onsdag 19. mai 2010

Et lekkert hjem å hvile øynene på

I denne boligreportasjen som jeg fant hos Boligmagasinet var det mye fint og hvile øynene på. Det er vel ingen tvil om hvilken stil jeg liker, og som jeg ikke klarer å gjennomføre selv. Tolix, liberty-stoffer, gammelt vitrineskap. Dette rommet har jo alt..

Herlig spisestue med tolix stoler og fargerike puter.
Sjekk det digre franske speilet.Superfint. Og en aldri så liten Eames stol i hjørnet.


Lekkert på barnerommet.

Kjøkkenet er også nydelig. Hvitt og delikat. Se, der er jo sånne hyller jeg vil ha med trekant-knekter.

Hvorfor ikke ha en sånn tavle til å putte ting i på badet. Søren, hva heter den tavlen nå igjen? Dere vet det sikkert. Skulle gjerne hatt en på badet her selv. Det må jo være en drøm og ha øyenskygge, mascara og lipgloss oppi her.

Her ser det ut til at sommeren har kommet allerede. Det har vært langt over 20 grader i dag og jeg har valset rundt barbeint på asfalten iført en liten sommerkjole. Nå mangler jeg nok litt brunfarge, så det må vi prøve å få til nå de næremeste dagene. Jeg er jo hvitere enn hvitest i huden og skulle gjerne hatt noen solstråler på min vinterbleke kropp.

7 kommentarer:

 1. Disse bildene likte jeg også, et nydelig hjem. Avslappet og uhøytidelig.
  Ha en fin dag !!
  Cecilie

  SvarSlett
 2. Underbara bilder! Jag vill ha så mycket känns det som.... och mer blir det på önskelistan när man tittar på alla fina hem ;-)

  Kraam Lotten

  SvarSlett
 3. Fin blogg du har! Den oppbevaringtavlen UtenSilo fra Vitra er sikkert super! Både på badet, gangen, barnerommet etc..

  SvarSlett
 4. Kjempeflott hjem! Likte godt den flotte samlingen med små ugler i settekassen på barnerommet! Boligmagasinet er fabelaktig:)

  SvarSlett
 5. Det kjøkkenet likte jeg - alt på en lang linje...herlig;) Den hyllen tror jeg er fra Vitra- men house doctor har en noe rimeligere kopi i zink?..danskene er flinke;)

  SvarSlett
 6. Takk for inspirerende bilder!! Nå som vi skal bygge hus, suger jeg til meg inspirasjon overalt!! ;)

  SvarSlett
 7. Åh, denne reportasjen er sååå bra. Eg veit ikkje om den finst der lengre, men om du søker etter tapet på Finn, så har det lenge vore nokon som har forsøkt å selge rullar med denne barnetapeten der inne :)

  SvarSlett

Jeg er avhengig av tilbakemeldinger fra dere lesere for at bloggen skal drives og være interessant. Gi meg gjerne ris og ros, alt tas imot med stor takk. Ha en fin dag!!!