torsdag 7. mai 2009

Crying in the shower

Jeg bare kunne ikke dy meg for å vise fram dette bildet til dere. Dette er den minste frøkenen min, som bare hater å bli vasket i håret. Pappaen hennes vasket henne, og hun sto bare og grein og grein. Så kommer jeg som en rakett med kameraet og roper "smil" og får dermed dette blinkskuddet. Dette er herlig selv om hun griner. Akkurat nå er hun en lykkelig liten jente som ligger og sover i sengen sin.

20 kommentarer:

 1. Haha, känner igen det scenariot, bilden är fantastisk!

  SvarSlett
 2. Hei igjen :o)

  Var akkurat innom og la igjen en laaaaaang kommentar under det forrige innlegget ditt. Kom deretter inn til meg selv og så dette herlige bildet på bloggrollen min og da kunne jeg ikke dy meg, måtte legge igjen noen ord her også :o) Så HERLIG bilde!
  Kom til å tenke på reklamen med den ungen med antenna på hodet, synes han er god :o)

  Nattaklem,
  Vibeke

  SvarSlett
 3. Fantastisk morsomt bilde! Har det på akkuratt likt her, skjønner ikke hvordan hun kan klare å bli like hysterisk HVER gang hun vasker håret... det går jo faktisk bra hver eneste gang:)

  klem

  SvarSlett
 4. Å guri...jeg ler her så jeg ramlet av barkrakken..så utrolig morsomt blinkskudd..
  HELT FANTAsTISK....
  Natta klem fra meg=)
  (min sluttet å hyle da hun nesten hadde fylt fem..men fysj og føy for noen vaskerunder vi har hatt)...så det er normalt ja..hm..vi trodde det var noe spik spenna gæærnt en stund vi..thi-.hih...

  SvarSlett
 5. Første gang jeg er her inne; kjekt å "treffe" en annen sørlendig her! Som i tillegg har en kjempefin blogg!

  SvarSlett
 6. Herlig bilde! Kjenner godt igjen scenariet, minstemor vasker heller ikke håret gjerne - og det er å ta mildt i!!;-) Klem B:-)

  SvarSlett
 7. Hei Minmill
  For et herlig blinkskudd!!!
  Dette er vel en type bilde som kunne gått til topps i en fotokonkurranse.
  Kjempesøt, sint jente du har! Innbiller meg at hun ligner deg litt, men har jo bare sett deg bak sorte solbriller.
  Nå sover gutta mine også og er verdens søteste slik alle foreldre synes.
  Minstemann var feberfri da han la seg, så vi satser på at det blir skoledag i morgen igjen.
  Ha en god natt! Klem fra kaspara

  SvarSlett
 8. skikkelig blinkskudd!
  supersøtt.

  SvarSlett
 9. Det er vel dette man kaller "å fange et øyeblikk". Veldig bra bilde. :)

  SvarSlett
 10. Hehe, for et herlig blinkskudd!
  Her har minstegutten hatt panikk for å få vann i ørene og øynene, så redningen er å la ham holde en stor vaskeklut som dekker både øyne og ører. :) "Nå er vi ferdige! Mamma, nåå er vi ferdige!"

  SvarSlett
 11. Hi,hi for et hærlig bilde!!
  Jeg må bare smile:) Skal ikke være greit å vaske håret nei!

  Håper du får en fin helg! Ser ut til å bli en innekos-helg om været fortsetter sånn som nå..regn og grått ja.

  Klem fra Frk.B

  SvarSlett
 12. Å der var datter igjen..så søt...

  Jepp, er ikke den matboksen søt da..
  Så dumt du gikk fra den...men kanskje likeså greit..da man visstnok ikke kan kjøpe seg alt man vil her i verden...har jeg hørt..senest i går..thi-.hii---

  Også holdt du i pippipene og..du da..så morsomt...

  Vedr farge på rommmet...så skal dette kun være et sted der gjester skal henge av seg jakkene...Da vi selv har garderober nede i kjelleren..så jeg tror ikke det skal bli så stort problem med lyset...Bak garderobeskapene er det kun tekniske duppedingser som jeg ikke aner hvordan funker...blant annet rør til vannbåren varme, sikringsskap og lignende..Mr Drops har bare bygget de inn da det ikke var så fint å se på...
  Tror det skal bli kult,...har litt samme tankegangen som deg egentlig at det er bedre å bruke ting som vi kan fjerne enn å gjøre kjempe store prosjekter som "kommer i ansiktet på en"....Tror nesten ikke man vil se tapeten her utenifra...oki..vi får sjå...
  Vi er ikke redde for å prøve, så får vi heller endre det om en stund...
  Tapeten kostet jo bare 50 kr rullen, og har bruk for 2 så det er ikke all verden det=)

  Takk for at du skrev hva du mente kjære venn..
  God fredag til deg..jeg limer papir i bakkant på lilla settekasse jeg...skikkelig vanskeli da jeg må tilpasse hver enkelt papirrute..fordi jeg ikke får av bak platen...*sukk*...
  Får se om det blir fint...kanskje på avstand.....
  Papirdrops...
  (du, er det mulig å få tak i deg privat??, hadde nemlig lyst til å sende deg en liten greie skjønner du...)

  SvarSlett
 13. Fantastisk bilde, Minmill! En veldig søt og sint jente! Herlig med bilder av barn der de viser andre følelser enn det vi vanligvis foreviger!

  SvarSlett
 14. Hei!
  Oppdaget akkurat bloggen din! Så flott den er! Så den er herved lagt ved under favoritter!! Skal bli gøy å følge deg videre!

  SvarSlett
 15. Haha!:) Litt slemt å le av lille jenta som er redd for hårvask, men dette var et utrolig morsomt bilde! Kodak-moment!;) Flink fotograf:)

  Den boka under her har jeg også veldig lyst på! Så den inne hos Decor8 jeg også, og det var love at first sight:)

  God helg!

  Klem fra Mina:)

  SvarSlett
 16. Veldig fin header du har fått forresten!:)

  SvarSlett
 17. Söta lillan!!! Hon kommer nog uppskatta goa bilden när hon blir större, hihi! Sådär var mina små också för något år sedan, men nu älskar de att duscha...
  Jo visst kan det vara vanskligt i början när man läser bloggar på grannspråket, fniss, men jag vande mig rätt snabbt...börjar nästan tänka på norska och prata norska med mannen min, hahaha...jo, men det är sant, och jag tycker det är så kul att läsa norska..men då har jag också alltid haft lätt för språk.
  Ljusstaken är väldigt röd nu istället för silvrig, men då är jag ju en färgtok också! Pysslar för fullt här idag då vi har väldigt trist väder att vara ute i!

  Kram Lycke

  SvarSlett
 18. Oj, oj, oj, stackars liten! Jag har ett liknande foto på min Lillgulligan. Titta här: http://valkommenhemtilltantgron.bloggagratis.se/2008/06/30/805188-gardagens-kvallsdusch/

  SvarSlett

Jeg er avhengig av tilbakemeldinger fra dere lesere for at bloggen skal drives og være interessant. Gi meg gjerne ris og ros, alt tas imot med stor takk. Ha en fin dag!!!