mandag 2. november 2009

Mer bloggoppskrift

Hvis noen av dere der ute har testet min oppskrift på blogglayout, og funnet ut at bloggen ble litt bred, kan jeg si meg enig i det. Men det er jo snakk om smak og behag. Jeg har iallefall oppdaget at bredden på blogg, innleggsfelt og sidefelt kan man lett forandre. Nå har jeg gjort det så mange ganger at det sitter litt i fingrene, iallefall nå. Formelen som er brukt nå er Header: 950-outer: 950 - main: 620 - Side: 240 - Footer: 950. Den som overhodet ikke skjønner hva jeg mener, kan sende meg en mail på minmill@live.no, og jeg hjelper så gjerne.

I dag har jeg prøvd å lage en ny header....ja jeg vet det..IGJEN....og det er sannelig ikke lett. Den skal iallefall ikke forbli slik den er nå. Nå er den rene RIE plagiatet, og jeg bør jo ha kreativitet nok til å finne på mitt eget.  Men nå var det bare om å gjøre forandring i headeren bare for å gjøre forandringer. Jeg synes bloggen min har vært den samme litt for lenge og det er virkelig storveis med litt forandring.

20 kommentarer:

 1. Synes headeren din er kjempefin, spesielt juletreet!:) Burde kanskje få laget en selv også, har liksom aldri prøvd ordentlig...

  Trist å lese at du har mistet noen nær, håper det går bra med deg og dine. Man blir jo aldri ordentlig forberedt på sånne ting, men man får jammen satt ting i perspektiv og sett hva som virkelig er viktig! Ønsker deg en god uke! Klem B:)

  SvarSlett
 2. Veldig fin header!! Hvordan lager du slike? Photoshop? Ha en fin uke hilsen M =)

  SvarSlett
 3. Lurer også veldig på hvordan du lager header??:)

  SvarSlett
 4. Flott header.
  Takk for kjempe enkel forklaring på bloggoppskrift. Til og med jeg fikk til å enndre sida mi. Har nok skrekk for html koder men dette gikk greit.
  Ha en fin dag.
  Klem Marilyn

  SvarSlett
 5. hej hej
  nu har du börjat en revolution här i bloggvärlden hihi.....alla skall fixa och ändra...jag med.
  Det ser mycket fint ut hos dig men jag lyckas inte riktigt:(
  efter uppdateringen så finns det inget kommando i redigeringsfältet där jag kan ladda bild? Har du någon aning om vad jag gjort för fel?

  SvarSlett
 6. Hei Minmill! Denne nye layouten liker jeg veldig godt! Headeren ser fantastisk ut!
  Ha en glad dag og tusen takk mfor at du tippset!
  Klemmer fra Pillepalle

  SvarSlett
 7. Nå ble det mye bedre. Var nok litt for bred i går. Supert med litt forandring. Fin header også. Ikke plagiat men inspirert av spør du meg!

  Ha en herlig tirsdag
  Klem

  SvarSlett
 8. Hei snuppelure.
  Hm..har dere hatt det litt stridt i heimen i det siste dere da...Ja du, jeg lurte på hvor du ble av skjønner du...Uff så leit. SYnes dere har fått nok slikt jeg nå...hm...Sender deg ihvertfall en stor stor klem herfra.

  Wow...flott side my dear...virkelig...
  Er du slik datafrik du da..hoho...Husker jeg fikk hjelp av deg for et halvt år siden med kommentar inn på mail vettu..
  Jeg likte headeren din sååååå godt altså...super flink er du..
  Lurer på om jeg skal lage meg en slik side selv gitt...litt bredere...Heller det enn tre kolonner for min del.
  Oki, jo serviset er foreløpig til to...men drømmer om at jeg kanskje skulle ha kjøpt til fire...grrr...vel vel..det ville jo blitt dobbelt pris, så det får vente..Også er det jo koselig å bruke det til en venninne lunsj for to.. hooooho..
  Stooor klem
  Drops

  SvarSlett
 9. Hallois...tror du misforsto..
  Vil ikke ha tre kolonner...Men du..nå har jeg laget min bredere...moro...takk for det ...
  Men du..har jo et problem nå da...hm..hvordan få headeren større...har jeg kanskje glemt det i oppskriften din?
  Hm?
  Takk for svar...du er så kul=)
  hihi..

  SvarSlett
 10. ååååååå
  Guriland...plutselig trodde jeg at jeg hadde mistet alt..ble helt svett her jeg gitt....uæææææ
  Men så av en eller annen grunn lå alt der ....å gudskjelov...Jeg lover deg at det var på nære nippet at hele blogg karrieren var over...
  Lekte datageni her plutselig...og danset over...Ikke Ikke gjør det..sier jeg bare...
  Hilsen en litt svett..Nina...=)

  SvarSlett
 11. Rigtig fint nyt layout ! Jeg har også leget med det i det sidste, og synes den ekstra bredde gør visuelt godt.
  Det er moro :-)

  Klem Maria.

  SvarSlett
 12. Herlig atmosfære her inne, elsker fargene!♥ Ha en fin dag! Hilsen fra Heidi

  SvarSlett
 13. Tack igen för hjälpen!
  Du är riktig bra på att sätta igång förändringsprocess, här i bloggvärlden hahaha....
  Kramar

  SvarSlett
 14. Tusen takk for super bloggoppskrift, var det lille jeg manglet for å få bloggen min slik jeg ville ha den:)

  SvarSlett
 15. Takk for koselig hilsen :))
  Jeg hadde tenkt å skrive litt på bloggen men har vært litt avventende..Plutselig har det oppstått sykdom hjemme og det føles som om turen henger i en tynn tråd. Har gledet meg i hele høst så jeg håper det ordner seg tross alt men i disse influensatider vet man ikke hva som skjer. Men ha en fin fortsatt uke! Håper alle hos dere holder seg friske! Og så blogges vi senere! Blir det tur, blir det bilder :)Klemmer fra Kardemomme :))

  SvarSlett
 16. Hei Minmill!
  Så herlig lilla det var her hos deg nå, Lillaqueen!
  Ja, jeg er imponert over dere som tumler med stadig nye lay out`er! Min første prioritet å lære meg er å lage collagebilder(sette flee fotoer sammen) Trodde det skulle være så lett og hadde en klar ide` om hvordan gjøre det her på Blogspot. MEN....du som jeg knotet! Fikk hektet tre bilder ved siden av heverandr en gang men...
  Så.....nei, jeg limer ikke på elger/hjorter. Jeg setter de bare fast med knappenåler og durer i vei. Her er det "the simple way". Jeg er jo en litt utålmodig sjel med sånne ting!
  Du må ikke føle lilla-utfordringen som noe press, men jeg synes disse farve-utfordringene faktisk er litt ok selv.
  Her er det snufs og feber i heimen. Tredjeklassingen er hjemme fra skolen, og det er vel gjerne svineinfluensa. Hadde feber rundt 40 i går og dundrende hodepine. Jeg snufser til den store gullmedalje, har moderat feber og kledelige rødkantede øyne, hi, hi!
  Ha en god kveld, Minmill! Fint å ha deg tilbake! Klemmer fra Kaspara

  SvarSlett
 17. Hei!

  Må berre få skryte av layout-oppskrifta di eg også, den gjorde susen! No kan eg kanskje våge meg på fleire html-greier, når det ikkje var så farleg som eg frykta :)

  Helsing Camilla

  SvarSlett
 18. Så fin bloggen din er! Jeg har planer om en overhaling av min egen blogg, og dersom jeg tørr, tror jeg at jeg skal prøve oppskriften din i morgen:)
  Som flere andre her, lurer jeg på hvordan du lager en header??

  SvarSlett

Jeg er avhengig av tilbakemeldinger fra dere lesere for at bloggen skal drives og være interessant. Gi meg gjerne ris og ros, alt tas imot med stor takk. Ha en fin dag!!!