tirsdag 25. mai 2010

Nytt stasj til vaskerommet og feiring.

Etter to barn. Etter en periode i 7 etasje i høybloblokk, en periode i et mini-rekkehus, nå i enebolig. Etter en nedslitt Volvo 360, en Saab, en familievennlig Toyota Avensis, nå en Toyota Rav 4. Etter elleve år sammen og syv av dem som ektepar. Lørdag, på pinseaften, feiret vi syv års bryllupsdag. Dagen ble feiret med Champagne og Sushi på fiskebryggen i deilig sommervær. På slike dager gjør man seg opp noen tanker på hva som har skjedd på disse årene vi har hatt sammen. Summen av alt, er at vi er fornøyd med livet vi har levd, og fornøyd med hva framtiden forhåpendligvis vil bringe.

Nå skal ikke dagens innlegg handle så mye om bryllupsdagen, men heller om innvielsesgaven jeg ga til vaskerommet vårt. Siden vaskerommet ikke er helt ferdig, blir det så som så med oversiktsbilder. Men benkeplate og nedfelt vask kom nettopp på plass, og jeg fikk fuget rundt benkeplaten nå i helgen. Dette måtte bli feiret med nye beholdere til vaskemiddelet. Jeg fant disse to "skreddersydde" beholderene fra House Doctor hos Den Blaa Dør i Kristiansand. Det kunne ikke blitt bedre. De har til og med herlige nostalgiske skjeer oppi, og er ferdig merket med "White" og "Colour".

Alternativet hadde vært to glasskrukker med dymo-tape på, men nå ble det ikke slik denne gangen.

Takk til dere alle for søte og hyggelige kommentarer hos meg. Hilsen en Minmill som går konstant med dårlig samvittighet for at hun ikke har tid til å skrive så mye hos dere. Men hun håper å komme på banen igjen om ikke så altfor lenge til. Ha en fin dag der ute.......

11 kommentarer:

 1. For et artig innlegg!
  Gratulerer med overstått bryllupsdag, og med nye oppbevaringsbokser til vaskerommet. Kjempestilige.
  Vi skal også pusse opp vaskerommet, en gang når vi orker...først skal gangen gjøres ferdig og det er den nesten nå.
  Ha en fortsatt fin uke!
  Klem, Sølvi

  SvarSlett
 2. De var virkelig knallkule.. Har gått å tenkt på noen hvite de har på kremmerhuset, men disse var MYYe kulere.. Lurer på om de finnes noe sted i Stavanger?? Hmm.. hvis ikke får jeg håpe jeg finner i Kristiansand til sommeren:)

  Ha ei fin uke!!

  SvarSlett
 3. Hei på deg.
  Tusen takk for kos kommentar. Nå må eg berre skunde meg å fortelje at eg budde i Bergen før (og då nøklane forsvann). Budde der i 16 år medan eg studerte og jobba etter studiane. For vel to år sidan flytta me til Stavanger, så du har rett i at eg er her nå :)

  I dag er eldstemann heime med vond hals, så nå skal eg dulle og stelle med gutane mine medan veslemor er i barnehagen og kosar seg :) Ha ein fin dag du også, stor klem frå Linda

  SvarSlett
 4. Flotte billeder og inspirerende blog.
  jeg kommer helt sikkert tilbage.
  Nyd dagen.
  kh
  Kristine

  SvarSlett
 5. Gratulerer med bryllupsdag, det er lett og begynne å minmre på slik dager.
  Jeg har også de boksene til vaskemiddelet de er knall greie også pynter de jo fint opp også.

  Ha en fin dag.
  Klem fra sandnes.

  SvarSlett
 6. Så kjekt lesning, ble helt hensatt til egne tanker jeg..om hus, biler, jobber og alt som har forandret seg og skjedd på vår vei som ektepar! Når man ser til bake er endringene større enn man hadde trodd!

  Nydelige beholdere! "ØNSKE ØNSKE;-)" Men vaskekjelleren vår er ikke mye staselig så vaskepulveret får like så godt bare være i posene de kommer i fra butikken;-)

  Ha en fin-fin dag!

  SvarSlett
 7. Gratulerer så masse med de 7 årene! <3 Fine bokser :-)

  SvarSlett
 8. Gratulerer så mye med vel overstått bryllupsdag! Og gratulerer med lekre bokser til vaskerommet!Vårt vaskerom er egentlig ikke så verst synes jeg selv, men jeg klarer aldri å holde det ryddig der inne.Jeg sorterer klesvasken på gulvet og det betyr at vi nesten aldri ser gulvet hihi!
  Jeg synes det er hyggelig å ha litt fine ting rundt seg i hverdagen og hvis man kan gjøre rutinene mer morsomme så skal man investere i slike glade ting som boksene dine var! Herlige og industrielle.Jeg tror gjerne på at du ikke har sittet foran skjermen.
  Egentlig har vi holdt på med ting ute og tiden foran skjermen har kun foregått i pausene. Men vi har hatt en stille helg uten andre planer enn å bygge ny veranda og rydde i blomsterbedene. datteren hadde besøk av venninnen fra Arendal og disse to har kost seg med egne ting. Bare såvidt de har hatt tid til å møte opp til måltidene :)Ha en fortsatt fin tirsdag! Klemmer fra Kardemomme :))

  SvarSlett
 9. Gratulerer med bryllupsdagen;) Skjønner dere har opplevd mye sammen. Flotte bokser- house doctor har mye fint- et godt valg. Mitt vaskerom er så rotete at jeg en natt drømte om at jeg faktisk ryddet og shinet opp der inne- gjett om ejg ble skuffa da jeg våknet og skjønte at det faktisk ikke hadde skjedd på ordentlig;) Bør vel gi en hjelpende hånd til det rommet snart;) Håper du har en fin dag!

  SvarSlett
 10. Heisan Minmill-tvilling
  Først trodde jeg det var bursdagen din som ble feiret, for nå er vi jo inne i tvillingens periode.
  Gratulerer med bryllupsdagen på etterskudd. Herlig at dere feirer!
  Så må jeg si at disse sinkboksene var skikkelig fine og at det på være hyggelig med fin stæsj når man gjør noe så kjedelig som å vaske tøy.
  Nå burde jeg planlegge morgendagens undervisning, men du verden hvor koselig det var å sprette rundt fra blogg til blogg og hilse på.
  Ha fine vårdager, Minmill!
  Klemmer fra kaspara

  SvarSlett
 11. De der var lekre, du!

  Gratulerer med vel overstått jubileum!

  SvarSlett

Jeg er avhengig av tilbakemeldinger fra dere lesere for at bloggen skal drives og være interessant. Gi meg gjerne ris og ros, alt tas imot med stor takk. Ha en fin dag!!!