torsdag 23. juli 2009

Ikke gå på Tea Time med sulten mann :)


Vi ville gjerne følge tipset om Tea Time fra Katarina. Dette er en kafe med rokokko interiør i rosa og lyse farger, for små prinsesser. Kafeen sto tilogmed oppført i en turistguide, så dette måtte bli bra tenkte vi.
Kafeen ligger på Nørrebro, så vi hadde leid oss sykler for å dra opp dit, siden det er et stykke å gå. Kafeen var kjempeliten, det var som å komme inn i et dukkehus. Den var supernusselig i interiøret. (Jeg sto ikke å tok bilder der inne i respekt for de som satt der). Det var fullt på innsiden og det så ikke ut som noen hadde tenkt å reise seg på en stund.
Derfor satt vi oss på et bord på fortauet. Mannen min var veldig sulten, så vi bestilte agurksandwich som hørtes veldig godt ut, og det vi fant av drikke var rosa leskedrikk. Jeg knakk meg av latter når vi fikk maten servert. Jeg så bare at mannen min sine øyne ble helt hule av blikket på den luftige maten.
Så der satt vi da med luftig sandwich, rosa leskedrikk, og supernusselige tallerkener. Mennesket på siden av meg med rumlende mage og en stor kropp og fylle lo han også.
Damen som serverte oss kan ikke ha vært høyere enn 1,5 meter og hun snakket så høflig og dannet som prinsesser gjør. Så hele settingen ala Tea Time var jo på en måte perfekt, men til dere som har tenkt å besøke stedet, bør ikke være skrubbsultne.
Her er jeg på sykkel på vei til Tea Time, lykkelig og avslappet i en herlig by. Senere på dagen, da vi skulle hjem fra Nørrebro fikk jeg smake på Københavns harde asfalt. Det var nokså høy sykkeltrafikk akkurat da, og en Københavnmann skulle sykle forbi meg. Han dro med seg sykkelstyret mitt i farten og jeg husker ikke særlig mer før jeg lå på asfalen og kravlet. Folk stimlet seg rundt oss, og hjalp til. En dame kom med våte servietter og en annen med plaster. Jeg sjekket tøyet, men alt så fint ut. Det eneste mannen som meide meg ned klarte å si var "I am sorry". Jeg bare nikket og sa at jeg var ok, så forsvant han. Jeg var bare lettere forslått og måtte plastre albuen. Jeg må innrømme at jeg var litt glad da jeg kunne parkere fra meg sykkelen igjen.

7 kommentarer:

 1. He he.. Kjente meg igjen der ja. Får ikke med mannen på sushi eller noe annet fancy, for han er overbevist om at han ikke blir mett;)
  Det stedet hadde sikkert vært gøy å tatt med småjentene på..ikke sant?

  Stakkar deg som fikk et ublidt møte med asfalten da;( Ikke moro.. Godt det ikke var verre.

  SvarSlett
 2. Hi,hi... Takk for tipset, Minmill! Og utrolig morsomt innlegg. Kan levende forestille meg sulten mann som får servert de nusselige små snittene og den rosa drikken! Hi-hi.. Men det så jo virkelig gjennomført ut da, og var sikkert en opplevelse å være der! Så deilig ut å sykle rundt i Kjøbenhavn!

  SvarSlett
 3. Artig å besøke en så stilfull cafè! Men må si at jeg hadde vel reagert som mannen din. Er man sulten så er man sulten. (Har godt matvett, hehe) Da fikk du opplevd litt action også. Godt at du ikke slo deg og at det var så hjelpsomme mennesker rundt deg. Kos dere videre på ferie.

  SvarSlett
 4. morsomt å lese innlegget ditt:)

  SvarSlett
 5. Uff, ja i DK må man passe sge for syklistene... Men gud så nusselig det var på Tea Time. Skulle gjerne sett ansiketet til amnnen din!
  Det må bare bli en tur til Køben ASAP!

  SvarSlett
 6. Så utrolig mange fine innlegg siden sist jeg var innom! Ble skikkelig fristet til å ta en tur til København gitt.. Det er lov å drømme! Så ut som man kunne få brukt litt penger der, for å si det sånn. Jeg er alltid klar før butikkene åpner når jeg er ute å reiser, men det er utrolig hyggelig å sitte på en fortauskafe og se på at byen våkner, før man setter i gang med "vartelling", som min svigermor kaller det. Ha en flott helg!

  SvarSlett
 7. Så läckert med rosa läsk! :D Vilka härliga ställen ni besöker och tack för att vi också får va med! Jag är så feg och törs aldrig fota på affärer och caféer för att jag är rädd att de inte vill det...men de flesta borde ju bara bli glada för reklamen!!!

  SvarSlett

Jeg er avhengig av tilbakemeldinger fra dere lesere for at bloggen skal drives og være interessant. Gi meg gjerne ris og ros, alt tas imot med stor takk. Ha en fin dag!!!