søndag 10. mai 2009

Papirklipp og Noa Noa tøy


Søndag er en deilig dag. Vi har bare sust rundt og gjort akkurat hva vi har følt for. Vi har vært ute og stekt lapper på takke. Vi har laget skikkelig søndagsmiddag. Ungene har vært fornøyde og glade. Og når alt er så fint, blir jo jeg også glad. Nå i ettermiddag tok jeg saksen opp og klippet noen Rie Elise Larsen inspirerte gave fra/til kort (bladene) og noen små babushkaer. Det er jo gøy å gi vekk gaver som har litt hjemmelaget preg.
Jeg har en annen lidenskap som jeg kan dele med dere, det er tøy, og nå i vår har jeg kjøpt meg nye plagg. Noa Noa har mye som frister, sånn som dette. Etter en del år med små barn og lite tøy til meg selv, har jeg i løpet av det siste året begynt å la det dryppe litt på meg også.
Jeg måtte ta et bilde av denne søte kleshengeren. Den og en haug av andre fant jeg på Fretex her om dagen. De kostet bare 10 kr. stk.
På sommeren er det deilig å gå i buksedress. Det er et plagg, og vips, så er man ferdig kledd. Gjett om ikke jeg gleder meg til å ta på meg denne? Det må bare bli litt varmere først, og kanskje en anelse mer brunfarge på kroppen. ;)))

23 kommentarer:

 1. du er så flink med sånn papirting!
  nydelige plagg!!
  og ny header og greier :)

  SvarSlett
 2. nå fikk jeg sommerfølelse. åå..deilige sommer. denne uken skal bli varm og fin her i Bergen. tror grillen må frem:-)

  SvarSlett
 3. he he...vi skrev visst på likt :)
  det er ikea.

  SvarSlett
 4. Kjempe lekker buksedress!

  SvarSlett
 5. Åh, så mange fine papirklipp:) Hærlig!! Og fine Noa ting!! Har den tunikaen selv, veldig fornøyd, sikler på den buksedressen og..den er bare skjønn!! Nå må bare sommeren komme, eller hva?

  Fikk inn en kjempefin levering forrige uke og, så enda mer fristelser når jeg er på jobb..
  Var du på Noa i byen?

  Ha en fin uke!

  Hilsen Frk.B

  SvarSlett
 6. Du er så flnik med saksa:) Kjempesøte klipperier også i dag. Og herlige klær. Kjøpte meg en buksedress for ikke så lenge siden jeg også, gleder meg til å kunne bruke den. Og det med små barn og klær... er så mye lettere og finne fine barneklær liksom..:)
  Når det gjelder stolene på Hannahs rom så har jeg brukt vanli decoupage lim/lakk i to kraftige "strøk" etter å ha limt ferdig bitene på stolen.

  Ha en flott ny uke!

  klem

  SvarSlett
 7. Hei på deg!

  Så fine klær! Jeg likte den buksedressen. Må dessuten kommentere det bildet av datteren din i dusjen: helt fantastisk! Hun er utrolig søt.

  Ha en fin mandag i morgen!

  PS: supersøte papirklippfigurer du har laget i det siste!

  SvarSlett
 8. Vilka fina pappersklipp och kläderna är supersnygga! Och tack för den fina kommenataren, alltid kul när man är en glad amatör! Hoppas du får en härlig vecka!

  Anna

  SvarSlett
 9. Åhh - kläderna är underbara!!! Det var jättelängesedan jag var in på noa noa, men nu ser jag att det är dags igen! det är faktiskt min absoluta favoritaffär, men jag har inte tagit mig råd med den på något år nu! Den översta var ju tokfiiin...mmm!
  Jättefiina papirklipp också!!

  Morgonkramar Lycke

  SvarSlett
 10. Noa Noa har SÅ mye flott,bare synd at lommeboka mi ikke er like enig hele tiden...men det gjør nok at jeg setter mere pris på de klærene jeg har derifra.
  Fantastiske klær!!
  Ha en super ny uke ;o)

  SvarSlett
 11. Hei Minmill :)Her er det morgenblogging med kaffekoppen i hånda :)Så nydelig papirklipp du har laget igjen!! Nydelige blader
  a la Rie og søte Babuschkaer!!
  Jeg er enig i at hjemmelagde gaver er så koselig!! Fint papir du har også! Jeg er også glad i Noa Noa og har hatt flere kåper og frakker derfra opp gjennom årene!
  Kjøper også sjal, vesker og annet tilbehør derfra! Det er virkelig en av mine favoritt butikker også :)Ser dere har hatt en koselig søndag med familien! Slike dager er de beste synes jeg. det er så godt å stå opp og ikke ha noe på programmet annet enn kos med familien!
  Det ble jo Bumling på meg på loppemaarkedet på lørdag men nå har vi bestemt oss for å kjøpe Bumlig taklampe fra en nettbutikk som selger nye designlamper! Over bordet vil jeg helst ha en ny og
  hel lampe siden den blir hengende
  sentralt i rommet.Jeg liker mange loppefunn men vil ikke at rommet skal ose av loppemarked..
  Bestiller i ettermiddag og da er den i huset om ca. 3 uker siden det var så lang leveringstid på den..Kommer til å vente meg halvt ihjel på å få den i hus :)
  Ha en fin mandag videre! Klem fra Kardemomme :)

  SvarSlett
 12. Den buksedressen har jeg også :) ...bare i grått! Elsker den. Lite tips...jeg bruker den allerede som haremsbukse, utrolig kul! Bare dra den ned og stapp inn snorene.

  SvarSlett
 13. Herlig Noa Noa tøy - jeg er veldig glad i Noa Noa selv..selvom jeg den siste tiden har forelsket meg fullstendig i KariTraa - litt mere sporty enn Noa Noa!! Smil!

  Lekker kleshenger - jeg vet vi hadde mange slike da jeg var lita..men de er sikkert borte for lengst!

  Og til slutt - flotte klipperier!!

  Ha en super mandag!

  KlemKKann

  SvarSlett
 14. Å så deilig med slike buksedresser..Har kjøpt meg et par stk jeg og...
  SÅ utrolig deilig søndagen deres hørtes ut..Herlig...

  DU, nå ble jeg så glad..tror tingen jeg sendte deg i dag...er midt i blinken..hihi...venter spent...
  Du er kanskje litt for dreven for den men men..du får gi den videre evt..

  Ha en riktig fin mandag videre..jeg skal kulen litt før mine to kommer hjem fra jobb og barnehage...

  Klem til deg fra meg...klem klem...

  SvarSlett
 15. Og papirklippen da...så mye søtt du lager...jeg blir så inspirert..tror jeg skal lage et bilde en av de nærmeste dagene...det er noen som ønsket seg slike ugle bilder..får sjå...hade.

  SvarSlett
 16. Takk for hyggelig kommentar på bloggen min. Inspirerende blogg du har , mye fint å se på,hadde sånn buksedress i 1980 og den var lilla. Legger en link til deg.
  Ha en fin kveld!

  SvarSlett
 17. Heihei, det er godt å høre at det er flere som har uferdige prosjekter som står å venter ;) Men nå som solen og sommeren er på vei har man heldigvis mer energi til å sette igang :) Nydelig den buksedressen, Noa Noa har utrolig mye fint!

  SvarSlett
 18. Det er rigtig fint. Jeg kunne også forestille med papirpyntet hængende i et vindue.

  Noa noa er næsten altid flot. Et lille tip til dig hvis du skal på ferie i DK. Så køb det her i landet. Her koster det ofte 100 kr mindre plagget end i Norge :-)

  Buksedragten står også højt på min ønske liste, mååå simpelthen have en af slagsen til sommer.

  Klem Maria.

  SvarSlett
 19. Ååå, lekre Noa Noa-klær!!! Jeg vil også!! Jeg vil ha sommer! Varm sommer med masse sol og lite vind!

  SvarSlett
 20. Åhh, vad jag är sugen på den där översta klänningen!!! Inspirerad av dig var jag på Indiska idag och syndade i klädköp, hihi, har inte köpt några kläder på evigheter, så det var nog dax!!! Men vet ej om alla (köpte nästan upp hela affären...nääää) blir kvar, kanske lämnar tillbaka nåt, lägger nog ut dem imorgon!!! Hörnet med gröna skåpet har fått en smärre förvandling i allafall, så du får det igen,hihi...Gäsp, måste nog natta mig nu...får väl önska dig godmorgon?

  Kram lycke

  SvarSlett
 21. Så flotte bilder! Du er utrolig kreativ når det gjelder papir, altså! Hadde blitt mer enn glad for et slikt bursdagskort! (Da hadde kanskje alderen vært lettere å takle også... :D)

  Nydelig henger og klær! Akk!

  SvarSlett
 22. Lekkert!!!!

  Den buksedressen har jeg siklet på også. Etter å ha kjøpt hele 4 kjoler til bryllupet sitter jeg igjen med en tilgodelapp på 1200,- fra noanoa...men nå har jeg vært der så mye, at jeg begynner å tro daglig leder her i byen begynner å bli en anelse lei...hihi...så nå må jeg komme meg dit en lørdag pg satse på at en lørdagshjelp ikke har hørt rykter om meg ;)

  SvarSlett

Jeg er avhengig av tilbakemeldinger fra dere lesere for at bloggen skal drives og være interessant. Gi meg gjerne ris og ros, alt tas imot med stor takk. Ha en fin dag!!!