mandag 9. november 2009

Julekule - fanJeg er en skikkelig jule glass kule fan. Var inne på nettet i dag og snoket litt på http://www.nordhjem.dk/, og fant disse bildene av fantastiske julekuler. Nå venter jeg i spenning til de kommer her til byen. Den Blå Dør pleier å ta inn julekuler fra House Doctor.

Jeg kunne gjerne hatt hele dette sortimentet av fantasifulle julekuler. Tenk for en lykke å kunne henge disse på et tre eller på en kvist.

Jeg fant også et bilde av lysklipsene som jeg har blogget om i et tidligere innlegg. Guri, jeg gleder meg til jul nå. Kan kjenne at det kribler.

Jeg bare håper stuen vår blir istand til jul. Nå til mandag kommer snekkeren og river opp stuegulvet, så vi må jo ut med alle møbler og inn med alt på nytt igjen etterpå. Kanskje det blir en gyllen sjanse til å ominnrede litt. :)) Ha en fin kveld der ute.

17 kommentarer:

 1. De er kjempe søte. Så de hadde mange fine kuler på Søstrene Grene.
  Hvis du bor i nærheten av en ev de butikkene. De er litt rimligere.

  SvarSlett
 2. Ååh, så mye nydelig!! Tror jeg må på juleshopping en dag snart jeg og:-)

  SvarSlett
 3. åååå ja de julekulene der var fine...ai ai ai...har så lyst på nye kuler... Men vi har en ulempe....og det er at vi skal ha stoooort tre..uff..det blir jo en hel formue det jo..tror jeg får gå for en kvist eller en krans eller noe jeg... Litt mer overkommelig.
  Bra du sto han av da...var litt slik i forrige uke jeg og..trodde jeg skulle bli dårlig, men så...vips..et par dager med rennende nese..så vipsi pipsi..gone!
  Ha en fin kveld, jeg sitter å venter på at maten skal synke slik at jeg får dratt å trent litt...
  Klemsi

  SvarSlett
 4. Wow, vilka fina julkulor! Jag är särskilt förtjust i fåglarna och svamparna :) Nu börjar jag längta efter julen, häromdagen kom jag på mig själv med att sitta och tänka på vilka färger jag ska ha i julgranen i år! :)

  SvarSlett
 5. Ja så fine de var. Likte særlig soppene.
  selv samler jeg på julekuler fra utlandet og pleier å kjøpe når jeg er ute og reiser, som et litet minne fra livet og steder jeg vært.
  Koselig å huske hver jul.

  SvarSlett
 6. Elsker kulene fra House doctor. Har fått inn tre typer, og neste uke kommer det enda flere. Nesten så jeg håper ingen kjøper dem så jeg kan ha dem på treet selv i år, hihi
  Får håpe dere blir ferdig med stuen deres innen jul da, og alltid greit med en god grunn til å ommøblere litt:)

  klem

  SvarSlett
 7. De er så fine og bringer frem mange juletrepynteminner:-) mang en jul har vi pyntet m samme type glasskuler, bare maaange år eldre utgaver! Vi måtte være forsiktig når vi hang disse høyest oppe på treet(hadde pus som likte godt kuler) slik at de ikke knuste..
  Håper å Arve disse m tid og stunder. Herlige!
  Klem fra ei i julestemning:-D

  SvarSlett
 8. Ja, mycket fina kulor. Jag samlar gärna på julkulor och allra helst på gamla om jag hittar.

  SvarSlett
 9. ai ai ai ..så fine julekuler!

  SvarSlett
 10. Nydelige julakuler :-)
  Eg har heldigvis arva nokre gamle julakuler som skal på treet i år, -men om eg komme øve like som dette -PLUTSELIG har eg dei i mi korg!!

  God kveld /natt :-)

  SvarSlett
 11. Hei!
  Jeg begynner aa glede meg skikkelig til jul jeg ogsaa! Har allerede sett meg ut endel juletrepynt jeg skal kjoepe!
  Og julegaver er jeg godt igang med! Saa organisert har jeg aldri vaert foer.. :)

  SvarSlett
 12. For en herlig og inspirerende blogg!
  Du er kommet på vår bloggliste under inspirasjon!!

  Ha en deilig tirsdag!

  SvarSlett
 13. Kjempelekre julekuler:p Har også en liten julekulefetish, så i år skal treet fylles til randen <3

  SvarSlett
 14. Åååå!! Må ha, må ha noen slike lyse rosa kuler... Hm, lurer på hvem som tar inn slike godsaker her omkring..

  SvarSlett
 15. Absolut underbara julgranskulor!!!!! Vilket ha-begär som satte in här nu!!!!! Fantastiskt fina, men de kostar kanske därefter också?!?

  Tack för dina söta ord hos mig:))) Härligt då är på banan igen - alltid lika underbart hälsa på hos dig, vännen!!! Och joo, jag är allt mörkhårig jag - var lika ljus som dottern när jag var liten, men icke numera - hjälper till det mörka lite med intensivtoning också såklart:)

  Kramhögar Lycke

  SvarSlett
 16. Hello.
  Julstrympa...
  Lykke til med prosjektet=)
  Gleder meg til å se.
  Drops

  SvarSlett
 17. Så fina...jag får riktig längtan efter Jul...ha en mysig kväll...det har jag med ett glas vin så här på en tisdag hihi.....kram

  SvarSlett

Jeg er avhengig av tilbakemeldinger fra dere lesere for at bloggen skal drives og være interessant. Gi meg gjerne ris og ros, alt tas imot med stor takk. Ha en fin dag!!!