onsdag 8. juli 2009

Picnic hjemme i hagen


I dag har jeg fikset picnic i hagen for to barn. Min eldste frøken har besøk av en venninne. Det er hun samme som jeg har vist bilde av fra fyret. Jeg må jo ordne det litt koselig for dem slik at de vil holde på litt der ute. Jeg må sitte foran pc'en å jobbe mens de er ute og koser seg med ostepop og saft.
De er jo heldige som har en dame som meg som vil ordne og fikse det til for dem.

Her tør jeg ikke vise ansiktsbilder siden det ikke er mitt barn. Så et "mystisk" bakfra bilde får duge denne gangen.
.
Været er litt variabelt, det er sol, overskyet, vind i skjønn forening, men spør du meg så er det helt glimrende. Jeg får litt mer overskudd når tempen ikke er for høy. Men neste uke kan jeg godt ha det knallende varmt for da er det FERIE.....

23 kommentarer:

 1. Herlige friske farger! Koselig picnic-pledd! Fin blogg.

  SvarSlett
 2. Hei Minmill ;). En ostepop-picnic ;). Ble litt nysgerrig på den "blomsterpotta". Har du dekket en hermetikkboks med tapet eller hva? Jeg har masse hermetikkbokser i systemet mitt, med pelargonier oppi, men enten ubehandlet eller hvitmalte.

  Apropos blått. Jeg og er veldig i tvil og meg og blått - selv om jeg liker blått. Kanskje blått bare er litt uvant nå? Jeg synes blått er fantastisk sommerfint blandet med turkis, sånn du har gjort her. Jeg holder på å sy et retroteppe i blått og turkis + grønt faktisk. En dæsj oransje også om jeg ikke husker feil. Teppet som jentene ligger på var kjempefint!

  Vi satser på knallvær igjen til uka, gjør vi ikke. Her også er det veldig schizofrent vær. Regn, torden, litt sol...

  SvarSlett
 3. Så koselig med picnic da :)
  Ostepop og saft høres sommerlig og fortreffelig godt ut! Lappeteppet som jentene ligger på var da utrolig fint!! `Jeg har jo blitt helt hekta på lapper og får hjertebank hver gang det dukker opp sånne tepper!!
  I dag regner det ikke her foreløpig med det er heller ikke vær til å ligge i solstolen så jeg har kastet meg over nok en oppskrift fra den nye boken om bønner. Har laget Falaffeldeig som skal stekes til små boller litt senere i dag og ekte Hummus av kikerter. Er moro å lage ting fra bunnen av selv om halvfabrikataen også kan være brukbar på Falaffel i hvertfall. Skal også bake tyrkisk brød til så middagen/kveldsmaten blir veldig cross-over i dag. Venninnen til datteren reiser hjem til Arendal i morgen og da må vi ha ekstra god middag i dag :)
  Superinspirert av den nydelige lille hekleposen din i Libertystoff skal jeg sy meg en liten pose til mine heklesaker som skal være med på ferie! Den posen din var jo så søøøt!!!
  Klemmer fra Kardemomme :))

  SvarSlett
 4. Hei! Å, så herlige minner det blir av slike opplevelser! Sommerene som barn var jo bare sååå lange og sååå fine! Husker vi dro på piknik, jeg og venninnene mine også - og mamma var alltid så snill og sendte med noe godt! ;)

  SvarSlett
 5. Jeg blir så fristet av alle de dere herlige picnic bildene dine. (du hadde jo et litt tidligere i sommer..) Herlige farger!

  Sommer hilsen fra BlandetLoft

  SvarSlett
 6. Så koselig du har gjort det for jentene. Helt enig med deg ang. været. Den hetebølgen holdt på å ta livet av meg. Til uka håper jeg på passe varmt og ikke regn. Vi skal nemlig være med på utemarked i Danmark, og da er det ikke kult med regn.
  Ha en fin, passe varm dag!

  SvarSlett
 7. Så fint og fargerikt! Perfekt for både små og store jenter på picnic. :)

  Lappeteppet er kjempefint!

  SvarSlett
 8. Åh så fint!! Lapptäcket som barnen ligger på är helt underbart!!
  Kram på dig Vännen
  Malin

  SvarSlett
 9. God morgen :)Nei det blir ingen politiske innlegg hos Kardemomme nei ;)Holder meg unna brennbare temaer som politikk, religion og nyhetsbildet generelt!
  Så moro at du har bodd i Israel en måned. Var du på Kibbutz?
  Husker at flere av jentene hjemme var på dette og den ene kom hjem med mann på slep også hihi!!
  Jeg benytter anledningen til å lage tidkrevende mat nå som det er så dårlig vær. Dessuten har vi besøk og det er hygglig å gjøre litt ekstra ut av ting.
  Hun er tynn som ei sild men elsker å smake på forskjellig slags mat og spør alltid om hva ting er laget av. En blivende liten kokk kanskje? :) I kveld blir det en tur til Peppes antagelig. Jeg klipper lapper til en liten håndarbeidspose som skal være med på ferie! Ble så inspirert av din nydelige lille blå heklepose!
  Ha en fin dag videre :))

  SvarSlett
 10. De er jo kjempeheldige som har deg til å fikse for de. Det var et friskt og lekkert piknikbord synes jeg. Jeg setter meg rett ned! hihi
  Morsomt at du har begynt å samle på vaser. Det finnes jo så mye fint! Ser jeg, etter å ha sett på vase-bildene dine.

  Maya

  SvarSlett
 11. Hei! Så koselig at du var innom bloggen min. Ja, det er godt å endelig være tilbake. Jeg fryktet d verste... Du, det teppet ditt har jeg virkelig vært på jakt etter. Jeg har ringt rundt uten napp. Har du noen tips?? Jeg har nå sittet og koset meg med bloggen din, mange fine innlegg. Klem

  SvarSlett
 12. AHAaaah, du har ju inte semester ännu!!! Det är därför det kvittar lite med vädret, hihihi..
  Ojoj, skulle du bo här skulle du bli le på att det varit 30 grader för någon vecka sedan och sen plötsligt 12!!! Och den där kylan höll minnsan i sig i flera dagar...men jag vet hur det är, får nypa mig för att minnas att inte klaga jag...när svetten lackar och man pustar och stånkar!!! Men jag tar gärna 30grader hela sommaren hur som helst..det finns ju vattenslan och bad och...jag tycker det är skööönt att slippa tänka så mycket jag! Brukar annars gilla hösten just för att tankarna klarnar...och det blir mer fokus på allting, men denna sommar vill jag inte ha det så!

  Kul du kollade var vi bor! Nej det är inte såå långt norrut, men folk har ändå svårt att ta sig hit!
  Jag tror vi har bättre väder än många här uppe, nära havet, precis som du,och så är det så mycket uppväxt runtikring som vindskyddar!!!
  Du är som sagt alltid välkommen om du hade råd att fara över från pappa din!!!
  Förutom samesläkt på mormors sida så är min pappa från Finland..kom hit under 2:a världskriget, som krigsbarn och fick adoptivföräldrar...och min farfar var från ryssland, så det är en salig blandning här, hihi...fast vi har ju fått lite söderifrån-blod nu med min man som är från Jönköping...
  Men visst är det faschinerande med ursprungsbefolkningar...har läst historia och stannade helt upp i trans när jag läste om folken i Ryssland..och indianer och sådant...
  Ojs vad jag babblar nu!!!
  Det var ju jättemysigt du fxat för flickorna! gillade stolsdynorna särskilt, är lite dålig på sådana, eftersom man måste springa in med dom direkt det blir regn...

  Kramhögar lycke

  SvarSlett
 13. Vilket häftigt bild, det med bordet och blommorna!! och så gulligt lapptäcke där flickorna ligger!
  kram

  SvarSlett
 14. Så koselig blogg! La meg til som følger jeg:) Det pleddet var perfekt, de deilige fargene!

  SvarSlett
 15. Herlige bilder! : ) Hvor er teppet ditt fra? Kjempe fint! Jeg kjøper forresten smykker fra bidz.com (men det er egentlig litt hemmelig, har fått tips av en tidligere kollega og lovet å holde det hemmelig, hi hi).

  God helg!
  Klem : )

  SvarSlett
 16. Hello hello hello, kikar bara in jag...tralalalala...har haft såå underbart väder idag..massor av soool och vaaarmt, så jag är tok-glá jag!!!!!!!
  Ser lika mysigt ut fortfarande här...

  Kramsi kramsi, Lycke

  SvarSlett
 17. For et fint teppe.

  Jane

  SvarSlett
 18. Flotte fargerike bilder:) Du har en herlig blogg!
  Venter en liten award til deg inne hos meg;)

  Søndagsklem Heidi

  SvarSlett
 19. HEi igjen! Takk for koselig hilsen... Tanken var å bestille fra danmark, men det blir litt ekstra gebyrer ol ja... JEg sitter og vurderer om jeg skal ringe hotellet i køben og høre om d er ok at de får en pakkeanvisning dit, hmmm. Man må jo være litt kreativ..

  Vi kom et stykke på vei i helgen. Har lagt ut noen bilder. Ha en riktig fin sommerdag!! Endelig sol igjen!! jippi!! Klem

  SvarSlett
 20. Herlig og fargerik picnic!
  Ja de er jammen meg heldige som har deg til å pønte, så koselig :)

  Klemmer

  SvarSlett
 21. God morgen,
  så deilig med ferie!! :o)
  Ang stiftemaskin, så kjøpte jeg en hos Stoff og Stil, som jeg har brukt på sånne stoff tavler, med bånd. Men jeg brukte litt lim også for å være på den sikre siden.. :o)

  Goood sommer,
  klem Fredrikke :o)

  SvarSlett
 22. Så utrolig koselig :)

  Mvh Nina

  Delta gjerne på konkurranse inne på
  www.fotoverden.blogspot.com, er interiørkonkurranse der inne nå :)

  SvarSlett

Jeg er avhengig av tilbakemeldinger fra dere lesere for at bloggen skal drives og være interessant. Gi meg gjerne ris og ros, alt tas imot med stor takk. Ha en fin dag!!!