torsdag 5. november 2009

Mitt lilla univers


Kaspara har utfordret meg for en stund tilbake, uten at jeg hadde oppdaget det. Utfordingen gikk på å vise noe hjemmefra i en viss farge, og hun gav meg fargen LILLA. Kunne jo ikke vært bedre, men hun vet nok hva hun gjorde, for jeg har nok latt det skinne igjennom at lilla er en av mine favoritt farger.

Bildet over er en lilla lysslynge fra Indiska. Den er jeg glad i og en lager litt stemning i stuen på kvelden.
Nestemann ut er lillamønstrede kjøkkenhåndklær. Kjøkkenhåndklær er noe jeg alltid snapper med meg hvis jeg ser noen jeg liker. De pleier jo ikke å koste allverdens, og er superfine til å henge til pynt på kjøkkenet som små fargeklatter.
Siste lilla tilskudd av magneter på kjøleskapet er disse to froskene. Disse har jeg også i elg-variant. Med barn i huset må vi nødt til å henge info på kjøleskapet for at vi ikke skal glemme viktige beskjeder.

Jeg må nødt til å ta med et bilde av det lilla teppet fra Københavnturen i sommer. Det er et teppe fra Rie Elise Larsen, og hun lager så mye nydelig. Stolen på bilde er gammel og slitt, og er arvet.

Støvlene fra Ilse Jackobsen kjøpte jeg i sommer og fargen har jeg fått mange positive kommentarer på når jeg går med dem. Jeg er en tunika elskende dame, og har en masse tunikaer i allverdens forkjellige mønstre, og her er noen av dem.

Og det var det. Det er mer lilla her i huset, men kan jo ikke legge ut alt. Lilla er flott farge som kan blandes med mange andre farger. Den neste fargen i huset som det er mye av er turkis i forskjellige varianter.

Hadde tenkt å lage et innlegg om hvordan jeg har laget headeren i bloggen, siden det er så mange som har spurt om det. Det skal jeg vise, må bare legge hodet i bløt på hvordan jeg kan forklare det på enkleste måte. Begynner å lage et lite innlegg i kveld, så legger jeg det ut når det er ferdig.

Ha en fin torsdags ettermiddag/kveld der ute. :)))

12 kommentarer:

 1. Vad mycket fint du hade i lila! Jag har ju inte varit såå förtjust i den färgen förut... men efter all inspiration i blogglandia så faller även jag numera för lila ;-) Jag har ännu inte så mycket lila dock. Ser fram emot en beskrivning på headern.... Jag skulle verkligen vilja förnya min ;-)

  Kraam Lotten

  SvarSlett
 2. Så fine lilla ting. Den lysslynga var jo fristande. Og lilla Ilse Jacobsen - det har eg ikkje sett før. Dei var rå.

  SvarSlett
 3. Å nå ble neste lilla min yndlingsfarge også!! Utrolig vakre ting, skaper jo en herlig stemning:)

  SvarSlett
 4. Så fine ting!
  Lysslynger er så koselig! Har bare bruk det til jul selv, men slike som denne kan man jo ha ellers i året også!

  Supert at du vil prøve å lage en oppskrift på header!
  Jeg følger spent med!!!:)

  SvarSlett
 5. Kjære Minmill! For et fint "dill-på-lilla"-innlegg! Disse støvler er kjempeflott :) Denne vasen på bildet øverst liker jeg også veldig godt! Herlige bilder! Ha en koselig kveld! Klemmer fra Pillepalle

  SvarSlett
 6. For noen nydelige tunikaer! Åh, de var helt himmelske!

  Å stolen var utrolig stilig!!

  tenkte jeg skulle få inn ein del lilla hos oss også, men har bare blitt me tanken til nå. Men dette var jo litt inspirerende da, så får se hva som skjer fremover nå:)

  SvarSlett
 7. jeg elsker lilla :D nesten mer enn jeg elsker rosa.. tror det har blitt min nye favorittfarge!

  skikkelig fin den lysslyngen din fra indiska, skulle gjerne hatt en sånn :D

  og så kule støvler! jeg elsker når folk velger litt andre farger enn det "alle andre" gjør :D

  SvarSlett
 8. Flotte lillatoner hos deg! Elsker lilla selv!:) De støvlene fra Ilse Jacobsen er så kule i lilla! Ei venninne av meg hadde på seg dem her om dagen, og jeg ble helt forelska i dem! Likte den nye headeren din veldig godt! Fine farger og bilder:)

  Ønsker deg en deilig kveld!

  Klem fra Mina:)

  SvarSlett
 9. Dejlige lilla detaljer du viser frem :-)

  Klem Maria.

  SvarSlett
 10. Underbara lila ting, jag är väldigt förtjust i lila och har också väldigt mycket kläder i den färgskalan! Dina stövlar är så läckra! Jag har ett par liknande i rosa...

  Tack för den fina kommentaren hos mig! Ha en fin vecka! ^_^

  SvarSlett

Jeg er avhengig av tilbakemeldinger fra dere lesere for at bloggen skal drives og være interessant. Gi meg gjerne ris og ros, alt tas imot med stor takk. Ha en fin dag!!!