tirsdag 14. juli 2009

København tur på sparket

Dette bildet er fra Tea Time i København, en visstnok så ultrakoselig kafe som bloggeren Katarina har skrevet så levende og varmt om at den står på min liste over steder vi må besøke i København. Jeg vet at Kardemomme er en København elskende kvinne, og fant ut av at hun hadde et laaaangt innlegg om "where to go" i København. Så i kveld har jeg tilbringt mye tid på disse to bloggene for å danne meg et inntrykk av byen og mulighetene der.

Mine foreldre ringte meg i dag og spurte om de kunne "låne" barna våre til fredag. Jeg var nok ikke vanskelig å be. I dag har vi sjekket ut hvor vi kunne dra på impuls tur. København ble det beste og mest tilgjengelige målet. Så i morgen går flyturen fra Torp og vi gleder oss noe så vanvittig.
Jeg fikk snappet med meg noen bilder fra Katarinas blogg. Her er noe av Keramikken til Susan Liebe og et bilde fra utsalget i København. Jeg elsker å surre rundt i sånne bygater og bare dette over spesielle og søte butikker, sette seg ned og ta en kaffe på koselige kafeer, og rett og slett bare ta ting som de kommer.
Jeg kommer sikkert hjem med en fyldig rapport om Københavnbesøket. I vesken min ligger kameraet pakket, så det blir garantert noen bilder å vise fram også. :))
.
Nå ser jeg på klokken at det er seks timer til jeg skal stå opp. Natti natt, og skulle du ha noen tips til meg om København, så bare legg igjen en kommentar til meg. De har vel internett i Danmark også? :))


16 kommentarer:

 1. Så herlig å bare kunne hive seg på en tur! Kjekt for dere og for barna som får dra på ferie til bestemor og bestefar. :)

  Jeg og eldstedattera mi skal også til København i nærmeste framtid. Hun vant nemlig todagers opphold for to på valgfritt hotell i Norden. Så jeg følger nøøøye med på svarene du får her.

  SvarSlett
 2. Det ligger en award til deg på bloggen min :)

  SvarSlett
 3. ÅÅÅÅÅÅ
  Jag er alldeles In love med innlegget under her Minmill....
  wow..så fint det er med alt det lilla....Fy søren...
  Var innom i går...og måtte jaggu innom for en liten mys pys her hos deg i morges også jeg gitt....

  Men så ser jeg at dere skal på en snarvisitt til Køben...ååååå du å du...Det blir sikkert så fint.
  Masse masse god tur....Jeg gleder meg til å se alt det fine du har opplevd...har så lyst til å reise selv skjønner du...
  Drops som skal sende lille pastill i barnehagen...jepps...kun 3 dager igjen...
  Drops

  SvarSlett
 4. Så herlig med en impulstur, og så utrolig flott med alt det lilla i forrige innlegg!

  SvarSlett
 5. Impulsturer er jo det beste som finnes!! Heldige deg :-D har og MEGA lyst å dra til København...så nå håper jeg at din reiserapport når du er tilbake kan sette fortgang i den prosessen ;-)

  Ønsker deg god tur!!! Kos deg masse!

  SvarSlett
 6. Ittnå tips heffra. Men ønsker deg god tur. Kos dere!

  Maya

  SvarSlett
 7. Så flott. God tur.

  Ingunn

  SvarSlett
 8. Køben er en av yndlingsbyene mine. Så nærme og likevel veldig kontinental. Københavnere er hyggelige og avslappede folk, samtidig som de vet å nyte livet. Mitt tips er Louisiana - museum litt utenfor byen, Peder Oxe - hyggelig lunsjkafé på Gråbrødre Torv og en kveldstur i Tivoli, selvom man ikke har med barn. God stemning og særlig klokken tolv lørdagene når det smeller i fyrverkeri.

  Jeg kjenner jeg blir skikkelig reiselysten her jeg sitter. :)

  SvarSlett
 9. Ha ein vidunderleg tur til Køben. Og ta mange spennande bilete slik at me her heime også føler me er litt på tur...

  SvarSlett
 10. Mitt eneste tips til deg er KOD DEG!!! Ta noen fine bilder og vis oss. Lenge siden jeg har hvert der men jeg har et god minne fra Det lille Apotek som er en cafe i gamle apotek lokaler. Hunsker de hadde en fantastisk god lun leverpostei... Mmmmm. Igjen: Kos deg;)

  SvarSlett
 11. Men alltså vad underbart att åka till Danmark, det har ju blitt mer och mer en dröm att få göra det...guuusis, vad avundsjk jag blir, hihi...!!! Jag skulle förmodligen shoppa upp alla våra pengar där förstås...kanske skulle måsta sälja huset sedan och sådär, hehe...
  Du får gärna lägga ut tips på var bästa shoppingställena finns!!!

  Puss o kram o lycklig resa, Lycke

  SvarSlett
 12. Så kuuuult!! Ønsker deg en super tur!

  Stor klem fra Livy

  SvarSlett
 13. Så fin blogg du har ! :)
  København er ein super by, har akkurat vore der med familien. Tea Time kafèen har eg høyrt om, men ikkje vore innom. Ynskjer deg ein god tur ! :) PS. Me legg gjerne ein link til bloggen din på vår ;)

  SvarSlett
 14. Å, du er i København nå, du. Heldiggrisen! men jeg fortviler ikke, for om 2 uker er jeg også der, heldigvis!
  Vi har bekjente der, så i fjord viste de oss rundt, pluss at vi oppdager nye steder hver gang vi er der.
  Dere må spise kaker og drikke kaffe på Cafe NORDEN, det er helt sikkert! Og så får du gourmet-mat på Cafe Victor, med mange spennende ølsorter å velge imellom.
  Denne gangen skal vi bestille bord på Cafe Sorgenfri, og nyte deres deilige smørrebrød!
  Nyt turen!! klemmer

  SvarSlett
 15. Det er sååå hyggelig å være tilbake i blogglandia igjen, så mye nytt og inspirerende rundt omkring her! Jeg ble helt fortapt i bildene dine fra møbel-oppussingen! Nydelige farger! Håper du nyter København!! :)

  SvarSlett

Jeg er avhengig av tilbakemeldinger fra dere lesere for at bloggen skal drives og være interessant. Gi meg gjerne ris og ros, alt tas imot med stor takk. Ha en fin dag!!!