torsdag 6. mai 2010

Nordhjem dot dk

Jeg har fått endel mail og spørsmål i det siste om hvorfor jeg ikke vil handle på Nordhjem mer. Jeg vil så gjerne handle på Nordhjem. Jeg elsker den nettbutikken, og jeg ønsker meg veldig en sånn rikholdig nettbutikk i Norge. De har jo alt enhver kvinne drømmer om av interiørting, og det er en drøm og kunne sitte og handle i fred og ro på nettet.


Problemet med å handle fra Nordhjem går vel mer på at det blir veldig dyrt for oss som ikke bor i Danmark. Da jeg handlet der i fjor, handlet jeg nokså mye slik at gebyr og frakt forsvant litt, men man kan jo ikke alltid handle for tusenvis av kroner.

Så vidt jeg husker, så var det ca. 300 kroner i Visakort gebyr og i tillegg ca. 500 for frakten til Norge. Nordhjem trekker av den danske momsen, men den får du regning på av tollvesenet i Norge, samt kr. 150,- for tollhåndtering. Og husk, prisene på Nordhjem, frakt og gebyrer må ganges med ca. 1,2 for å gjøres om til norske kroner.

Det var gøy å handle der en gang, men ikke mer........

Du kan jo lage en fuske-ordre, bare for å se hvor mye gebyrene er på. Så trykker du avbryt rett før godkjenning.

7 kommentarer:

 1. Har også vært innom der flere ganger, spesielt i outleten...:) Har en del a de samme leverandørene, men ikke helt i samme volum nei.
  Ha en super torsdag videre!!!
  Klem

  SvarSlett
 2. Jeg har handlet et par ganger hos Nordhjem, senest en gang før påske. Jeg opplever ikke de høye gebyrene du snakker om her. Frakt til Norge Dkr 275,-, i VISA-gebyr har jeg aldri kommet over 50-lappen (3,75% er det ikke?) Moms/tollgebyr må man jo betale uansett dersom man handler fra utlandet over NOK 200,- Siden den danske momsen trekkes fra, utgjør det ikke så stor forskjell, og tollgebyret ligger på NOK 108,- eller noe sånt tror jeg... Selvfølgelig er frakten dyr men likevel ikke helt avskrekkende synes jeg :)

  Uansett - jeg synes du har en kjempefin og inspirerende blogg, nesten så jeg har lyst å lage min egen! Ha en fin maidag! :)

  SvarSlett
 3. Kjedelige greier disse ekstrakostnadene! Satt faktisk og surfet rundt inne hos Nordhjem til frokosten i dag, mye fint! Men som du skriver blir dyrt når man ikke skal handle i store volum!

  Håper noe lignende kommer til Norge;-)

  Ha en fin torsdag, snart helg!

  SvarSlett
 4. Hei.
  For en fargerik og inspirerende blogg du har:)
  Ønsker deg en god dag videre.
  Hilsen fra Trine.

  SvarSlett
 5. ja..det blir en del ekstra da...blir nesten billigere og ta en billig tur til Danmark og handle da:)
  kos deg
  eddaKlemmer

  SvarSlett
 6. Wauu, wauu, en lækker stil du har, er vild med de 3 billeder i dit seneste indlæg.
  god weekend Stine:)

  SvarSlett
 7. Ein slik "fuskeordre" er vel det eg kallar ekte Windows-shopping...eg handlar utruleg mykje på nettbutikkar rundt om kring, for så å slette heile ordren før godkjenning. Sukk...! Bortkasta tid? Javel, men eg drøymer og kosar meg. ;)

  Kos deg du også!

  SvarSlett

Jeg er avhengig av tilbakemeldinger fra dere lesere for at bloggen skal drives og være interessant. Gi meg gjerne ris og ros, alt tas imot med stor takk. Ha en fin dag!!!