søndag 1. november 2009

Lille loppelampen ble hvit og test av ny layout


Nå har den lille loppelampen jeg hadde et innlegg om tidligere blitt hvitlakkert. Skulle så gjerne ha gjort den lilla, men vet ikke hvor man kan få tak i lilla spraylakk. Så inntil videre blir den hvit. Kanskje litt kjedelig, men derfor har jeg dekorert den med et lite Kaspara hjerte. :))

Jeg driver også og tester ekstra store bilder og ny layout på bloggen. Ny layout gjør visst at tidligere skriftformatering blir endret. Så det blir nok litt fram og tilbake en stund før jeg er fornøyd. Men store bilder i bloggen er veldig flott, så jeg gjør alt for å få til det.

Jeg synes nok at det ble litt voldsomt med de store bildene, men tipper det er en vanesak. Kan jeg spør hva dere synes?

Ha en fin søndagskveld alle der ute. Jeg verdsetter all den omtanken jeg har fått fra dere selv om jeg selv er litt fjern for tiden.

18 kommentarer:

 1. Såååå fint!!! Jeg vil også ha så store bilder og stor fin layout!!!!
  Det ble jo RÅFINT!! Hvilken mal bruker du tro? Jeg bruker Minima sampleblog. Den første man kommer til ¨på venstre på siden med de forskjellige malene..
  Jeg vil ha ny layout! Med en gang!!!
  Lampa ble nydelig i hvitt den!!
  Jeg liker jo alt som blir hvitt jeg da..Liker så godt designet på den lampa! Og det ble så koselig med et Kasparahjerte på!!
  Herlig bord også! Og dette var superfint i originalfarge også! Virkelig!! Ikke ofte jeg sier det..Nå skal jeg kaste meg over photoshop og forsøke meg på ny mal..Lurer på om jeg får det til??
  Klem fra Kardemomme :))

  SvarSlett
 2. Jättefint! Jag skulle oxå vilja ha större bilder på min blogg....
  Lampan blev ju jättefin... och vilka söta barnskor du har på bilden!

  Kraam Lotten

  SvarSlett
 3. det ble utrolig bra! likte spesielt godt headeren din som var stor og flott! det tenker jeg å gjøre etterhvert og. men dårlig med blogging på meg. får heller kose meg med å lese andres og la min hvile:-)

  ha en forsatt fin søndagskveld!

  SvarSlett
 4. Jeg synes lampen ble veldig fin hvit - men det er kanskje ikke så rart siden det meste i Nostalgiahjemmet er hvitt :-) Angående bilder så forøkte jeg meg også med store bilder, men synes selv de ble litt for dominerende, så jeg gikk fort tilbake til vanlig størrelse. Men det kommer jo ann på øyet som ser...
  Ønsker deg en fin søndagskveld på Sørlandet (som jeg opprinnelig er fra) :-)

  SvarSlett
 5. Hei!
  Synes d så kjempefint ut som du hadde fått d nå:)) Kul lampe!
  Tar du turen sørover til Flekkefjord på senteret der, har de en vertøybutikk, tror den heter "Mekk", ble litt i tvil.
  Der har de masse masse med spraymalig!!! Har selv kjøpt lilla der, tror jammen de hadde to eller tre nyanser av lilla også... Ha en fin kveld:) -Irene-

  SvarSlett
 6. Synes det ble kjempefint med hvit lampe med lilla kaspara-hjerte, jeg! :)

  SvarSlett
 7. Kjempefin blei lampa! Flott!

  Likte også de store bildene-ble så mye lettere å se detaljene på bildene!

  Ha en flott søndag!!

  Klem

  SvarSlett
 8. Dette var jo stilig Minmill. Liker de store bildene. Hvordan får man til det? Må man ha 2 rader eller kan man ha 3 også slik som meg?
  Synes forøvrig lampa ble fin som hvit, passer så fint oppå det lille bordet! Og for et bord...fint mønster på toppen:)
  Leser under her at du har en litt tøff tid. Håper det går bra med deg tross alt og at du tillater deg å ta vare på deg selv:)

  Klemmer Maya

  SvarSlett
 9. Hei!
  Jeg har kjøpt lilla spraylakk på biltema, så du kan jo prøve der:)
  Ha en fortsatt fin kveld.

  SvarSlett
 10. hei minmillvennen

  gøy å gjøre litt forandringer, prøve seg frem med hva en liker. jeg synes det ble knallfint her inne, likte det slik det var også da :)

  håper du ta vare på deg selv, skjønner at du har det vanskelig. tenker på deg!

  klem og kos

  SvarSlett
 11. Hei, Irene og tusen takk for tips om spraylakk i flere farger. Skal jammen prøve og få meg en tur til Flekkefjord, det er jo ikke så langt. Jeg har forretningsforbindelser der borte, så jeg kunne jo tatt det i forbindelse med et besøk til dem.
  Klem....

  SvarSlett
 12. Nytt layout ble kjempetøft! Jeg tror nok jeg må prøve meg litt frem snart jeg også...
  Og så fine bilder:) alt var fint, lampa, skoen, hjertet og ikke minst selve bordet!

  SvarSlett
 13. FIn layout! :)
  tipser deg om konkurranse inne på bloggen min;) Ha en fin søndag!

  SvarSlett
 14. Det va veldig fint:) Sko gjerne og prøvd meg på det...

  Og lampen: den blei jo veldig bra!!

  SvarSlett
 15. Hei!

  Synes du fikk det til å fungere med den hvite lampa. Hjertet fra Kaspara pyntet veldig opp. Store bilder synes jeg er mer behagelig å se på, men det krever at bildet er bra komponert i større grad.
  Ha en flott søndagkveld :o)

  SvarSlett
 16. jeg prøvde meg også på litt store bilder. men føler kanskje en må scrolle så mye..og at litt av det estetiske helhetsinttrykket forsinner kanskje? jeg er veldig usikker...så jeg prøver meg også litt fram:)

  SvarSlett
 17. Ble knallflott med ny layout og store bilder! :) Synes også at det var litt voldsomt i starten, men nå har jeg blitt vandt til det! Er så gøy at så mange bloggere har begynt med store bilder, synes det er så mye kjekkere å se på da :)

  Lampen din ble kjempeflott forresten :D Gjorde seg med et kaspara hjerte på :)

  SvarSlett
 18. Likte at bildene ble så store! Tror du får tak i lilla lakk på biltema hvis det er i nærheten;) Ønsker deg en god start på uka.

  SvarSlett

Jeg er avhengig av tilbakemeldinger fra dere lesere for at bloggen skal drives og være interessant. Gi meg gjerne ris og ros, alt tas imot med stor takk. Ha en fin dag!!!