tirsdag 18. mai 2010

Ikke alltid stylet, men likevel fintHos Lutterlagkage på Flickr finnes det bilder fra huset til Stine Weirsøe. Det som er så herlig å oppdage, er at her ligger det bilder av et sted som ikke er ryddet, men som viser at det faktisk bor mennesker der. Men gjennom rotet her kan vi likevel se at det bor et menneske her som har fantastisk god smak. Jeg har så lett for å falle for lyse interiører med friske fargeklatter, så det er ikke rart at jeg stoppet opp her.

Dette bildet var jo ikke så verst da, ryddig og fint med en himmelsk Eames rocking chair...

Ikke noe rot her heller, men blikket trekkes mot herlige dype vinduskarmer, sjømannsbilde og liten barnestol med et lekkert teppe i, og ikke minst den herlige vaseserien fra Lousie Campell i vinduskarmen.

For dere som ikke vet det, så har denne Stine er herlig nettbutikk med selvlagede varer. Dere kan klikke inn på Lutterlagkage, hvor du finner hjemmesydde klær, boligtilbehør og andre assesoirer. Denne buksedressen kunne jeg godt ha ønsket meg til en av mine små.

Jeg må si det var hardt å starte hverdagen igjen etter en heftig 17. mai feiring. Vi hadde en super dag, men det er likevel hardt å stå opp tidlig igjen og fokusere på jobb og skole.

5 kommentarer:

 1. Bloggverdenen er bare fantastisk den. Så mye fint å se, mye inspirasjon å hente og masse å lære!! Å digger den tapeten din med grønt, tyrkis og lilla. Ligner på en retro tapet jeg har også. Se min blogg. Avbildet en kommode på høyre side. Tapeten må være fra 60 en gang!! Eller falt jeg pladask for den runde uro lignende pynten på siden din. Den var bare så lekker. Litt bohem, svensk, folklore! Supersøt. Ha en finfin dag. Signe

  SvarSlett
 2. Dette var en flott blogg, legger meg til som følger!!
  Ha en fin kveld videre!

  SvarSlett
 3. Godt å se at noen viser hjemmet som det er! Jeg blir likevel inspirert av slike fargerike bilder. Det er fort gjort at vi viser et "glorifisert" bilde av hvordan vi har det - men det er jo litt deilig å bare fokusere på det postive innimellom også da. Ikke på sokkene og lekene som ligger strødd, og brødsmulene i gulvkrokene. Skjønner hva du mener med at det var "hardt" å starte på igjen. Samtidig er det faktisk deilig å spise vanlig hverdagsmat og gjøre hverdagsting igjen også. :)

  SvarSlett
 4. Akk, så mye herlig inspirasjon! Og det e jammen meg som du seie; herlig å se at det går an å ha et flott hjem og samtidig bo i det! Super blogg forresten, rett på listå mi ;)

  SvarSlett
 5. Likevel nydelig fint :) Likte taklampen din :)::)

  SvarSlett

Jeg er avhengig av tilbakemeldinger fra dere lesere for at bloggen skal drives og være interessant. Gi meg gjerne ris og ros, alt tas imot med stor takk. Ha en fin dag!!!