleder meg. Men først skal jogge skoene på.... phu

  Ønsker deg en goood pinsehelg!
  klem

  SvarSlett
 5. Så nydelige bilder! Kos deg på verandaen :)-Linda-

  SvarSlett
 6. Fin uteplass dere har, jeg har også falt pladask for stemorsblomster i år. Og så er det greit at de ikke er så vanskelig å få til å vokse;-)

  Håper dere får mange deilige sommerdager!

  SvarSlett

Jeg er avhengig av tilbakemeldinger fra dere lesere for at bloggen skal drives og være interessant. Gi meg gjerne ris og ros, alt tas imot med stor takk. Ha en fin dag!!!