fredag 21. mai 2010

En spennende dag og litt til....I dag hadde jeg en en spennende time på Sørlandssenteret. Jeg jobber i nærheten, og da jeg var ferdig med dagens arbeid, tok jeg blen og kjørte opp og parkerte. Jeg var klar for en handlerunde og hadde med meg handlelapp. Klar, ferdig, gå......Chlas Olson - dymomaskin, redningsvest og silikonmasse....Intersport - treningsbukse til datteren min.....Kid - bare ta en titt......Only - bare ta en titt.....Åhlens - hemmelig gavekjøp. Så kjente jeg at jeg var lei og ville hjem. Jeg er typen som ikke helt koser meg på kjøpesenter, så jeg dro til garasjen for å sette meg i bilen. Men hvor er nøkkelen til bilen? Ikke i posene, ikke i lommeboken, ikke i jakkelommen. Himmel, jeg kjente jeg ble varm i kinnene.
Bevar roen framfor alt du bevarer, tenkte jeg. Gå til butikkene du var i, og spør etter nøkkelen. Den dukker sikkert opp. Var hele runden uten hell, og til og med innom informasjonen uten hell. OK, en runde til. Kikk godt  etter der du pelte mye på ting. Kan jo være du la den fra deg ved siden av. Har dere funnet et nøkkelknippe? Nei, dessverre....nei, dessverre.

Runde to. Betjeningene nikket gjenkjennende og viste stor medlidenhet. Nøkkelen din har dessverre ikke dukket opp siden sist. Buhu, nå var det like før jeg knakk sammen.

Runde nr. tre. Betjeningen i infodisken på Chlas Olson kjente meg umiddelbart igjen, og smilte og lo og trakk fram et nøkkelknippe. Denne må være din. Det var nettopp en mann her og leverte det til oss. Å guri, jeg smilte fra øre til øre og lo.

Endelig kunne jeg sette meg i bilen og kjøre hjem til mitt kjære hjem. Om køen var lang hjemover, så var det meg likegyldig. Jeg var bare lykkelig over at alt ordnet seg og ikke minst at jeg endelig hadde fått kjøpt meg en DYMO maskin, så jeg kunne merke te-krukkene på kjøkkenbenken på en kul måte.

Dermed ønsker jeg dere alle gode blogglesere en veldig, veldig god helg, og jeg anbefaler dere å passe på sakene deres, så dere ikke kaster bort tiden på å lete. :-))))))

13 kommentarer:

 1. Ååå.. så bra at de dukket opp.. Kjenner igjen den ekle klumpen iblandet litt panikk..Erk fysj.. Men alt gikk jo bra, så da er det jo bare å si *DYMO* Jippi... Grattis:)

  SvarSlett
 2. Hei og hei :))) Her var det virkelig mye nytt siden sist! Hjelp! Hvor SKAL jeg begynne??
  For det første må jeg få gratulerer med ny hvit trapp! Fy søren så fiiint det ble!! Er sikker på at du ble superfornøyd over dette resultatet?? Gjett om jeg ble inspirert til å endelig få malt vår trapp også! Vi har hvitt rekkverk, men brune trappetrinn, som jeg aldri har likt! Det ble jo så råflott hos deg at jeg kjenner at jeg må sette igang snarest :))
  Kanskje i morgen?? :))Og så var det besøket hos venninnen din som du fikk lov til å fotografere hos! Det var jo helt nydelig der, og som en liten kuriositet må jeg nevne at vi har akkurat samme tapeten i vår stue. Den lyse med blader i enda lysere mønster.
  Moro å se den hos andre! Hils venninnen din og fortelle at jeg synes hun har god smak hihi!!
  Det danske hjemmet under her har jeg også fått med meg. Var det i Bolig liv tro? I hvertfall HELT nydelig!! Den type hjem som inspirerer noe innmari og får meg til å ville svinge både malerkosten og tapetrullene.
  Det tapetserte taker er bare SÅ flott!! Håper dere har like fint pinsevær som oss. I dag var det 24 grader og strålende sol. Helt herlig å kunne henge ut klesvasken igjen. For ikke å snakke om hvor deilig det er å legge seg i sengetøy som har hengt ute til tørk og dufter av sol og sommer. Kos deg videre med Dymoen din og at du heldigvis fant igjen bilnøklene dine. Dymo er så stilig og jeg husker godt at jeg hadde en gul en på 70-tallet. Tror jeg må investere i en ny. Det blir så stilig! Nå skal jeg finne dyna mi i en fart. er supertrøtt og gjesper og gjesper, mwn det var så koselig å være her inne igjen :))
  Nattaklemmer fra Kardemomme :)))

  SvarSlett
 3. Ååå, kjenner igjen følelsen. Så fælt å miste ting - men en utrolig lettelse når det dukker opp igjen! Kult med Dymo, vi har slik på skolen, men har ikke tenkt på hvor kult det ble med slik merking hjemme på kjøkkenet! God pinse. ;)

  SvarSlett
 4. Men så flott med dymo merkinger på krukkene! I like :)

  SvarSlett
 5. Uff, klarer godt å sette meg inn i den situasjonen. Det er en grusom følelse.
  Man blir jo bare så frustrert og hjelpesløs.
  Det var godt at du fant dem igjen og kom deg hjem. Merkelappene ble kjempe kule også så jo alt krydderet så spennende ut.
  Ha en fin pinse.

  SvarSlett
 6. Åh, eg kjenner hjertebanken og den stressa følelsen steig etterkvart som eg las innlegget ditt. Grusomt å miste bilnøklane. Fantastisk bra at du fann dei igjen. Veit du kva eg gjorde ein gong? Me hadde berre fått førstemann og han var sikkert 2-3 år. Eg tok han med på ein svippomtur ned til busstasjonen i Bergen, og då me kom tilbake til bilen etter endt handlerunde så fann eg bilnøklane innelåst inni bilen... Først måtte me ta bussen heim til herr fe for å hente hans bilnøkkel, og så måtte me ta bussen ned igjen for å låse opp bilen og såååå køyre heim. Eg var altså såååå stressa, for husnøklane og nøklane til jobben var også på samme knippe som bilnøkkelen. Alt ordna seg heldigvis for meg også, og eg er heilt letta på dine vegne :)

  Ynskjer deg og dine ei herleg helg, nå skal eg kose meg med ein liten surferunde i blogglandia :) Klem

  SvarSlett
 7. Så godt å høre at historien endte slik :o) Kan forestille meg at du fikk mer og mer hjertebank for hver plass du spurte etter dem og fikk et nei.

  Ha en deilig pinse, kanskje du kommer til å sitte med dymoen å pusle?!

  SvarSlett
 8. Å, Dymo er en favoritt hos meg også! Bra nøklene dine dukket opp igjen, er så guffent når sånt skjer! Men du, må bare si det... det er ingenting som heter "påske te", det heter "påskete" i ett ord. Ord skal ikke deles opp på norsk :)

  SvarSlett
 9. Tror eg må ha meg en Dymo-maskin:) Vart utrolig flott:) Fin blogg du har:) Legg meg til som følger eg!!
  Anita B

  SvarSlett
 10. Åååå :) Godt nøklene dukket opp til sist!! Syntes jeg kjenner følelsen (og irritasjonen) boble opp når slikt skjer.

  Så flotte tekrukkene dine ble! Dymo er virkelig supert - dessuten syntes jeg krukkene dine er herlige i seg selv også :)

  Ha en goood uke (pass på nøklene dine) !!
  Klemmer

  SvarSlett
 11. aaa fy - jeg har stadig slike opplevesler, men gudskjelov saa er de som regel ikke saa langt unna en gang - men jeg bruker evigheter paa aa finne ting alikevel - i dag har jeg hatt et par omganger med meg selv pga husnoekkelen OG pga mobilen - mobilen kan man gudskjelov ringe etter....ellers gikk det et par uker foer jeg fant lommeboka mi her - en maa ha god tro paa at man ikke har mistet den utenomhus - det var som jeg sa, mannen som hadde ryddet ut, men ikke paa plass eller til et vettugt sted...

  SvarSlett

Jeg er avhengig av tilbakemeldinger fra dere lesere for at bloggen skal drives og være interessant. Gi meg gjerne ris og ros, alt tas imot med stor takk. Ha en fin dag!!!