mandag 20. juli 2009

Rie Elise Larsen

Den første interessante butikken som møtte meg i København var en velassortert butikk like ved Rådhusplassen som hadde en haug av Rie Elise Larsen sine produkter, samt masse annet av Dansk design. Jeg husker ikke hva butikken heter, men det ser ut som om Rie har et stort navn hos dem siden navnet hennes er over hele vindusruten ut mot Rådhusplassen.

Jeg har alltid bare sett bilder av Rie sine produkter på nettet, men aldri sett dem på ordentlig. Egentlig vil vel mange mene at jeg ikke trengte å kjøpe noen av hennes papirfugler, siden jeg klarer å lage dem selv. Men jeg ville så gjerne kjøpe noen av originalene.

Jeg kjøpte de aller minste av fuglene med 3 på rad, en til hver av mine to frøkener som var hjemme. Gjett om de ble glade?
Store frøken ville ha de blå fuglene....
......og lille frøken ville gjerne ha de lilla.
Fin innpakning hadde de også.

Jeg klarte heller ikke å motstå disse båndene. Regner med å bruke dem til noen Rie inspirerte juleting. Så fram til da får de ligge godt gjemt inne i et skap på loftet.
____________________________________________

10 kommentarer:

 1. Kjempeflotte fugler, som du HELT sikkert klarer å lage like godt ;o)
  Det er morsomt når man finner slike butikker som ikke er "overalt"

  Ha en flott dag!!!

  SvarSlett
 2. ÅÅåå, haledudane!!! Blir ju tokig på dig!!! Asken de kom i var ju bara helt underbar den med...myyyys...dreggel dreggel...

  Jodu, jag tror allt att vi har samma smak du och jag!!!!! Så jag tar MYCKET tacksamt emot tips på bra shoppingställen...skulle vara GUUUULLLDD värt...den dag jag nu kommer mig dit....MEEEPP!!!
  Kan ju bara drömma om Rie elise-grejer här uppe i norra Sverige jag!!

  Lät enormt spännande med de där retrotapeterna du funnit också!
  Är själv på jakt efter fler retrotapeter och underbara presentpapper att dekorera allt möjligt med nu..men det är så hiskeligt svårt att få tag i här uppe!!! Kanske när vi far på tur till södra Sverige senare i sommar att jag hittar något, men man vet ju inte var man ska leta...får väl skicka ut efterlysning på tips på bloggen antar jag...

  Härligt soligt o varmt här nu, så jag ska försöka slita mig från datorn och skutta ut nu..

  Kramhögar i massor från Lycke

  SvarSlett
 3. Nå fikk jeg også lyst på København tur! Deilige bilder av akk så fine butikker. Fuglene fra Rie elise var nydelige. Ekstra morsomt når de kommer i fine esker i tillegg. Så ut som en fin tur!

  :)IfraLahell

  SvarSlett
 4. du er jo norges svar på rie elise larsen!!

  SvarSlett
 5. Jag förstår att du var tvungen att handla...mycket söta fåglar och band!

  SvarSlett
 6. Åh, så ut som en drømmebutikk! Og flotte fugler, selv om dine var like fine, da!! Jeg håper å få til en overraskelsestur med mannen en helg i september/oktober (som bursdagsgave), og jeg vurderer sterkt København. Vi er begge glade i å gå i butikker, så jeg tror nok begge ville bli fornøyd med den destinasjonen:-) Så her kommer jeg til å følge med på butikktipsene:-) Og så må jeg lagre Kardemommes tips også. Ha en flott uke, skal love deg at straks mannen får mer enn èn uke ferie på sommeren, så skal jeg iallfall ha tre uker i strekk, jeg også. Men enn så lenge, så 'følger' jeg ham, 'bonusen' kommer i desember da vi drar på sydentur:-) Klem B:-)

  SvarSlett
 7. Hurra! Jeg skal til København mot slutten av denne uken - og nå gleder jeg meg bare ennå mer asså!Takk for tipset :)

  SvarSlett
 8. Så fint! Jag skulle mer än gärne besöka Köpenhamn och den där fina butiken.

  SvarSlett
 9. Undebara, tokfina fåglar!

  SvarSlett
 10. Hei på deg! Ser ut som du har en fin sommer :o) Og DE nydelige tingene du hadde fått tak i.. De fuglene var bare skjønne! :o) Jeg er snart hjemme i Bergen etter halvannen måned på ferie..Har vært deilig, men det skal bli godt å komme hjem til egen dusj, seng, huset og å slippe å "bo i koffert" :) Kos deg resten av sommeren :o) -Linda-

  SvarSlett

Jeg er avhengig av tilbakemeldinger fra dere lesere for at bloggen skal drives og være interessant. Gi meg gjerne ris og ros, alt tas imot med stor takk. Ha en fin dag!!!