tirsdag 21. juli 2009

Kafe og shopping Vesterbro/Fredriksberg

Det tar tid å tråle seg gjennom København, så vi tok bydelene for oss. Bloggeren Katarina anbefaler Cafe Granola i Værnedamsvej veldig varmt. Noe av ferien for oss er å prøve ut spisesteder, og gjerne de som ikke alle turistene drar til. Og da bør man jo høre litt på dem som faktisk bor der nede. Mannen min som er nokså kresen på slikt, likte umiddelbart stedet. Interiøret er litt sånn gammeldags med et litt indistruelt preg.
Her står jeg og kikker litt på Kusmi the og Kaffe som selges mens jeg venter på maten.
Utvalget av mat var bra og smakte veldig godt. Milk Shakene er noen av de beste jeg har smakt, og smoothies som er helt himmelske. Kaffen var selvfølgelig også bra. Kan anbefales.
Både bloggere og turistbøker skriver om butikken Girlie Hurly (Istedgate 99). Her har de fullt av rare og fargerike artikler som f.sks lys, lamper, vesker mm. Her ble det litt shopping ja. Der kjøpte jeg litt av Susanne Scherning sin voksduk. Mmmm.
Vi var også innom i en kjøkken butikk som heter Det mondæne Skur (Gammel Kongevej 82). Og her så jeg de lekreste tallerken hyller som var stooore, og kunne også bestilles etter mål. Men de var dyyyyre. Jeg lurer på om en firerader koster sånn ca. 1950,- danske kroner. Så jeg holdt meg til å ta et bilde av dem. Ellers hadde de mye gøye kjøkkenartikler i denne butikken. Herlig.

12 kommentarer:

 1. Förstår du att jag blir alldeles galen, vill också till Köpenhamn!!!! hoppas att det blir en tur dit i sommar!
  Kram Malin

  SvarSlett
 2. Längtan efter Danmark blir allt större:) Köpenhamn, Skagen och Ebeltoft är 3 platser jag älskar och har så fina minnen ifrån.

  SvarSlett
 3. så gøy å lese ditt "reisebrev".
  og se bilder:)

  SvarSlett
 4. ÅÅååååååå, jag älskar din blogg!!! hittade precis hit =)

  Kram josse

  SvarSlett
 5. Jeg vil og til københavn!!!
  Ja ja.. Ingen utenlandsturer på en stund her tror jeg...
  Men du, de talerkenhyllene ser jo ikke så fryktelig vanskelig ut å lage selv da. Så jo forholdsvis enkle ut. Du som er så kreativ og flink.. eller?

  SvarSlett
 6. Skjønner at det klør i shoppefingrene her,ja...det er vel ikke nå jeg skal fortelle at jeg fant 4!!! STOOORE tallerkenhyller i naustet på hytta forrige helg ;o)) tror du smilet var bredt da???

  Kos deg masse videre, skulle gjerne vært der ser jeg -

  SvarSlett
 7. Åååå, så mye shopping i så mange fine butikker... håper du ikke går glipp av søstrene grene i københavn.. syns jeg husker at den hadde 3 etasjer!

  ..angrer imidlertid på at jeg ikke kjøpte scherning-duk når jeg var i dk for 2 uker siden.. den var til og med på tilbud!

  Ha en fortsatt god tur, morro å lese reisebrev!

  SvarSlett
 8. Hei på deg!
  Det er bare å stikke innom og ikke legge igjen spor også altså, hihi. Gjør det hele tida jeg, av og til er det gøy bare å titte. I sommer har det blitt knapt med titting også, men slik er det jo:) Hyggelig når man har tid til eller har lyst til å skrive noe, da er det et +:)

  Misunner deg turen til København. Det ser ut til at dere har kost dere skikkelig. Så morsomt å ha mulighet til å ta en slik tur på sparket.

  Du, der lokkene. De hang fast kjempefint i flere dager skjønner du. Men det ene har ramla ned en gang:( Heldigvis har vi en liten skittentøykurv rett under med pledd oppå, så det landet mykt. Så jeg skjønner nå at det kan være jeg må finne på noe annet. De har hengt som støpt og jeg har hatt vesker på osv. Den som ramla ned hadde bare på seg et par smykker. Men "tyggisn" hadde blitt mjuk bak der. Var ei som sa de til meg på bloggen skjønner du, at det kunne komme til å hende. Men jeg tenkte å prøve likevel...Men hva ellers skal man feste med da?? Jeg klør meg i hodet her...kan jo ikke akkurat ta frem limpistolen heller og lime rett på veggen,hihi:D

  Maya

  SvarSlett
 9. Girlie Hurly er herlig, ja! Hm. Tror jeg må komme emg til Køben snart... :)

  SvarSlett
 10. Kniis...så ikke dette innlegget før nå jeg - tror jeg var på ferie i Norge jeg da:-) I dag har jeg vært på Granola og butikkene rundt.Så har jeg kjøpt en fargerik lampe fra Det Mondæne Skur..som jeg har ønsket meg så lenge:-) Artig at du hadde en fin tur:-) Klem

  SvarSlett
 11. After looking into a handful of the blog articles
  on your web site, I honestly like your way of blogging.
  I book-marked it to my bookmark website list and will be checking back in the near future.
  Please visit my website as well and let me know how you feel.


  Visit my blog post ... dollar general store

  SvarSlett
 12. Saved as a favorite, I really like your blog!

  Feel free to surf to my web-site ... by panties
  my webpage :: panties, by panties

  SvarSlett

Jeg er avhengig av tilbakemeldinger fra dere lesere for at bloggen skal drives og være interessant. Gi meg gjerne ris og ros, alt tas imot med stor takk. Ha en fin dag!!!