tirsdag 22. juni 2010

House Doctor høst nytt
Disse bildene av høstnyheter fra House Doctor fant jeg på deres blogg som jeg ikke har vært innom før. Den ble startet opp i mars i år, men først nå fant jeg den. Den er herved lagt til i rollen min sånn at jeg kan følge med hva som skjer hos mitt favoritt merke i interiørverdenen.

Nå når det er midt på sommeren, er jeg veldig glad i lette og lyse farger, gjerne mintgrønt, turkis og rosa, men jeg er sikker på at jeg kommer til å trykke disse herlige fargene fra HD til mitt bryst når høstluften etterhvert begynner å sige inn.

Jeg vil helst at sommeren skal vare evig, men en liten smakebit med høstvarer skader jo ikke. Da har vi jo noe å glede oss til framover.

Jeg skal legge ut oppskrift både på oreokake og gulrotkake i morgen. Jeg trenger bare tid til å sette meg ned å skrive, og det har jeg tid til i løpet av morgendagen.

7 kommentarer:

 1. det ER noe feil på bloggrollen min - når jeg må finne dette inlegge fra deg på en annen blogg...hmmm lurer på hvorfor!!!?
  House Doctor ja - hadde tenkt meg en tur dit og bare se på bilder....

  SvarSlett
 2. Heisann!House Doctor kan sakene sine altså, de feiler sjelden:)Herlige saker som vanlig!Ha en fin kveld:)

  SvarSlett
 3. Halllllllllooooooo!
  Ja a du...dette var jaggu lenge siden....
  Vil bare få ønske deg hjertelig til lykke med dagen som var....Kjempe fine kaker lagde du...slurp...fikk veldig lyst på slik Oreo kake....Også så vakre blomster pyntet de var=)...
  Likte godt vimplene dine også...så herlig kreativt....
  Å ja...HD...lager mye lækkert....hm...skulle gitt armen min for å drive en butikk med House D varer og Rice tror jeg hadde blitt happy happy..
  Oki, det var det for denne gang fra Dropsa...Kanskje det dukker opp et lite kreativ innlegg fra meg en vakker dag også...
  Stooooor klem
  Nina

  SvarSlett
 4. heisann....her var det mye fint du viser fra HD.
  Jeg gleder meg til du legger ut oppskriften på OREOkaka, for den fikk jeg smakt for noen uker siden, og nam nam. Jeg spiste til jeg ble kvalm!
  jeg er også sånn at jeg spiser masse sjokolade, og kaker får jeg aldri nok av!!!!
  God sommer!

  SvarSlett
 5. Hei :-)
  tusen takk for tilbakemeldingen din på innlegget mitt! Og ja, jeg er redd for at vi kommer til å angre oss for at vi ikke går for varmekabler.. men, flis-mannen vår sa til oss at dersom det er snakk om gang eller bad, så er han aldri i tvil om hva han anbefaler kundene; alltid varmekabler! Men at det på kjøkken ikke stiller seg helt likt. Og så var det litt andre vurdering i bildet og. KJøkken og spisestue går nemlig i dag kant i kant, og vi ønsker at gulvhøyden skal være noenlunde lik. Om vi hadde lagt varmekabler under flisene hadde gulvet blitt minst 3-5 cm høyere, pga avretning, gipsplater og selve flisene. Så da prøver vi oss uten - håper ikke det blir alt for stor anger. Er ikke helt store gulvflekken mellom kjøkkenbenkene + vi planlegger og ha et teppe liggende der ;-)

  SvarSlett
 6. Flotte og inspirerende bilder, jeg blir ofte litt frustrert når jeg ser så mye kult, for jeg får jo aldri tid til å sette alle ideene jeg får ut i livet! Kakebildene dine trengte jeg også for jeg må bake til i kveld. Takk for inspirasjon : )
  marianne

  SvarSlett
 7. House Doctor får du nå kjøpt hos
  www.solstrandinterior.no

  SvarSlett

Jeg er avhengig av tilbakemeldinger fra dere lesere for at bloggen skal drives og være interessant. Gi meg gjerne ris og ros, alt tas imot med stor takk. Ha en fin dag!!!