tirsdag 14. juli 2009

Nyoppussede møbler, stiftetips og hjerte

Jeg ble visst tatt av en ferie-vind. Jeg oppdaget plutselig at jeg ikke hadde sittet foran pc'en på mange dager. Ferie modusen kom over meg helt plutselig og uventet, jeg hadde jo så mye jeg ville blogge om, men jeg tror jeg har trengt disse dagene til å gjøre noe helt annet enn det jeg vanligvis gjør. Min ferie begynte på i går, og jeg kjenner at det er godt for kropp og sjel og ha fri.
Men nok om meg og ferefølelsen min, nå vil jeg heller fokusere på det jeg har lagt ut av bilder på bloggen min. Jeg har skrevet litt om gamle møbler som skal få et nytt liv. Her er noen av de som jeg blogget om for ikke så lenge siden. Det er den lilla stolen og den lilla puffen som nettopp er blitt ferdig. Stolen har fått tapet på rygglenet og et gammelt fretex-sengetøystoff på setet.
Må vel innrømme at det lilla marimekko stoffet ikke er montert fast enda, fordi det ble kjøpt inn i dag. Jeg har bare drapert det rundt for bildets skyld siden jeg var så utålmodig. MEN, jeg trenger et tips: hvor får man kjøpt en stiftepistol beregnet på møbler. Jeg har prøvd meg på kontorstiftemaskin, men stiftene bare bøyer seg. Er det noen der ute som har erfaring med hva som er greit å bruke?
Disse skapknottene synes jeg var så søte, så et lite bilde må vi ta med av dem også.
Er det noen som kjenner igjen det lille stoff hjertet på veggen? Jo, det er Kaspara som har sendt meg et av sine herlige stoffhjerter. Den snilleste Kaspara ble så glad for plakaten jeg sendte henne, at jeg var så heldig og fikk et av hennes omtalte og flotte hjerter hjem til meg :-) Hvis du leser dette Kaspara, så sier jeg atter en gang tuuusen takk.
.
Allright, det var det for i dag. Jeg er veldig usikker på hvor mye jeg kommer til å blogge nå i sommer, så jeg vil bare si til mine bloggvenner og dere som er innom på besøk: En riktig god sommer. Sommer klem fra Minmill :)

18 kommentarer:

 1. Hei Minmill :))Det er som om jeg skulle ha sagt det selv..Dagene går uten at jeg sjenker bloggen en tanke. Vi reiser natt mellom torsdag og fredag og har mye som skal ordnes. Dessuten har vi gjort en innsats på kjøkkent igjen etter at vi har hatt en lang oppussingspause. Uken etter at vi kommer fra ferie skal vi førsøke å få alt ferdig og har bestilt materialer til gulvene som skal hentes i dag slik at alt ligger klart til vi kommer hjem og ikke trenger kaste bort dyrebar tid på å løpe i butikker og kanskje måtte vente på bestillingstid. Vi har kjøpt bredplanket lutet furu til gulvene i stua, gangen og kjøkkenet og jeg gleder meg utrolig til å kaste ut det gamle som har vært et irritasjonsmoment.
  S¨utrolig herlig det ble med den lilla stolen med tapet på!!! Det er så flott med tapetserte møbler!!
  For ikke å snakke om puffen med Marimekkostoff på!!! Og så den nydelige puta i Libertystoff da!!!
  Jeg er så forelsket i det stoffet og håper på å finne noe lignende i København.
  Jeg har en gammel stiftepistol som kan brukes på mindre møbler men ikke holder til solidere treverk og har planer om å skaffe en ny. Tenkte kanskje at Clas Ohlsson kan ha noe sånt uten at jeg vet det sikkert. Husker ikke helt hvor jeg kjøpte min for vi har hatt den i mange år men jeg mener at jeg kjøpte den der.
  Det blir ikke så mange flere innlegg hos meg før vi reiser men jeg måtte innom deg for å ønske deg en riktig god ferie videre!
  Håper på masse deilig badevær og noen fine loppefunn for oss begge to! Stor ferieklem fra Kardemomme :))

  SvarSlett
 2. Så underbart med allt det lila!! Knopparna var så ljuvliga!
  Kram Malin

  SvarSlett
 3. For noen fine bilder! Skal si du har vært flittig!
  Ang stiftepistol så ville jeg også sjekket Clas Ohlsson eller Biltema. Elle Panduro?

  Selv merker jeg det motsatte som deg: Jeg er hyppigere innom blogger nå enn når jeg jobber. Så er jo ikke akkurat været her noe særlig sommerslig heller, da...

  Ha en fantastisk sommerferie videre.

  SvarSlett
 4. Så fine bilder, og herlige farger! Du er veldig flink! God ferie :)

  SvarSlett
 5. For noen herlige farger du har kombinert her. Digger det:)

  SvarSlett
 6. Så fiiint :) Likte den tapeten på stolen, og stoffet. :) Clas Ohlson har forøvrig helt supre stiftemaskiner, som ikke koster en formue. :)
  Jeg har denne: http://www.clasohlson.no/Product/Product.aspx?id=21967721
  Koster 298,- Funker som bare det!

  SvarSlett
 7. Så utrolig fine møblene ble! God idé med tapet på stolryggen. Når det gjelder stiftepistol til bruk på møbler så kjøpte jeg min på biltema, og den fungerer superbra! God sommer til deg også! Klem fra Christine

  SvarSlett
 8. Elsker den lilla krakken med marimekkostoffet!!

  SvarSlett
 9. N*Y*D*E*L*I*G!

  Det er det fineste jeg har sett på lenge, der kunne jeg flyttet rett inn! : )
  Kos deg med ferie! : )

  SvarSlett
 10. en liten award til deg inne hos meg;)

  SvarSlett
 11. Wow wow wow!!! Gud så lekkert! Øynene mine bare danser avgårde over bildene dine. Herlig herlig...jupp, sikler. Klarer ikke å si noe vettugt faktisk, herlige farger og mønstre. Glede!:)

  Maya

  SvarSlett
 12. Å kor lekkert dette var! Eg blei heilt sjuk. Eg har nemleg ei dotter som vil ha rommet i lillafargar, og så synest eg det er så vanskeleg å finne fin lillafarge. Kva kode er det du har brukt her? Det var berre råstilig.

  SvarSlett
 13. Så flott dette ble!! Kjenner jeg er helt med på fargene og begynner virkelig å bevege meg inn i et lilla hjørne. Superflott!

  Stiftepistol får du på Biltema eller Clas Ohlson.

  Ønsker deg en flott sommer...jeg gynger ennå her jeg sitter etter en laaang dag på vannet:)

  SvarSlett
 14. Tusen hjerteleg takk for kode. Kjapt levert!

  SvarSlett
 15. Men ÅÅÅÅåå, vad jag bara ölskar ditt hem, helt från hjärtat!!! Du gör så mitt i prick som jag vill ha varje gång ju!!! Är tokig i lila jag med, har spraymålat en tallrikshylla precis och mer är på G..! Tyckte stolen blev så vansinnigt bra alltså!!! 1000000 poäng till dig goa minmill!!! Hade också aner på nåt decoupage, men har inte hittat rätta tapeten, eller pappret till, men det puttrar och kokar på kaminen, hehe...
  Var fick du tag på tapeten, den var ju sååå skön!!! Gillade boxarna också..är det housedoctor??? Vill ha vill ha vill ha vill ha, hahahahahhaahaha, hihi...,
  Köpte förresten min häftpistol på clas olsson, de hade massa olika varianter för olika ändamål, kanske går att hitta en riktigt stadig där!!!???

  Nu ska jag kasta mig i tv-soffan så jag orkar pyssla imorgon..mys, mys...

  Kramar i sommaren från Lycke
  Så bra du tagit dig lite lugn och ro och semester också..jag har fått kreativitetsil, jag, tror det är för att mannen är hemma o snart ska måla klart huset, så skönt när flera fixar och donar

  SvarSlett
 16. Men oioioi!!! :))Nå ble jeg helt revet med her! Vurderte å droppe bloggen i kveld men fant ut at jeg skulle innom og legge igjen et feriebilde og samtidig ønske dere alle en god sommer. Heldigvis logget jeg meg på og fikk se beskjeden din!! Hipp hurra for København kjære deg! På bloggen min har jeg denne linken: http://husetvedbekken.bloggagratis.se/2008/11/18/1119668-tips-om-shopping-i-kbenhavn-til-maria/
  hvor jeg har lagt igjen tips om forskjellige butikker jeg pleier å besøke i København. De fleste butikkene ligger innen en omkrets på 200 meter og er lette å finne.
  På bloggen min kan du søke på København i søkefeltet og da finner du en del treff. Jeg var jo i køben med en venninne før jul og la ut noen bilder da også. Men generellt sett vil jeg si at hvis du finner fram til Læderstrædet hvor Grønlykke ligger har du funnet selve hjertet i København mht fine butikker. Husk at grønlykke har to butikker rett ved siden av hverandre. Noen har visst gått glipp av det! Hvis du står med ryggen mot Grønlykke og så går til vesnstre og runder første mulige sidegate opp til høyre finner du Akimbo. Og på motsatt side av veien noen meter lenger opp finner du Helbak og Scherning. Når du runder neste hjørne til venstre finner du Indiska og Søstrene Grene! I gågata bak Illum finner du fantastiske Plint som har et stort utvalg i Rice! En favorittbutikk! Dette er akkurat de butikkene jeg planlegger å besøke på lørdag! Synd du ikke er der da! Eller er du der kanskje?
  Hadde vært så moro å møtes :))
  måtte vi møtes :)) Ha en super tur i hvertfall!!! Jeg sjekker kommentarene på bloggen i morgen for å sjekke om du har lagt igjen beskjed om dere evt. er der ennå på lørdag eller fredag kveld :))
  Ha det SUPERT!!! Og lykke til på Clas Ohhlson imorgen! Nattaklemmer og reisehilsener fra Kardemomme :))

  SvarSlett
 17. Saa flink du er! Koser meg skikkelig med bildene dine! :)
  Saa deilig med Danmarkstur da! Og barna kommer sikkert til aa kose seg hos besteforeldrene! "A win-win situation"!
  Stiftepistol faar du kanskje paa Maxbo, eller andre steder som har verktoy o.l.

  SvarSlett

Jeg er avhengig av tilbakemeldinger fra dere lesere for at bloggen skal drives og være interessant. Gi meg gjerne ris og ros, alt tas imot med stor takk. Ha en fin dag!!!