søndag 22. november 2009

Malene Helbak


Jeg ble så begeistret da jeg oppdaget at 2iSpann-butikken er i byen har begynt å ta inn Helbak sine keramikk produkter. Jeg fant disse bildene på nettet av Malene Helbak sitt flotte hjem. En Eames Hang It All - knaggrekke på døren til skjerfene er jo flott.

Jeg falt pladask for disse ultra store bokstavene som henger på veggen. Sånne ønsker jeg meg også. Det er nesten så jeg begynner å klatre på veggene her i byen, og demonterer reklamebokstaver.

Et stort, lekkert, lyst og luftig soverom. Her kunne jeg godt våknet hver morgen.

Her er et bilde av noe av det hun lager. Jeg var inne i butikken deres i København i sommer, men handlet ikke noe.


Men disse to søte koppene fikk jeg kjøpt meg her om dagen på 2iSpann. Stikk innom på nettbutikken, og ta en titt. Ser at de ikke har lagt ut hele sortimentet enda, men det kommer nok etterhvert.

I dag blir det julemarket for meg og ungene. Så i dag blir det vafler, kaffe og hjemmestrikkede ullstrømper. Ha en fin søndag alle sammen.

13 kommentarer:

 1. Sååå herlige bilder. I like!!!
  Og de vasene og skålene så jeg også i Køben i sommer, men kjøpte heller ikke. Jeg HAR så mye, og orker ikke dytte inn enda mer. Har problemer med å tørke støv av det som er her, hi hi....
  Ha en herlig søndag, Minmill.

  SvarSlett
 2. Åh, vilken härlig bild, den första, så önskade jag att en dörr här hemma såg ut, det var nästan så jag ville äta upp den, hi, hi.

  SvarSlett
 3. Fine bilder, og jeg er enig med deg.. Store bokstaver er fint!!! :) Jeg glemmer å gå innom butikken tospann hver gang jeg er i byen.. Og det er virkelig dumt, for de er verdt et besøk! Kos dere på julemarked... Jeg skal på ribbemiddag til søs og familie.. Deilig!!

  SvarSlett
 4. Vad härlig med julemarknad - kaffe o våfflor..mmm...blev sugen på mer julemys nu, men det blir nog julmarknad först sista november här, när det är "skyltsöndag " på stan!
  vilka fräscht krsipiga inredningsbilder detta var!!!

  Jag har lagt ut julekulorna "pumlorna, hihi) jag fann på loppis nu!!!

  Kramhögar Lycke

  SvarSlett
 5. så kjekt og inspirerende innlegg.

  SvarSlett
 6. koselig å høre fra deg.
  kom deg i seng!!! :)

  SvarSlett
 7. ..en herlig søndag har det vært her også..smil..forbereder meg til neste helg!! Smil!

  KlemKKann

  SvarSlett
 8. Lät jättehärligt...mmm..., nästa helg ska jag fixa så vi kan mysa vi också - tror det är skyltsöndag då!!! Och du..hihihi...skrattade lite när jag läste ditt goda råd...eller huuur!!! borde ju satt dem på ståltråd mellan krokar - men en annan ska ju göra allting hon vill, så fort som bara möjligt är..så då blir det lite tokigt ibland, hihihihii..hehe...ska nog ta och sätta upp krokar imorgon så det blir någon ordning på det här..., för mycket krokar får man väl aldrig!!!

  Kramhögar Lycke

  SvarSlett
 9. fy flate for noen herlige bilder! liker keramikken hennes rågodt jeg også men har ikke sett noe av det her i norge så dette var etterlengtet- tusen takk for tipset :) men når jeg tenker meg litt om så bør jeg vel egentlig styre unna den nettbutikken akkurat nå, kjøkkeninnkjøpet har gjort et godt innhugg på kontoen men gud så fiiiint det blir :)
  eames hang it all har stått på ønskelista mi lenge, har du den?

  nattaklemmer til deg min søte venn

  SvarSlett
 10. Fine bilder og et deilig soverom. Har litt lyst på en Eames knaggrekkr og de store bokstavene skulle jeg også gjerne hatt :-)

  Ønsker deg en fin uke.

  SvarSlett
 11. Hei Minmill!
  Ja, vi er på husjakt. Dette hus jeg skrev om var akkurat det jeg har ønsket meg i mange år. Alt var nytt og sjønn, men en andre familie fikk påslaget. Det var det hva gjorde meg bedrøvet. Det finnes ikke så ofte at alt passer sammen, beliggenhet, størrelsen, osv og ....prisen! Foran øynene mine kunne jeg allerede se oss boende i dette hus og jeg hadde da noen første fine interiør-idéer. Men, sånn er det. Kom tid, kom råd, ikke sant? Tusen takk for din koselig kommentar :) Ha en fin uke! Klem fra Pillepalle

  SvarSlett
 12. Åh,jeg elsker all den keramikken som blir lavet her.God kvalitet,tøft design,ja rett å slett noe å bli glad i:-) Jeg satte forresten utrolig stor pris på kommentaren du ga meg under innlegget med "Love you daring". Liker slike ærlige meninger:-)Klem

  SvarSlett

Jeg er avhengig av tilbakemeldinger fra dere lesere for at bloggen skal drives og være interessant. Gi meg gjerne ris og ros, alt tas imot med stor takk. Ha en fin dag!!!