mandag 4. mai 2009

Papirstjerner

Jeg bare måtte lage disse herlige papirstjernene ala Rie Elise Larsen. De er så dekorative, og jeg fikk lyst til disse med en gang jeg så innlegget hos Kardemomme (hei på deg, Kardemomme) I kveld hadde jeg tid, så da lagde jeg likegodt 5 stykker. Det er litt jobb, fordi de blir laget doble, så disse tok ca. tre timer å lage med klipp, lim, tråd, perler og knapper.
For dere som ikke vet hvem Rie Elise Larsen er, så må dere besøke hennes nettside. Hun er interiør stylist, og det er ikke så lenge siden hun lanserte sin første kolleksjon for interiør tilbehør. Hun lager de mest fantastiske interiør ting, og bruker de herligste farger. Verdt en titt.

Mine stjerner har forløpig landet på adventsstaken, som egentlig kan brukes hele året. Her bytter jeg pynt alt etter lyst og behov.
Et bilde fra mitt arbeidsbord.
Her er de originale stjernene laget av Rie. Dette bildet er fra hennes nettside. Må innrømme at jeg liker denne lysestaken veldig godt.

26 kommentarer:

 1. oj..så dekorativt!
  så litt vanskelig ut.... :)

  SvarSlett
 2. Utrolig flotte! Liker også så godt designet til REL. Nydelige farger og flotte mønster. Og du, jeg skjønner ikke hva du snakker om når du sier du ikke tør bruke kulører?? Du bruker de jo perfekt! Hvit base og små fargeklatter, det er jo det som er fint! Jeg derimot, skulle hatt mer hvitt, er sååå klar for å bytte ut spisebord (mørkebrunt) og tilhørende 'rotting'stoler, men mannen steiler! Men dersom lottoen går inn, så har han ingenting han skulle ha sagt! (Må bare tippe først;-) Ha en fin uke! Klem B:-)

  SvarSlett
 3. Disse ble kjempefine, og vel så fine som "originalen". Likte også veldig godt papiret du har brukt :-)

  SvarSlett
 4. Hei!
  Så fine stjerner!
  Hærlige farger og mønstre:)

  SvarSlett
 5. Yausa Minmill....dette var jo så fint..
  Har ikke sett disse før jeg...og må si at det var sååå dekorativt altså...
  Jeg bare elsker papiret til denne dama...tror jeg må en tur til Danmark og det brennkvikt...har så mye på ønskelisten min...HÅper mamma og pappa får solgt leiligheten sin for da har hun fristet med tur..hihi...
  Nattaklem fra en trøtt drops med rynkete hender...(har vasket så mye vettu)...jepp i mårra blir det besøk på meg gitt...Jeg gleder meg såååå til å se alle=) ER visst avhengig av å være sosial om dagen.

  SvarSlett
 6. Elsker Rie :) Stjernene dine ble nydelige!

  SvarSlett
 7. Nydelige stjerner!
  Jeg synes nå din lysestake var ganske snadder også.

  SvarSlett
 8. Er også SÅ glad i hennes design.. Nydelige stjerner du har laget. Må prøve det en gang.. Setter det på to-doo-listen min.(som begynner å bli lang..)
  Ha en fin dag i solen!

  SvarSlett
 9. Så fine!! :o)
  Sånne kunne jeg ha tenkt meg i vinduet på barnarommet!
  Ha en fin dag,
  hilsen Fredrikke :0)

  SvarSlett
 10. Ja, den lysestaken er kjempe flott! Jeg så den i et blad for ikke lenge siden, men det sto ikke hvor den kom fra. Vet du merke eller hvem som selger de?

  SvarSlett
 11. Skal ta en kikk der :)
  Den på siden til Rie Elise Larsen da? Vet du noe om den?

  SvarSlett
 12. Takk for hyggelig velkomstkommentar. :)
  De stjernene var dekorative - god ide.

  SvarSlett
 13. Flotte stjerner du har laget, det gjør seg virkelig med litt ekstra pynt:) Jeg har dilla på Rie, blir alltid inspirert!

  SvarSlett
 14. Dette var et innlegg akkurat etter boka, for jeg drømte om deg og dine fugler i natt. Viste jo at jeg likte de og kunne tenkt meg å prøve å lage noe lignende, men at det var så dyptliggende viste jeg ikke;o)))

  Fine stjerner.

  SvarSlett
 15. Kjære Minmill!

  Så utrolig fine stjerner du har klippet! Her var det også mye med puslerier i de siste uker. Norgereisen står foran døra og det er fortsatt mye arbeid i jobb og hus... Beste hilsen og klem fra Pillepalle

  SvarSlett
 16. Så fiiine stjerner :))Rie Elise er til stor inspirasjon og jeg liker alt hun lager..Det tok litt tid å klippe stjernene men fy søren så fint det ble på lysestaken din!
  Passet jo helt perfekt!!!
  Her er det ikke tid til sånne koselige småsysler om dagen dessverre! Her er kjøkkenet uten panel og snart uten gulv også..Prosjektet har blitt utvidet underveis..Jeg greide endelig å overtale maken til å hive ut de gamle fæle brunaktige klinkene på gulvet..Sikker tok i visse miljøer men ble helt feil hos oss og jeg har irritert meg grenseløst over dem..Dessuten er det våropprydding i boder, skuffer og skap og det er så herlig å kvitte seg med ting og kunne åpne skuffer og skap uten at det tyter ut alle veier..
  Nå har jeg bevilget meg en liten pause med tekoppen i hånda..
  ha en fortsatt fin kveld! klem fra Kardemomme :))

  SvarSlett
 17. Hei MInmill!
  Tusen takk for supersøt kommentar, kjære deg! jeg vet ikke når kamille-utgaven med reportasjen herfra kommer ut. Bare at det blir i mai eller juni. jeg får tilsendt et eksemplar noen dager før det kommer i butikene, så jeg skal heller si i fra da.
  Sååå fantastisk fine Rie-fugler du har laget! Nydelig papir og nydelig laget! Er imponert! Noen ganger har jeg ikke så tålmodighet med for mye pirk, men du verden hvor flott det ble!
  Her stråler solen, håper den gjør det hos deg også!
  Klem fra Kaspara

  SvarSlett
 18. Hei du :)Det å velge kjøkkengulv er litt vanskelig. Første innskytelsen er at vi legger et lyst laminatgulv men i går kveld søkte jeg litt på nettet etter andre typer gulv og jeg vet at det har kommet en del typer kule linoleums gulv i diverse farger og utforminger..Tror vi må ruge litt på forskjellige alternativ.
  Vi gjerne ha noe som skiller seg ut fra det helt vanlige men vil ikke ha det for outrert heller.
  På kjøkkenet bør det også være brukervennlig og praktisk..Jeg er nesten alltid mest opptatt av det estetiske når jeg innreder et rom men på et utsatt kjøkkengulv må vi være litt fornuftige, tror jeg ;)
  Ha en fin dag! Klem fra Kardemomme :)

  SvarSlett
 19. Takk og takk for hett tips :))
  Nå har jeg fått blod på tann og har googlet fram en masse tips!
  Gulvet er både blankt, slitesterkt
  og annerledes enn "hos naboen" :)
  Det liker jeg ;)Ser ut som det er greit å legge også..
  Dette må virkelig undersøkes nærmere! Fortsettelse følger :))

  SvarSlett
 20. Tack för din goa kommentar o vad kul du tittade in hos mig!
  Jättefina stjärnor!!! Gillade knapparna mycket också, törs man fråga var du hittat dem? Blev pysselsugen nu! Jättemysig blogg du har, hit kommer jag igen...

  Kram Lycke

  SvarSlett
 21. Så fliiiink du er, dette så vanskelig ut....men fine var de :o)
  Lenge siden jeg har gjort noe kreativt pusleri når jeg tenker etter.....fikk veldig lyst nå når jeg så bildene dine :o)

  Var på Ullevål til utredning i går og fikk konstantert diagnosen, har vært til utredning privat også (januar) men det telte ikke for NAV siden det var privat...Blir jo ikke frisk av å få diagnosen men det blir iallefall mindre press fra lege og NAV slik at jeg kan konsentrere meg om å bli frisk og bruke den tiden jeg trenger på det uten mas...Går sakte men sikkert fremover :o)

  Ønsker deg fine vårdager kjære Minmill,
  klem Vibeke.

  SvarSlett
 22. Oj så flotte - virkelig dekorative. Kjenner ikke til Rie - men masse fint der ja! Lysestakene dine kledde stjernene godt!! Smil!

  KlemKKann

  SvarSlett
 23. Hej igen Minmill!!
  Trevligt med en kommentar av dig på morgonkvisten!!! Jo, på en del konservburkar har jag använt tapetlim, vanligt, men märkte att vissa tapeter inte fäste, så då tog jag vanligt lim istället och det fungerar jättebra!
  Använder RX original-lim, det där med grå flaska och röd kork, och det sitter kanon! Tryck inte för hårt fast tapeten bara om du inte vill ha ev ränder från konserburken..., hihi!
  Här är sol och härligt igår, skönt, för igår regnade det hela dagen...

  Kram Lycke

  SvarSlett
 24. Hej!

  Lysestagen hedder Kubus og er fra danske Paustian.

  Mvh. Julie

  SvarSlett
 25. These online sports betting become widely patronized especially among the global masses. Since the globe contains a huge number of masses compared to the other two social statuses, the online sports betting is pouring a lot of money compared to Las Vegas - the betting capital of the world. [url=http://www.pulsebet.com/bg/]bet online[/url] [url=http://www.pulsebet.com/da/]bet online[/url] [url=http://www.pulsebet.com/de/]bet online[/url] [url=http://www.pulsebet.com/es]apuestas[/url] [url=http://www.pulsebet.com/fr/]jouer en ligne[/url] [url=http://www.pulsebet.com/gr]bet online[/url] [url=http://www.pulsebet.com/jp]bet online[/url] [url=http://www.pulsebet.com/nl]bet online[/url] [url=http://www.pulsebet.com/pl]bet online[/url] [url=http://www.pulsebet.com/pt]bet online[/url] [url=http://www.pulsebet.com/ro]bet online[/url] [url=http://www.pulsebet.com/ru]bet online[/url] [url=http://www.pulsebet.com/se]bet online[/url] [url=http://www.pulsebet.com/it]bet online[/url] [url=http://www.pulsebet.com/cn]bet online[/url] When it comes time to place your wager, you should know how to bet the two most common types of wagers which is against the spread and betting the over/under. http://www.pulsebet.com/bg/ http://www.pulsebet.com/da/ http://www.pulsebet.com/de/ http://www.pulsebet.com/es/ http://www.pulsebet.com/fr/ http://www.pulsebet.com/gr/ http://www.pulsebet.com/jp/ http://www.pulsebet.com/nl/ http://www.pulsebet.com/pl/ http://www.pulsebet.com/pt/ http://www.pulsebet.com/ro/ http://www.pulsebet.com/ru/ http://www.pulsebet.com/se/ http://www.pulsebet.com/it/ http://www.pulsebet.com/cn/

  SvarSlett

Jeg er avhengig av tilbakemeldinger fra dere lesere for at bloggen skal drives og være interessant. Gi meg gjerne ris og ros, alt tas imot med stor takk. Ha en fin dag!!!