søndag 16. mai 2010

Hvit trapp


Hei og hå, her er jeg på med innlegg for andre gang i dag. Det er sjelden kost til å være meg. Og ja jeg vet, jeg vet. Jeg har ikke lagt ut bilder av trappen vår som ble ferdig i påsken. Jeg har jo vent meg til den hvite trappen og synes at det bare er en trapp. Men jeg må jo holde det jeg lover, så hold dere fast, for her er bildene :-))

Det er veldig lite lys i den delen av huset hvor trappene er, så det er vanskelig å ta bilder her. Men ære være Picasa for utfyllingslys-funksjonen. Jeg må innrømme at jeg aldri har angret et sekund på at vi malte trappene våre hvite. Vel og merke kan man se alt støvet og trappene må ofte rengjøres, men det gjør jeg med et smil. Helt sant!

Hvem har tid kvelden før 17. mai, til å lese om en hvit trapp på min blogg? Jeg tar sjansen på at det er noen der ute som har noen minutter til en liten bloggerunde, mellom skjortestryking og sølvpuss.

Bøtten med papirruller er satt i trappen for å lage litt farge på bildene, og der skal den bli stående en stund. Jeg husker at noen spurte meg en gang hvor jeg har fått tak i alle papirrullene. De fleste paprirrullene ble kjøpt i København i fjor sommer. Noen av rullene er gamle retrotapeter, mens de andre er ruller fra Rie Elise Larsen, og noen andre er kjøpt hos Grønlykke i Læderstrædet.

Her skal morgendagen gå i ett. Det blir frokost, skoletog, småbarnstog, is/brus, aktiviteter på skolen, is/brus, besøk til besteforeldre med  mat/drikke, borgertog, grillfest med mat/drikke, så hjemover en eller annen gang i løpet av kvelden. :-))) Jeg kommer til å være stinn av mat, og forhåpentligvis fornøyd over å ha klart alt dette.

15 kommentarer:

 1. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

  SvarSlett
 2. Blir nesten sliten av å lese alle planene folk har for morgendagen*ler*

  ..Men er jo litt av kosen det da, at det skal skje mye og at dagen er fullbooket.
  Jeg og min lille famile(Stian og valpen Wilma) skal bare kose oss imrg, med lang frokost, lang tur i skogen og masse film*ler*

  Virker nok rart for de fleste, men vi nyter dagen på annen måte en de fleste andre:)

  Jeg elsker den hvite trappen din..Hadde jeg hatt en trapp, da skulle den så klart vært hvit:)

  Super fin ble den SøTe deg:)

  Kose deg masse imrg med familien din:)

  Klem på deg vennen

  SvarSlett
 3. Lekker kombo av tre og glass!

  SvarSlett
 4. Kjempe flott trappa ble, skjønner godt du er fornøyd, angrer heller aldri på at jeg malte trappa hvit....
  Kos deg masse i kveld
  og ha en herlig feiring i morra....
  klemmer victoria

  SvarSlett
 5. Kjempe flott trappa ble, skjønner godt du er fornøyd, angrer heller aldri på at jeg malte trappa hvit....
  Kos deg masse i kveld
  og ha en herlig feiring i morra....
  klemmer victoria

  SvarSlett
 6. Hei Minmill.
  Jeg er ny følger på siden din og ny bligger! Mye innspirasjon å hente i bloggen din! Kjempe fin trapp! Likte veldig godt glass rekka:) sammen med det hvite!
  Susanne

  SvarSlett
 7. Flott hvit trapp! Jeg håper også på at noen vil lese om en hvit trapp for jeg la akkurat ut et innlegg med trappa mi som jeg malte ferdig i går..

  Vil ønske deg en god dag i morra!
  Klem Madelén

  SvarSlett
 8. Fin feiring til deg og dine imorgen!

  SvarSlett
 9. Jeg har tid til en liten blogrunde, siden det er så mye inspirasjon å hente.. Inspirasjon skjønner ikke at det er 17.mai i morra ;) Trappa blei flott den, og hvis man er glad så tørker man støv med et smil !

  SvarSlett
 10. Det ble lekkert du!
  Har lyst til å male vår, og, men da må jeg male gangen og stua oppe... Og det sitter langt inne når vi egentlig er på vei ut av huset;)

  Håper dere får en flott dag i morgen!

  SvarSlett
 11. Kjempefin trapp! Har akkurat malt vår, så jeg er veldig trappeopptatt for tiden;-) Kjempeflott med sinkbøtten på trinnet, jeg hadde også bare latt den stå.

  Ha en fin dag i morgen!

  SvarSlett
 12. Dyreparken er supert! Hadde vi bodd nærmere ville vi nok hatt årskort vi også. Så gøy! Vi så på løvene også, men Magnus syns det var morsomere å klatre i tribunen. hehe..

  I morgen satser vi på mye is. Og god mat. Krysser fingrene for at det i det minste blir solgløtt! Jeg skal ha på meg Vest-Agderbunaden til bestemor. Jeg elsker å gå med bunad og er fortsatt litt sur for at eksamen ødela for en konfirmasjon i år!

  Håper dere får en super 17. mai!
  Klem Ü
  (Ps. trappa ble kjempefin!)

  SvarSlett
 13. Flott trapp;) Det er jo motivasjon i seg selv til å vaske hvis man er fornøyd med ting;) Har lyst til å male litt i trappa her også;) kos deg på 17.mai;)

  SvarSlett
 14. Jeg har tid til å lese om trappen din :-)) Herlig å se den. Har en trehvit stooor trapp midt i huset, som om ikke alt ellers i huset er trehvitt. Jaja det blir etter hvert. Drømmer meg iallefall bort når jeg ser trappen din. Den ble kjempefin!! god 17. mai!!

  SvarSlett
 15. Ohh så flott det blev! Jag blir såå sugen på att ta tag i vår egen fula furutrappa ;-)

  Ha en bra dag!
  Kraam Lotten

  SvarSlett

Jeg er avhengig av tilbakemeldinger fra dere lesere for at bloggen skal drives og være interessant. Gi meg gjerne ris og ros, alt tas imot med stor takk. Ha en fin dag!!!