torsdag 12. november 2009

Tips for København elskere


Bloggeren Katarina er veldig glad i byen hun bor i, og deler så gjerne tipsene med oss. Jeg synes det er så storveis av henne å lage en ny blogg som bare tar seg for herlige tips fra København. Bloggen finner dere her


Da vi dro til København i sommer, var jeg mye inne på bloggen til Katarina før vi dro. Jeg fulgte en del av hennes tips og alt var suksess. Det er mulig at jeg er litt lik henne når det gjelder hvilke butikker og cafeer jeg liker.


Det er jo stadig noen av dere som er nedom en tur til København, så hvorfor ikke ta en tur innom Katarina før dere drar?

PS! København bloggen er nystartet så det er ikke så mange tipsene som ligger der enda, men det kommer nok flere. I mellomtiden kan dere scrolle gjennom hennes hovedblogg som finnes her. Her ligger det plenty med tips fra den danske hovedstad.

9 kommentarer:

 1. Takk for bra tips. Jeg er liker Køben. Har ikke vært der så mange ganger, men det er en by jeg gjerne tar turen til! Ha en fin kveld!

  SvarSlett
 2. He he, har vært innom Katarina flere ganger jeg også, for å finne gode tips:) Hun har jo også en link til Københavns loppemarkeder på siden sin, og sist gang jeg var ned, dro jeg med meg de tre andre i familien (som satt mest og spiste is;) til Den Blå Hal. Der bugnet det av designerlamper, Wiinblad-platter, møbler og masse ting og tang. Jeg kjøpte absolutt ingenting, men hadde jeg ikke skulle tatt fly hjem, så hadde det blitt med flere kurver, sinkbaljer, en lampe eller to, og kanskje et skap... Fant desverre ingen stoffer som falt i smak:(

  På den siste turen besøkte jeg også Marimekko Concept Store, og da vandret det en tanke til deg, gitt;)

  Dessuten ble strømpene dine kjempefine, du har brukt så fine stoffer sammen! Tenker jentene dine blir fornøyd med en sånn hver:)

  Ha en finfin helg (snart)!! Klem B:)

  SvarSlett
 3. Herlig...jeg skal følge med...med vid åpne øyer...
  Skal dit i desember vettu...
  Gleeeeder meg...
  Klem

  SvarSlett
 4. tenk,jeg har ALDRI vært i københavn,ei heller andre steder i Danmark...MEN;neste ferie skal mor i huset få bestemme,hihi...& da skal jeg garantert ta med tipset ditt..
  Du har en fantastisk fin blogg som inpirerer meg gang på gang:)
  Ha en super kveld:)
  klem Lisa Med Den Lilla Tråd

  SvarSlett
 5. Tusen,tusen miliioner takk for at du reklamerer for bloggen..Håper mange kommer til å gjøre det, for det er jo det som gjør at jeg vil holde på videre med den. Åsså er det jo alle de forespørselene i løpet av året jeg får som også gjorde at jeg startet den:-) København sett med mine øyne..:-)Kniis...Hvis du det er noe jeg bør skrive om så send meg gjerne en mail:-) For det blir jeg kjempe glad for:-)Klem

  SvarSlett
 6. ah...nammi sjokkis...Hm...farlig å blogge..man får både lyst på vått og tørt..*fnis* (jfr...ting og sjokkis)..
  Jepp, tror det er rett før jeg tar frem symaskina..for her skal det blir julestrømper deluxe.
  Ha en kuli fredag Minmilla=)
  Drops, som rydder, blogger, stæsjer, fyrer i peisen og drikker pepsi Max...hm..sjokkis var det ja...ut på jakt i skuffer og skaper.
  Det er FREDAG!!! og her i huset er det LØRDAG på FREDAG...hihi

  SvarSlett
 7. Åh, tack för ett superbra tips! Jag bor nära Köpenhamn och längtar efter att snart få åka dit igen! Ska abslut kolla in Katarinas tips innan jag åker dit nästa gång.

  Ha en fin helg! Kram ^_^

  SvarSlett
 8. Hei :-) tok meg tid til å redigere bredden på bloggen min idag, så jeg og kan få store, fine bilder. Tusen takk til deg for den fine og enkle oppskriften du har laget. Har linken til deg i en liten notis på bloggen min, håper det er i orden! klem

  SvarSlett
 9. Hoho...jepp kosefaktor her også.
  Har allerde langet innpå smågodt en liten stund..koselig.
  Oki, mini ser på barnetv, jeg syr/blogger..og mannen legger fortsatt fliser på badet...(stooort bad vettu)..ah..gleder meg til badekar gitt..en vakker dag.
  God kveld i stugu.
  Drops..
  (fysjom..nå tittet jeg ned på de fine fine strømpene du har laget...)..ha ha..min er såååå enkel i forhold...*fnis'...
  FÅr gå ut å mekke noe.

  SvarSlett

Jeg er avhengig av tilbakemeldinger fra dere lesere for at bloggen skal drives og være interessant. Gi meg gjerne ris og ros, alt tas imot med stor takk. Ha en fin dag!!!