onsdag 1. juli 2009

Planlagt innlegg med Rice nyheter

Oj oj oj. Jeg dumpet tilfeldigvis innom Rice sin nettside i går kveld. Ville bare innom å se om de hadde lagt ut noen bilder av neste kolleksjon. Og gjett om jeg ble positivt overrasket. Her var det uendelig mye fint å se på. Gå innom Rice selv og ta en titt i katalogen Autumn Vinter 2009. Helskjønne bilder og helskjønne ting. Her har vi masse å glede oss til jenter.
Jeg laget innlegget i går kveld og lagret det for auto opplasting til dere i dag, så kan dette fylle bloggen min nå som jeg er på en liten miniferie på fyret.
For de som ikke kan eller orker, kan du få kjøpt ferdig lappeteppe fra Rice. Kanskje ikke samme susen som hjemmesydd, men det gjør susen.
Masse nyheter i servicer og kjøkkenting.
Til og med en veske av lappeteknikk...
Og selv om det er høysommer nå, er det jo gøy å vise fram litt juleting ala Rice. Herlig.

7 kommentarer:

 1. Hello my dear!
  Liten tur innom deg vettu...
  Å helledussen..jaggu mye fint på Rices sider...ja takk til alt....
  Skal innom Ikea, (planlagt tur...på vei hjem til fredag) og da hadde vi tenkt å ta med hjem en slik sprinkel/stål seng i svart...som jeg hadde tenkt å male gul...og så viser du slik gul kul seng...yausa..Det er kuli det...
  Håper du har fine sommerdager, her er vi på stranda fra morgen til kveld og jeg elsker det....
  25 grader i vannet og herlige sandstrender...å slik som jeg lengter tilbake til Moss og Larkollen...ja ja...sånn er det...
  Kjære du...jeg er egentlig ikke her..hihi...bare kort kort innom.
  Stor varm klem fra Dropsi popsi..

  SvarSlett
 2. åå..den lappevesken har jeg lyst på!! :-)

  SvarSlett
 3. oaaaw!!! Häärligt att se, och att det är liiila med också..skönt att se, hihi...jaag som fått lila-fnatt...
  Du sa att tapetrullen kostade 350 kr, och det låter ju inte så dyrt tycker jag, men det kanske blir dyrare i Norge!!! Tycker den var jättefin - en riktig gladtapet!!!
  Här har vi bara brar badat o solat i flera dagar...mmm...lata dagar... men idag blir det en snabbis runt loppisarna, ska lämna barnen hos mannen en stund så jag får lite friiitid..hehe...

  Höres senare gois!!!

  Kramhögar Lycke

  SvarSlett
 4. Oi, oi, oi.. For noen bilder! Synd det er så dyrt å bestille fra Danmark. Har åpnet en butikk i byen min som tar inn varer fra Rice, men det er litt begrenset utvalg... Den lappeteknikkvesken var kuul! :)

  SvarSlett
 5. Hei hei!
  Saa fin blogg du har! Jeg faar lyst til aa loepe rett til bruktbutikkene for aa finne oppussingsobjekter, ble inspirert her.. :)
  Skulle gjerne vaert paa soerlandet og nytet (nyti??)den norske sommeren naa!
  Takk for titten, jeg kommer garantert igjen! :)

  Marie

  SvarSlett
 6. Så fine og fargerike bilder:)

  SvarSlett

Jeg er avhengig av tilbakemeldinger fra dere lesere for at bloggen skal drives og være interessant. Gi meg gjerne ris og ros, alt tas imot med stor takk. Ha en fin dag!!!