onsdag 11. november 2009

Nå har jeg sydd!


Endelig har jeg fått sydd meg julestrømper av retrostoffene. Å sy julestrømper har jeg faktisk tenkt på siden i sommer :)), og når jeg fikk se at "nesten" alle har begynt å sy sånne, ble jeg litt misunnelig. I kveld tok jeg meg sammen og hentet fram sysakene mine.


Du verden så gøy det var å lage disse. Og jeg skjønner godt at de der ute som driver å syr, blir hektet. Håper jeg kan bli litt hektet jeg også, og jeg kommer garantert til å lage flere før jul. Genial julegave egentlig, eller førjulsgave.


Noen av julebøker er funnet fram og får lov til å holde julestrømpene med selskap. Det er på tide å bli mer inspirert til å lage julestemning og juleting, så bøkene er allerede blitt bladd i. Litt tidlig, ja, men så koselig det er. Det er jo tiden før jul som er den mest spennende.


Nå kryper jeg til køys. Det er ikke lett å gå å legge seg når man har det moro. Natta!

30 kommentarer:

 1. Hei Minmill!

  Ein svipp innom før eg trør meg avgårde på jobb - eg syklar altså..hihi..
  Aldeles nydelige julestrømper du har laga! Herlege fargar som ein blir glad av å sjå på. Smart gavetips :):)

  Ha ein superduper onsdag!
  Klem

  SvarSlett
 2. God morgen, kjære Minmill!
  Så flotte julestrømper du har sydd du også! Utrolig flink du er :) Disse julekuler i innlegget under likte jeg også veldig godt. Tusen takk for koselig kommentar :) Det er jo egentlig helt fint å se hvor fort barna bli selvstendige, men på den andre siden....Du vet, det kommer den dag da de vil ikke lengre bli klemmet og kysset og sånn. Eldstemann har for lengst begynnt med å se meg bare som en drosjesjåfør. Det er normalt kanskje, men det varmer ikke så mye. Sånn, nå skulle jeg bedre hoppe - jobben venter. Ha en glad dag! Klemmer fra Pillepalle

  SvarSlett
 3. Så fine de var! Skjønner det er på tide at jeg begynner å sy noen jeg og.. :-) Og var forresten kjempe fint med de papirrullene i tallerkenhyllen!

  SvarSlett
 4. Så utrolig flottre julestrømer Minimill!
  Nå ble jeg nesten litt "snurt", for jeg innvisterte i 5 nye julestrømper til hele familien i fjor :-( Tror mannen i huset ville ristet oppgitt på hodet, om de hadde blitt byttet ut alt i år.
  Jeg må si meg enig med Pillepalle over her ang. julekulene også. Skal helt klart inn på http://www.nordhjem.dk/ for å snoke litt.

  Ha en flott dag!

  SvarSlett
 5. God morgen Minmill :))
  For noen helt herlige julestrømper du har sydd!!!! Herlig med retrostoffer!!! Kjenner jo igjen et par av dem og det ble jo så fiiint!!! Herlig å se julestrømper som er sydd i andre farger og mønstre enn det typiske rødrutete..
  Så moro at du syntes dette var gøy!
  Jeg kjenner jo igjen følelsen av å være så inspirert at man ikke har lyst til å slutte igjen..
  Håper dette har gitt deg så mersmak at det vil trille ut nye inspirerende gevanter her framover :)Førjulstiden er den koseligste, det er jeg helt enig i.
  Ønsker deg en fin dag videre og så titter jeg innom igjen senere.
  Grunnet sykdom hjemme har jeg ikke så mye tid og overskudd til bloggingen nå men håper det vil rette seg snart. Klem fra Kardemomme :))

  SvarSlett
 6. Se der ja ;). Så fine. Det er en fin kreativ prosess disse julestrømpene. Jeg har litt pause nå, men skal gå i gang med "guttevarianten" min snart. Nå skal jeg pakke og dra til Oslo. Har jobbet inn en del timer, så jeg kan ta fri fra jobben. Kommer nok ikke hjem før lørdag. Tenk deg - tre netter i Oslo ;) - selv om jeg alltid savner de hjemme. Jeg skal kanskje være babyvakt for niese Hedda på fredag, men hun vil ikke ta flaske, så mammaen er litt nybaktengstelig og tenker at hun dropper festen hun egentlig skulle på. Jeg tar det som det kommer. Skal uansett kose baby ;). Klemklem!

  SvarSlett
 7. De likte jeg veldig godt. så gøy med juleting som likevel ikke er så julete. Som du sa - flotte førjulsgaver!

  SvarSlett
 8. Så herlige julestrømper - fargerike og til å bli glad av :) Ha en fin onsdag.

  SvarSlett
 9. gal fine!!
  så utrolig flink du er da!

  SvarSlett
 10. Å så herlige julestrømper! Til å bli glad av. Likte aller best den til høyre (kanskje fordi det var snev av turkis som jeg er så glad i, og det grønnblomstrete stoffet var så fiiiint) :-)
  Kjempefin hylle du har over også med så mange flotte bøker og fargerike papir.
  Ha en riktig god dag.

  SvarSlett
 11. Neimen for noen aldeles nydelige julestrømper!!! Og så fin tallerkenhylla di var, med julebøker og papir:) Håper du blir syhektet og viser frem alt du lager her, hihi

  Ha en strålende onsdag!

  klem

  SvarSlett
 12. Lekkre strømper. Kjekt å sjå kor forskjellig strømpene blir til folk blir når ein brukar slike gamle fine stoff.

  SvarSlett
 13. Så utrolig FINE julestrømper!!! Skikkelig fristende farger, og herlige stoffer! Veldig fine og inspirerende bilder også. Likte godt tallerkenhylla med papir og julebøker. For en flott tid vi går i møte:)

  Klem fra Mina:)

  SvarSlett
 14. Knalltøffe julestrømper!
  Du er så fantastisk kreativ.
  Ble så inspirert nå! Må nok på jakt etter noen tøffe stoffer:)

  Ha en fin fin kveld!
  Klem.)

  SvarSlett
 15. Nydelig! Så utrolig flotte de var! :)

  SvarSlett
 16. Så vakre de ble da. Virkelig fine mønstre og farger. ÆÆh. mange fine papirer du har. Ble ganske missunnelig her jeg sitter og sikler på bildene dine..

  Hilsen BlandetLoft :-)

  SvarSlett
 17. Guri kor lekre desse strømpene var. Så nydelege fargar og mønster.
  Har du fora heile strømpa?

  Kjempeflink!!!

  SvarSlett
 18. så underbara färger och det ser minsann proffsigt ut:) gillar färgval och dom passar så bra i din hemmiljö...
  Kram så här på onsdag kväll innan läggdags:)

  SvarSlett
 19. Hei, utrolig flotte de var. Og i så skjønne farger!
  og forresten, takk for koselig melding på bloggen. Det er veldig koselig med litt sørlendinger i blogglandia.. he he.
  Kurvene mine(De fleste) har jeg kjøpt på KID faktisk. de har hatt så mange billige og fine i det siste atte. ellers er BRUKA sine, de som heter natural også knall fine.. Så blir endel innkjøp av de for min del etterhvert...:) Ha en god torsdag... :)
  Klem

  SvarSlett
 20. Så herlig å se en julestrømpe som ikke er i lin ;)
  De var nydelige !!!!

  SvarSlett
 21. God morgen natterangler :)Får jo håpe du sover enda og får din skjønnhetssøvn så sent som du sitter oppe..Men jeg vet akkurat hva du "går gjennom". Når man får dilla på noe nytt så får man jo det reneste energikicket og har slett ikke lyst til å kaste bort tiden på å sove hihi!!!
  Men det er så moro å høre at du er igang og jeg gleder meg selvsagt vilt til å se på produksjonen din!
  Ha en kreativ dag videre :))

  SvarSlett
 22. heisann
  var dette julestrømper? Jeg synes de går til hele året, jeg. kjempeflotte! Du er virkelig flink til å sy!
  Jeg HAR symaskin, og KAN sy, men er så utålmodig, og så krøller alltid tråden seg.....usj
  Så jeg holder meg mest til firkanta puter og opplegg på gardiner. Kjedelig? Neida, helt greit for meg!!!
  Ha en fin dag!

  SvarSlett
 23. Hei og god morgen, Minmill!
  Nå sendte jeg akkurat avgårde en mail til deg.
  SÅ fine og glade julestrømper du har sydd, Minmill!!! Ser de er forede også. Herlige bilder, med den finfine tallerkenhylla også. Elsket det å ha tapetruller i tallerkenhyllen! Det ble jo så frodig og lekkert. Ingenting ser mer fristende ut enn nydelige, glade pair og tapetruller! God ide!
  Kikket også litt ekstra godt på julebøkene du viste. Er "SKandinavisk jul" en fin bok jeg ville likt tro? Har fremdeles tilgodelapper i bokbutikker.
  Ha en lystig dag, Minmill!
  Klem fra Kaspara

  SvarSlett
 24. Så fine dine ble! Skikkelig gøy å lage disse og de er så dekorative! Syns det er gøy med litt utradisjonelle farger til jul :-)
  Klem fra M

  SvarSlett
 25. ÅI!
  ÅI
  ÅIIIIIIIIIIIII!
  Nydelige julestrømper.
  Slike vil jeg også lage...argh...
  Synes dine var super duper fine. ah..nei du...tror frk Drops må finne frem den eldgamle symaskina og trylle frem noe lignende...Nå ble jeg inspirert her.
  Ut på tur aldri sur...Hørtes digg ut med en liten tur ut ja. SIkkert like friskt hos deg som hos meg.
  Også så mange fine julebøker du har..hm. Ble litt misunnelig nå...både på strømper , bøker og ikke minst alt det fine fine papiret ditt...herlig vettu..
  Sender deg en superklem
  SUPERKLEM!!!!
  Dropsa

  SvarSlett
 26. Åhh så underbara julstrumpor du har sytt! Härliga färgkombinationer!

  Kraam Lotten

  SvarSlett
 27. Vilken härlig hylla! Både med nysydda strumpor och fina julböcker (jag har två av dem) och de vackra papprerna. Jag har papper lite här och där, ingen smart förvaring alls...

  SvarSlett
 28. WOW, de var ju alldeles bedårande! Underbara färger o mönster!!

  SvarSlett

Jeg er avhengig av tilbakemeldinger fra dere lesere for at bloggen skal drives og være interessant. Gi meg gjerne ris og ros, alt tas imot med stor takk. Ha en fin dag!!!