torsdag 28. mai 2009

Lille frøken super trøtt

Lille frøkenen var så trøtt her om kvelden. Hun satt foran barne-tv og spiste litt kveldsmat og jeg surret rundt i huset. Etter barne-tv ropte jeg på henne, men fikk ikke noe svar. I følge disse bildene er det jo ikke så rart at hun ikke svarte. Stakkars liten har vært så trøtt at hun bare har lagt seg rett ned og lukket øynene.
Sånne øyeblikk og slike bilder som dette får det til å sitre i mitt morshjerte. Jeg blir helt myk og rar jeg. Og sovende barn er vel noe av det mest uskyldige og vakreste som finnes.
Samme kvelden etter at jeg hadde fått på henne pysj og lagt henne under dynen. Har gjort henne rosa, for jeg er sikker på at hun hadde en drøm om noe rosa.

21 kommentarer:

 1. Åååååå, sovende barn er så HERLIG!! Kjempesøt jente du har:)
  Ha en super pinshelg!

  SvarSlett
 2. For nydelige bilder! Husker også slike situasjoner her hos oss :)) Klem fra Pillepalle

  SvarSlett
 3. Kjenner følelsen veldig godt, helt herlig!! Også så nydelig hun var der hun lå :o)

  SvarSlett
 4. Herlige bilder!! Har vært innom bloggen din mange ganger, og nå måtte jeg bare legge igjen en liten hilsen og fortelle hvor mye inspirasjon jeg finner her hos deg!

  Ønsker deg en fortsatt fin kveld. Her sover mine to "snuppelurer" søtt:))

  SvarSlett
 5. Nydelige bilder, er noe spesielt vakkert over sovende barn!
  Det er fotograf som har tatt bilder av sovende mennesker og laget en bok av det, klarer ikke å huske navnet....
  Gleder meg til bloggtreffet, spennende :o)

  Ønsker deg en deilig pinsehelg kjære Minmill!

  Klemmer,
  Vibeke.

  PS: Paris boken kom i posten i går, den var herlig :o) Skal drømme meg bort i den i pinsen...

  SvarSlett
 6. Joda, jeg liker en blanding av nytt og gammelt, stramt og mykt osv. men huset vi bor i føles fort for overlesset hvis det blir mye farger og mønstre pga. at rommene er små. Trives derfor bedre med litt lett og luftig stil her i heimen :o)
  KNALLKOSELIG at du kom inn til meg og la igjen noen ord!
  Gleder meg til å se et innlegg om impuls bokkjøpene dine :o)

  Nattaklem,
  Vibeke

  SvarSlett
 7. Nummin.. Så søt! Ingenting er vel skjønnere enn sovende barn...
  Ønsker deg en god langhelg:)

  SvarSlett
 8. Helledussen så skjønn=)
  Nina

  SvarSlett
 9. Sötare finns ju inte än sovande barn, håller med...det var väldigt vackra bilder du tagit av din lilla...nooosaaan..., ser så alldeles fridfullt ut, och säkert var det drömmar i rosa..

  Fredagskramar Lycke

  SvarSlett
 10. Supertrøtt og supersøt!
  Hun er nydelig!

  SvarSlett
 11. Heisann Minmill :)) Endelig er det fristende med litt tid foran skjermen igjen..Jeg har virkelig hatt en bloggkrise hvor jeg ikke har orket tanken på å blogge men nå ser det ut som om jeg er litt på glid igjen..
  Det er så nyyydelig med barn som sover og jeg kjenner godt den myke stolte følelsen av å se på et sovende uskyldig barn! Den beste følelsen i verden :)
  Ser du har klippet enda en lekker Rie-fugl med ståltråd på..Den var helt nydelig!! Jeg elsker disse små papirfuglene som er inspirert av Rie og papiret hennes!
  Ser du har klart kunststykket å lage origamipapirblomster også!
  Det ser så vanskelig ut men er så utrolig lekkert!!
  I går ankom Bumlingen her hjemme 1 uke før forventet tidspunkt og takket være tips fra deg har vi gjort istand dimmer til den!
  Bonussønnen min på 18 som utdanner seg til elektriker var hos oss forrige helg og la opp ny kontakt og fikset så alt skulle være klart ril ankomst. Designonline.se kan virkelig anbefales. Raskt, trygt og greit gikk prosessen.
  Ønsker deg og familien en fin pinsehelg med masse deilig utevær!
  Klemmer fra Kardemomme :))

  SvarSlett
 12. Hihi, stakar, hun så trett ut:) Men du så godt det så ut også. Enn å være så trett at man bare legger hode neppå teppet og sovner...det var det lenge siden jeg gjorde gitt. Skjønn pike:)
  Du sier så mye fint til meg, så snill du er. Gjør meg glad vettu:)
  Nå har det vært så fint vær her at det blir ikke mye blogging. Som om ikke det er nok så hadde sambo en overaskelse til meg da han kom hjem fra jobb i dag. Slengte en billett i hånda på meg, så imorgen reiser jeg på cruise til Køben! Hihi. Synd at det er søndag vi er i byen, men kanskje det er bra også. Maange fristelser for en slunken pengbok. Jeg har funnet meg en stor loppehall, så jeg er spent både på utvalg og prisene. Kribler i magan!
  Håper du nyter godværet i pinsehelgen!

  Maya

  SvarSlett
 13. Herlig innlegg som gjør at selv jeg som ikke har barn skjønner at det er noe spesiellt å se sine barn sove så søtt:) God pinse.

  SvarSlett
 14. Godmorgon Minmill!!! Hoppas ni har lika fint väder som vi...var uppe redan kl 6 för att det var så varmt och soligt i sovrummet...hoppas bara att vädret håller i sig längre fram i sommar...
  Här är det trädgårdsgöra för hela slanten, sliter med mina rabatter, som jag visst anlagt alldeles för många, hihi..

  Morgonkramar Lycke

  SvarSlett
 15. Hei :-) Denne lille frøkenen har virkelig vært trøtt.De er så herlige og uskyldige.Og er de trøtte nok kan de sovne i enhver krinkel og krok. Hilsen fra Kristin

  SvarSlett
 16. Hei Minmill
  Så skjønn sovende datter! Herlige bilder å ha!
  Ja, jeg blir helt varm om hjertet selv, når jeg er innom smågutta, før jeg selv legger meg. De er verdens skjønneste" sier jeg til mannen min. "Vi må passe på å nyte denne tiden og gjøre ting sammen med dem.Vi har dem bare til låns. "
  Tusen takk for mail, Minmill! Jeg skriver en mail til deg i morgen jeg.
  Ha en fin 2.pinsedag. Her har det vært knallvær i dag. Det har vært grilling i hagen med familie og sen kveld for smågutta med hopping på trampoline, is-spising og fotballsparking.
  Klem fra Kaspara

  SvarSlett
 17. Å, så skjønn! sovende barn er nydelige.

  SvarSlett
 18. God kveld, Minmill!
  Skulle akkurat til å sette meg ned å skrive en liten mail til deg. Jeg fant fram mailen fra deg, men da så jeg at adressen var Minmill blogspot, og ble litt usikker, om den da kom på kommmentarfeltet ditt, derfor skriver jeg her i steden.
  Håper du har hatt en sommerlig pinse! Kanskje du har vært ute i båt... Så plutselig for meg et fint bilde du har hatt på bloggen iført solbriller i båt med norsk flagg.
  Foruten en liten Sverigetur på lørdag, har vi mest koset oss i hagen med grilling, bading i vannsprederen for ungene og nabobarn, familiebesøk og sene kvelder i utestua.
  I morgen er det striskjorte og havrelefse, tidlig opp og litt kaos, for da skal jeg også tidlig avgårde. Skal ha 4.trinn en uke på skolen min nå. Så nå har det vært skoleforberedelser i kveld, litt uvant, for det er jo ikke så ofte for tiden.
  Kommer vel kanskje til å ta en liten kikk i kjelleren på skolen igjen og sverme ved skoleplansjene innimellom.....
  Ønsker deg en glad sommeruke!
  Morsomt å vite ditt ekte navn!
  Klemmer fra kaspara

  SvarSlett
 19. Sååå utrolig skjønn hun er! *smelt*

  SvarSlett

Jeg er avhengig av tilbakemeldinger fra dere lesere for at bloggen skal drives og være interessant. Gi meg gjerne ris og ros, alt tas imot med stor takk. Ha en fin dag!!!