mandag 6. juli 2009

Møbeloppussing og blomster

Tidligere i dag gikk jeg så kjekt ut og sa at det ikke ble så mye puslerier fra meg nå i sommervarmen. Men haaah, der lurte jeg meg selv. Siden vi ikke dro på båttur i ettermiddag, ble jeg så rastløs at jeg startet på to møbler jeg hadde stående. Denne stolen og boks-krakken skal males og gå til min datters rom-prosjekt. I ettermiddag ble de ferdig pusset og vasket med salmiakkvann. Nå står de til tørk, og i kveld er jeg sannsynligvis i gang med malerkosten. :))
Hver dag har jeg en blomster-runde i hagen. Da kniper jeg av visne blomster og vanner dem slik at de er fine og klare til dagen etter. I dag måtte jeg binde opp rosebusken litt siden de store rosene gjør at grenene blir så tunge.
Jeg synes det er så avslappende å sulle rundt med de fargerike klattene som står i potter rundtforbi. Når jeg holder på med det går jeg og nynner og prater litt for meg selv. Dette blir som et friminutt for meg her hjemme. Jeg må ikke hjelpe til med noe unge-greier når jeg holder på med dette.
Det begynner å komme noen tunge skyer over denne landsdelen, men jeg står og blåser på dem slik at de ikke skal komme over oss. For å være helt ærlig kunne det vært deilig med en regndag for det er så tørt i jorden.
Ha en fin kveld bloggere. Sommerklemmer fra Minmill.

12 kommentarer:

 1. Så flink du er! Det må være herlig å kunne ta med møblene ut når de skal vaskes og males! Ser så deilig ut med egen hage og så masse fine blomster. Vi drømmer om hus og hage, mon tro om det blir oppfylt en gang? Jeg har flere maleprosjekter på vent.. Litt vanskelig å få det gjort med en liten, krabbende jente innendørs og en knøttliten og stappfull veranda. ;)

  SvarSlett
 2. Hei Minmill
  Så ikke kommentaren ang. buksedressen på siden min før nå i helgen :) Den er ikke vanskelig å sy, men det tar litt tid. Jeg lager på bestilling, og tar 400,- pr stk inkludert stoff. Om du vil prøve deg selv, så har jeg brukt en gammel barnekosebukse, og tatt mønster av den - videre har jeg forlenget livet, slik at det rekker til under armene, også er det bare å sy igang med strikk løpeganger ( du tar strikk på underspolen ).... jeg hjelper gjerne, om du vil forsøke selv :) Ha en god kveld. Klem beppe

  SvarSlett
 3. Så flink du er med blomstene. Det synes at de har et godt hjem ;-)

  SvarSlett
 4. Du er bare så utrolig flink og kreativ Minmill! Alltid gøy å følge med på prosjektene dine :)

  I morgen skal jeg ha en skikkelig luksusdag, har bestilt meg kroppsmassasje og ansiktspleie
  - må jo være på mitt vakreste til bryllupet :)

  Klemmer

  SvarSlett
 5. her fikk vi endelig litt regn i kveld. spennende møbler du skal male.

  SvarSlett
 6. ÅÅ, jag minns att jag också hade en flyktig önskan om regn och lite svalare när det var som varmast, men nu ångrar jag mig bittert, hehe...har haft runt 10-12 grader i flera dagar nu, och det är hårt, fryser tom inomhus jag, hihi, går omkring i fleece-tröja och har en filt ovanpå täcket!!!

  Avundas dig din energi att pyssla nu...jag kom helt av mig jag..har för mycket projekt på gång samtidigt tror jag...men shoppar gör jag, hahahahaaa...någon måste stoppa mig snart!!! har köpt kanonfina grejer idag, men lägger nog ut dem först imorgon...blev så trött och lat jag...tror jag ska strejka tills go-vädret återvänder...

  Kramhögar Lycke

  SvarSlett
 7. Så gøy å være i gang med noe 'nytt':-) Skal bli artig å se resultatet. Jeg var innom bruktbutikken på Voie i dag, og selv om det var såå fullt der, så fant jeg rent lite, et par stoffer bare, ikke spes retro, men greie til en sommertopp eller noe til minstemor.
  Jeg kan iallfall ikke skryte på meg å være like flink som deg med blomstene, her er det mer sånn: Åja, har vi sånne blomster også??;-) Kos deg med oppussing og blomster, jeg ser værmeldingene for i morgen er delte, så det er ikke godt å si hva det blir vær til å finne på:-) Klem B:-)

  SvarSlett
 8. Å himmel som det blomstrer der nede hos dere!...her står det meste i knopp, og noen få stakkarer har våget seg såvidt ut av knoppen fordi gradestokken har krøpet bittelitt opp i det siste ;)
  Så flink du er som pusser opp møbler i varmen, gleder meg til å se resultatet.
  Ha ei riktig flott sommeruke videre.
  :)

  SvarSlett
 9. Litt oppussingprosjekter må en ha!...ellers kan det bli kjedelig!
  Skal bli artig å se...
  Fine blomster i hagen din.
  Jeg koser meg også med å pusle og vanne i hagen.
  Så nydelige venne bilder i innlegget under her!
  Vi har fortsatt sol og herlig vær i trondheim ;O)

  Ha fortsatt en deilig sommer!
  Klem fra Linda

  SvarSlett
 10. pip pip...
  SÅ herlig hage med roser...
  ah...sommeren er nais...
  Du...
  jeg bare lurte på en ting..hvordag fikk du opp bloggagratis i rollen??? jeg spør deg jeg vettu...du mitt datageni..hihi...
  (var innom Lycke og så kommentaren din vettu)
  Ha en fin fin dag videre...jeg krysser fingrene for at hr Drops får jobb i dag..han er på intervju nå...ååå xxxx).-.--
  ha det godt..
  klem klem
  nina og hennes drops.

  SvarSlett
 11. oki, thanks...my dearest...
  Jepp fikk tak i seng fra Ikea vettu...kommer til å skru den opp i kveld...så får vi se om det blir malings imorgen el no..
  Takk for koselige ord=)...jeg blir så glad.
  Drops...atsjo..ho ho...

  SvarSlett

Jeg er avhengig av tilbakemeldinger fra dere lesere for at bloggen skal drives og være interessant. Gi meg gjerne ris og ros, alt tas imot med stor takk. Ha en fin dag!!!