fredag 24. juli 2009

Kafe med fantastisk interiør og kaker

Juhu, her er enda en reportasje/innlegg om København. Håper dere holder ut, for dette er faktisk det eneste jeg har å blogge om for tiden. Jeg bedriver ikke særlig med hobbyer nå på sommeren. Vi lever livet ute hver dag for tiden, og er ikke mye hjemme. Så derfor tærer jeg på København bildene. Hvis du er en av dem som planlegger tur til den Danske hovedstad bør du lese dette. (Bilde av meg øverst. Begynner å bli litt mer frampå med å vise meg fram her på bloggen synes jeg. )

Kafeen/restauranten vi er på heter The Royal Cafe, og ligger i bygget til Royal Copenhagen på Amagertorv i Strøget. Bloggeren Katarina skrev varme ord om dette stedet skjønner du, og sånt liker jeg så godt, og jeg stoler på at en fastboende i København vet hva hun snakker om.
Interiøret i kafeen var en miks av litt av hvert. Interiøret var alt fra disse solide blå stolene til tynne finer stoler, Myren, av Arne Jacobsen. Det var en stilmiks som iallefall fasinerte meg veldig mye.

Servicet som vi fikk kaffe og kake servert på var fra den nye kolleksjonen som heter Elements, som er designet av Louise Campell. Katarina mente at vi kunne få servert kakestykke på verdens dyreste service, Flora Danica, men jeg lot være å spør om det. Jeg synes serveringen på dette herlige servicet holdt lenge.
Kaken jeg kjøpte var en bombe av pisket kremfløte med lag av pannekaker og frisk frukt iblandet. Jøss altså, den var kjempegod, og i går kveld laget jeg akkurat maken kake. Nammi.
.
I morgen tidlig reiser vi bort noen dager, og til torsdag står jeg på Valle Hovin og heier på Madonna. Så jeg tviler på at jeg er tilbake på bloggen før til neste lørdag. Buhu, jeg har jo blogget så mye i sommer, så det er nesten rart å ikke skal gjøre det på så lenge. Men jeg tror jeg har godt av en liten pause også. Ha det fint så lenge jenter.
.
En ting til som jeg vil nevne, er at jeg har vært dårlig på kommentringen i sommer, men jeg er innom mange blogger og kikker og har nøyd meg med det. Jeg prøver som regel å komme tilbake til de som legger igjen kommentarer hos meg, men av og til tar det veldig lang tid før jeg er der. Men hver eneste kommentar hos meg setter jeg uendelig pris på og jeg smiler når jeg leser enkelte av dem. Dere er skjønne og dere er best. :)

14 kommentarer:

 1. For noen nydelige bilder. Fikk virkelig lyst til å reise til København å besøke denne kafeen.

  Med ønske om en god helg og en misunnelsesverdig konsertopplevelse neste uke.

  SvarSlett
 2. Så spennende blogg du har, jeg storkoser meg med den. Jeg følger deg gjerne videre jeg:)). Ha en fin helg! Elin:))

  SvarSlett
 3. Heisann! Så fantastisk at du legger ut masse København-tips.. Vi sitter her og spekulerer på å reise dit på bryllupsreise.

  Ha en fantastisk flott ferie!

  SvarSlett
 4. Hei Minmill
  Ja, nå er du tøffere enn toget! Så morsomt å se deg forfra også,Minmill! Det burde du gjøre oftere, du er jo kjempesøt!!!
  Herlige kafe-bilder du viser. Skjønner jo at jeg har gått glipp av veldig mye på min snarvisitt innom Køben. Litt annerledes blir det å reise med to barn. Det vet jo sikkert du alt om også.
  Nå koser vi oss i hagen om dagene, og gutta har kamerater på besøk og mor i huset baker igjen boller osv.
  Dersom dere er i naboby Larvik og har tid til å stikke innom en liten tur her, kan du jo sende meg en melding på mobilen eller ringe,( sjekk telefonkatalogen på nettet) så kan vi jo se om det går ann å lage en avtale. Skjønner at dere sikkert har mange å besøke osv. bare et tilbud!
  Kos dere masse på tur!!
  Klemmer fra Kaspara

  SvarSlett
 5. Nok en ting å føre på min snart alt for lange liste til neste ukes Køben-tur:) Denne kafeen så kjempefin ut. Og mitt yndlings-service, Elements. Hit må jeg ta turen tror jeg.

  Å herregud som jeg lo av det forrige innlegget ditt:) Fantastisk med små snitter og rosa leskedrikk. Herlig.

  Jeg skal på Madonna på tirsdag. Gleder meg!
  God sommer videre:)
  /Hilde

  SvarSlett
 6. du,bloggen din-og den lilla skriften gjør meg jammen glad;) alltid spennende med nye innlegg fra deg.
  kos deg på tur. vi er hjemme for å ha en bryllupsfotografering i morgen. alltid spennende. så drar vi en tur til hytta igjen:)

  SvarSlett
 7. takk!
  litt oppklarende for meg.
  jeg har som sagt lite peiling.
  har god tid til å lese blader nå når det sommerferie...så da er det greit å få tak i noen bra blader.

  SvarSlett
 8. Så flotte innlegg om Køben! Helt supert! Jeg har også vært på Akimbo for noen år siden. Fant mye fint der. Får blogge litt om det senere. Jeg hadde også noen fantastiske bruktbutikk-opplevelser i København - mye fint og billig å finne! God sommer videre til deg og legg gjerne ut mer om København!!

  Solrosa

  SvarSlett
 9. Nå skulle jeg ønske jeg satt på en så fin cafe med masse venniner og skravlet høl i hue på dem alle:-D Fine bilder du viser. Klem.

  SvarSlett
 10. ohbåy, for noen flotte bilder...sukk..Var innom Lyspunktet og fikk handla stoff;) Tusen takk for godt tips :) Fortsatt god sommer...!!
  Irene

  SvarSlett
 11. Hej! Vilket härligt ställe!
  Jag önskar att få resa till Köpenhamn någondag. Verkar vara fint där!

  SvarSlett
 12. Wow..dette var litt av en kafeteria.
  Et fantastisk herlig interiør.
  Jeg har faktisk alldri vært i København.
  Har vært i Tyrkia på ferie i år, lite interiørstæsj å få kjøpt der.
  Heldiggris som skal på Madonna konsert, skulle gjerne vært der selv!

  Kos deg!
  Klem fra Linda

  SvarSlett
 13. Kjempe fine bilder, der skal jeg innom nesten gang jeg er i københavn!!
  Forsatt god sommer,
  klem Fredrikke :o)

  SvarSlett
 14. Dette såg ut til å vera ein inspirerande kafè. Ser ut til at eg har gått glipp av mykje då eg var der i sommar... Lo litt av Tea time historien og den svoltne mann, syns den var veldig gjenkjennande på min mann, hi hi.

  SvarSlett

Jeg er avhengig av tilbakemeldinger fra dere lesere for at bloggen skal drives og være interessant. Gi meg gjerne ris og ros, alt tas imot med stor takk. Ha en fin dag!!!