torsdag 19. november 2009

Om meg...

Jeg fikk en liten utfordring her en dag. Hvis jeg ikke hadde vært så distre, så ville jeg husket hvem jeg fikk den fra og lagt inn en link. Hvis jeg kommer på det, så legger jeg det inn......:)))


Skriv tre ting du husker som om det var i går:
-Dagen min 8 åring ble født. Hun kom til verden med planlagt keisersnitt, og jeg husker hvert sekund fra hele den dagen.
-Dagen meg og mannen giftet oss. Det var i Roma i 2003 og det var utrolig romantisk.
-Den dagen svigerfar døde, tidligere i år. Vi fikk tekstmelding på natten og dro ut dit noen timer etterpå for å si farvel.

Skriv tre ting du misliker:
-Smålige mennesker
-Rotete hus
-Å stå opp på morgenen. Jeg er litt B menneske.

Skriv tre ting du liker godt:
-Familien min, beste som har hendt meg hele mitt liv.
-De dagene jeg har overskudd til å lage ting jeg liker og være kreativ.
-Fredagskvelder med god mat og god tid.

Skriv tre blogger du besøker daglig:
-Huset ved bekken, -Den Gode Feen, -Erteblomsten
Men jeg har mange andre favoritter som ligger i bloggrollen min.

Skriv tre sanger du hører på for tiden:
Når jeg er på jobb har jeg radio Norge på i bakgrunnen og de spiller mye nostalgisk musikk som jeg liker å høre på.

-George Michael – Careless Whisper (har vært en favoritt siden tenårene)
-Led Zeppelin – Whole Lotta Love
-John Lennon - Woman

Skriv tre tv-program du følger med på:
-House
-Skal vi danse
-Skavlan

Skriv tre bloggvenner du vil sende denne videre til:
Jeg utfordrer -Ninas Drops, -IfraLahell, -Frk. Maya

14 kommentarer:

 1. Nå blir det George Michael mens jeg vasker kjøkken, godt å være "voksen" med eget hus,men 15år i hodet sammen med G.M på full guffe ;o))
  Takk for at du minnet meg på den flotte sangen, lenge siden jeg har hørt den..

  Ha en kjempeflott dag!!!

  SvarSlett
 2. Hei
  Veldig fin blogg du har, ny for meg:-)
  Kommer tilbake senere!!
  Ha en fin dag videre
  Kristin

  SvarSlett
 3. hehe. Luuurer på om ikke jeg har sendt deg den utfordringa for lenge siden...

  SvarSlett
 4. Kul att lära känna dig bättre:)

  SvarSlett
 5. yuhu,....takk for den liksom..hihi.
  Får se hva jeg gjør med saken..
  Oki, men ai ..for noen nydelige yndige fine julekuler..super søte. Men vær forsiktig å ikke bjell for mye...bjell, bjell...
  Klem
  Drops

  SvarSlett
 6. Hei Minmill :))En liten fugl kvitret meg i øret om at Bolig Liv hadde lagt ut link til norske bloggere og det var selvfølgelig veldig morsomt! Særlig nå om dagen som jeg er helt flat på inspirasjon og energi..Jentene har blitt så syke igjen og dagene nå er tunge og vanskelige..
  I morgen skal vi til en fysioterapeut som vi har fått anbefalt av flere og har igjen fått et nytt lite håp..
  Tenk om vi hadde visst om faren ved vaksiner i fjor høst..Lyspunktet er vår nye snille fastlege som følger oss opp og er rask med henvisninger..
  Humøret mitt er som en jojo om dagen og veksler fra den dypeste fortvilelse til optimisme og håp..
  Har ikke orket å slå på maskinen her hjemme men i går kveld var jeg innom og merker at det er godt å snu ryggen til problemene og kunne tenke på hyggeligere ting for en stund i hvertfall! Du har jo lagt så mange fine og inspirerende bilder siden sist! Det våkner noe i meg når jeg ser sånt :)Går forresten og venter på nyeste utgaven av Bolig Liv. Det kom ikke med posten i dag så da har jeg det forhåpentligvis i hånda i morgen.
  Ser at de skal legge ved en spesialutgave av den nyeste boken til Sif Orellana, damen bak min yndlingsbok nr.1, Krudtugler og kanelsnegle! jeg har ventet en evighet på utgivelsen av den boka og har stått på vent på Capris.no.
  I går kom den etterlengtede mailen om at boken ble sendt i går så da kommer den nok før helgen.Ikke så ofte jeg sier hipp,hurra for tiden men jeg gleder meg virkelig til å se den boken :)) Ser at dere giftet dere i Roma! Det var nok en flott og romantisk opplevelse! Vi giftet oss i Praha og har aldri angret på det valget. Vi ville jo ha noe som var litt annerledes og fikk lov til å gifte oss i det gamle 1600-talls rådhuset som den astronomiske klokka befinner seg i.
  Vi har alt på film og nå kom jeg på at det hadde vært moro med en filmkveld igjen :))
  Nå må jeg slenge på en pinne til på peisen her. Det regner og er trist og grått men desto koseligere med fyr på peisen. Dessuten har vi laget smoothie med youghurt og jordbær og skal kose oss skikkelig nå! Klemmer fra Kardemomme :))

  SvarSlett
 7. Sannelig tror jeg ikke at jeg skal gå for hjertet. Jeg har vært så fornuftig i hele mitt liv, så det er på tide at fornuften kan hvile litt ;). Takk for kommentar. Jeg kjente at jeg virkelig trengte noen tilbakespill! Klemklem

  SvarSlett
 8. svisj..svisj..
  Jepp, kan tenke meg frk Surferosa hadde rar "smak" ja..
  Skiskole...*fnis*...Så moro. Mini skal sikkert ut å gå på de 3 mm som har kommet i dag hun når hun kommer hjem fra skolen...
  Tudddelu...
  Klem
  Drops

  SvarSlett
 9. Takk og takk for utfordring, den er herved gjennomført.
  Det er ingenting som er som gode gamle slagere! Jeg her en horv på min musikkliste. Veldig glad i musikk fra 80-tallet og tidlig 90tall, mye fint der altså:)

  Maya

  SvarSlett
 10. Hello!

  jag ser att du har börjat förbereda med julstämning, men det är ju inta alls så länge kvar nu.. Underbart pynt i inlägget nedanför! love it.

  SvarSlett
 11. TAAAAKK=)
  JEG BLE SÅÅÅ Glad så glad.
  Du er en knuppers.
  Du aner ikke hvor bra det passet. Har nemlig vært litt Low i det siste. Og du gjorde meg happy=)
  Stor klem klem klems..
  NINA.

  SvarSlett
 12. Det var ett fint inlägg goa du!!! Känns så härligt att höra om barndomsminnen och annat som gör en människas liv - känner igen mig i mycket - och i musiken-hihi, är också sådär att jag låter radin leta fram mina gobitar och ibland rusar jag upp och sätter ett band på inspelning om det är något riktigt bra - precis som när man var liten och höll på att bli större :D

  Fick ditt goa mail, men har inte haft tid att svara - typiskt tidsstressare - visst borde man ju ha tid med allt - men tiden verkar verkligen jobba emot mig i allafall-helt allmänt..grr ! Tack i allafall - kändes bra att prata lite - man blir ju litt nojig ibland, tihi...typ! Det har helt fallit bort nu - bara hjärnspöken på besök...!

  Här har det äntligen snöat litegrann igen och lill-grabben min har börjat tro på julen igen, jippey!

  Kramhögar Lycke

  SvarSlett
 13. DU minns sådant som jag också minns. Barnens födelse och när man gift sig! Kul att läsa om dig!

  SvarSlett
 14. *kom i skikkelig julestemning av bildene i forrige innlegg! moro å lese litt om deg;) god helg til deg og dine*vigdis

  SvarSlett

Jeg er avhengig av tilbakemeldinger fra dere lesere for at bloggen skal drives og være interessant. Gi meg gjerne ris og ros, alt tas imot med stor takk. Ha en fin dag!!!