fredag 20. november 2009

Flere julekuler


Jeg har visst tatt litt av med julepynte-shoppingen i år. Når jeg går forbi sånne julekuler som dette, kan jeg ikke holde igjen. Men hvem hadde klart det? Kulene i bunnen av glasset er fra House Doctor, og de på toppen er fra Lisbeth Dahl. Det er ikke så mange forhandlere som selger fargerike ting her i byen, men det er et par stykker heldigvis.

Hils på denne kjekke froske prinsen! Jeg liker den godt.

Jeg har aldri vært noe Cup Cake elsker, men som julekule, synes jeg det ble flott med en Cup Cake. Herlige pastellfarger.

Nå ser det ut som gulvet i stuen vår blir ferdig i løpet av neste uke, og da skal jeg ta meg noen fridager for å male litt dører og lister som har fått litt småskader. I tillegg skal jeg kikke etter sofa, gå på bruktbutikker og lete etter sofabord og tv-benk. Ha en flott weekend alle sammen!

11 kommentarer:

 1. Håper ikke du leter etter sofabord i samme bruktbutikk som meg, for det leter nemlig jeg etter og:)

  Fine kuler du viser. Kjøpte fargerik julepynt på Maxbo. Reinsdyr og engler o.l. Tenkte faktisk på deg. Litt sånn Rie Elise Larsen stil.. Jeg har ikke så veldig fargerik julepynt egentlig, men kjøpte det til barnerommene eller kjøkkenet.

  Er ganske fornøyd med malt gulv i stua. Det er jo såklart uvarig og kan fort få seg riper. Må nesten støvesuge hver dag. Jeg vil ikke selv ha det på kjøkkenet for jeg er ikke så flink til å vaske..;) Men det er jo utrolig fint med malte gulv da. Man må også huske å la det herde i flere dager før man setter møbler på. Brant oss på det på det ene soverommet så der har malingen flakket av flere steder allerede.;(

  Ha en fin dag:)

  SvarSlett
 2. Kjære Minmill! Herlige kuler også i dag! Jeg ville gjerne kysse denne frosken! Er den kanskje en fortryllet prins?? :)) Ha en kjempekoselig helg! Klem fra Pillepalle

  SvarSlett
 3. åå..misunnelig på de house doctor kulene dine :-) tro hvor jeg kan få tak i det i Bergen..sukk

  SvarSlett
 4. Så mange herlige kuler! Jeg vil også ha en muffinskule...må nok ut på jakt i helga :) Ha en fin fredag!

  SvarSlett
 5. Herlighet så mange fine julekuler du har fått deg i det siste:) venter en ny foryning fra House Doctor i neste uke, kjempemorro.
  Lykke til med jakten på møbler og med malingen:)

  klem

  SvarSlett
 6. Lekre kuler! Vet du om de finnes på nett? Elsker litt humor og farger!

  Jeg lette etter litt gøye og fargerike kuler på nettet i går og fant noen herlige juletrepynter på www.toispann.no. Helt fantastiske! Anbefales :)

  Gog Helg!

  SvarSlett
 7. Tjihi, så snasne! Aner en mulig julekulefarsott på bloggene nå. Bildene du viser frister veldig til å begynne å samle selv!

  Maya

  SvarSlett
 8. Så nydelige!!! Herlige farger! Og superflotte bilder:) God helg! klem

  SvarSlett
 9. Så fine kuler! Kjenner jeg får litt shoppeabstinens når jeg leser slike innlegg. Har jo flyttet på bygda, og her er det ikke så enkelt å finne slike herligheter, kan man si. Men - man sparer litt penger da. :)

  SvarSlett
 10. Hej Minmill! Tack för din söta kommentar inne hos mig! :)

  Vilka flotta julkulor du har fått tag i, ojoj - verkligen eyecandy, den där muffinsen hade jag gärna hafti min gran!

  Bilderna från Malenes hem var mycket inspirerande, tack för att du delade med dig av dem! Och kuddarna från epla sen, åååh så fina!

  Ha en fin första advents-vecka! :) Kram erry

  SvarSlett

Jeg er avhengig av tilbakemeldinger fra dere lesere for at bloggen skal drives og være interessant. Gi meg gjerne ris og ros, alt tas imot med stor takk. Ha en fin dag!!!