torsdag 10. juni 2010

Oliventreet i ny jord

Det knirker og knaker. Jeg holder på å børste av meg støvet og reise meg opp for å blogge. Jeg føler meg som en mumie som tar av den hvite bandasjen og drar seg ut av sarkofagen etter tusenvis av år i kjelleren på en pyramide. Jeg undres på hva de gamle egypterne gjorde når de skulle være kreative. Jo de satt og risset inn tegn på veggene i underjordiske ganger. De stelte håret og sminket seg med gull. Så fortalte de det videre til sidemannen hva de holdt på med. Vår generasjon er kreative de også, men på en annen måte. Vi har et uendelig hav av ting og tang vi kan kjøpe og lage. Vi har maskiner som hjelper oss til å sy og tegne. Hvis vi mangler noe materiell, trenger farge, stoff, garn, så går vi bare ut og kjøper det. Vi forteller om det vi gjør til venner og kjente, samtidig som vi har ”the enourmous internet” hvor vi kan nå en hel verden.


Mumien Minmill reiser seg opp, griper fatt i kameraet. Skyter laus med blitz og blender. Hun har pottet om Oliventreeet i ny betongpotte. Hun har stylet trappen foran ingangspartiet, og satt sammen potter og lykter. Hun har åpnet opp PC’en og vips, så kan hele verden se hva jeg holder på med. Fantastisk? .....

Jeg skal IKKE finne fram bandasjen og legger meg ned i sarkofagen igjen.... iallefall ikke enda.

3 kommentarer:

 1. Hei hei Minmill ))Der er du jo!
  Veldig kjekt at du har krabbet deg ut av sarkofaegn og inn i nettbyen igjen hihi!! Men jeg skjønner deg godt!Plutselig trenger man rett og slett avstand fra nettet. Det erfarer vi nok alle sammen. Oliventreet ditt er så flott og når vår terrasse endelig blir ferdig (snart forhåpentligvis)vil jeg også ha et oliventre!
  I dag skal vi til Plantasjen men det blir for å kjøpe noen ampler og noen krydderplanter. Vi skal ha en runde med bursdagsfeiringer igjen og da vil jeg ha friske blomster i pottene og vasene mine.
  Ha en fin kveld.Klemmer fra Kardemomme :)))

  SvarSlett
 2. Nej snälla goa du.... kravla inte ner i Sarkofagen igen ;-) Vi vill se och höra mer av dig!
  Betongkrukan var verkligen supersnygg! Olivträdet var helt underbart det med..... jag har inte vågat mig på ett sådant träd än. Jag tror inte att jag kan ge det all omvårdnad det behöver.... särskilt inte på vintern.

  Ha en fin kväll och håll dig borta från Sarkofagen :D

  Kraam Lotten

  SvarSlett
 3. Kjære dyktige stylist, fotograf og forfatter!
  He, he... det var fenomenalt skrevet, Minmill!!! Jeg kjenner det rykker i lærerhjertet og i rødblyanten, og jeg får lyst til å skrive en stor R og "Fremragende skrevet"!
  Den store nye potta var rå og flott. Jeg har alt for lite av store, rause potter.
  Oliventrær er bare så utrolig fint og det er prisen også.
  Har faktisk aldri hatt et slikt stort et.
  Nå går det mot skoleferie og feriedager og gutta har nærmest dimmelenker rundt håndleddet og gleder seg vilt til sløve feriedager.
  Ha en fin kveld vel ute av sarkofagen. Jeg tror nok jeg hadde gått amok av klaustrofobi i den!
  Store klemmer fra Kaspara

  SvarSlett

Jeg er avhengig av tilbakemeldinger fra dere lesere for at bloggen skal drives og være interessant. Gi meg gjerne ris og ros, alt tas imot med stor takk. Ha en fin dag!!!