søndag 3. mai 2009

Maximalisme


Jeg må bare få sagt at jeg elsker å se på bilder som dette. Jeg liker så godt når tingene står stablet, og at det er mange ting overalt. I mitt hus er det ikke slik dessverre. Jeg bare klarer ikke å få til denne stilen, selv om jeg har aldri så lyst. Men jeg bruker bilder til inspirasjon, så får jeg til en mellomting. Alle bildene er fra Illustratør Sandra Eterovic sitt hjem.
Legg merke til dørene som har fått plakat/bilder på innsiden av dørene.
Herlig overfylt skap med masse forskjellige kopper og skåler. Fin mix.
Bokhyllene er overlesset av bøker og jeg liker helheten i bildet her.

18 kommentarer:

 1. Hei:)
  ja, gaver er et kjærlighetsspråk.
  Nydelige bilder både i dette innlegget og i det under. Så kule farger på boksene fra Rice! Fin tallerkenhylle!

  Det er en kunst å få masse ting til å se bra ut i et hus, men noen får det til på en bra måte..Ikke meg:(
  Men fint å se bilder av det.

  Ha en fin søndag!

  SvarSlett
 2. Hehe. Jeg måtte le av din kommentar inne hos meg. Du syns det var fint å se på ALLE TINGENE SOM STOD STABLET OPPÅ HVERANDRE HER OG DER. Og jeg KLARER JO IKKE å LITE fremme....! Syns noen ganger det blir alt for mye, men det bare nytter ikke å rydde det vekk. For da kommer det bare mange nye ting frem...

  Så kommer jeg inn til deg, og her har du laget en hel liten reportasje om MAXIMALISME. Du liker det!! Kuult! Det gjør jeg også. Men skulle kanskje ønske at jeg kunne hatt LITT MINDRE fremme noen ganger...

  Uansett: ha en kjempe fin dag!
  Hilsen L-jo ;O)

  SvarSlett
 3. Hei på deg:)

  Så mange fine bilder du har lagt ut siden sist. Jeg er også glad i å ha mye stående fremme i leiligheten, men vi har strengt talt ikke plass til alt sammen alltid (vi bor på 52 kvm). Drømmet om et hus...

  Ha en fortsatt fin søndag!
  Klem A.

  SvarSlett
 4. Jeg er også glad i stabler og nips både her og der. Likte kjempegodt disse bildene!

  SvarSlett
 5. kule bilder.
  mitt hjem blir skikkelig minimalistisk ift til dette :)

  SvarSlett
 6. Flotte bilder! ja sukk..tenk å fått til det man ønsker da. Er vanskelig. Men kanskje spesielt vanskelig fordi jeg endrer mening hele tiden.hehe..en dag er maksimalismmefint.en annen dag er det minimalisme.hmm..ikke lett det der.

  SvarSlett
 7. Heihei, så morsomme bilder, stilig interiør :) Takk for bra (og langt ;)) tips! Skal sjekke opp hvordan det kan passe med bonde-systemet hos oss :)

  SvarSlett
 8. Helt enig i at det er en opplevelse å se på slike bilder!
  Man titter og titter og oppdager hele tiden nye ting..jeg er også tiltrukket av stilen men begynner å krabbe tilbake til det litt rene igjen her hjemme. Hadde stua vår vært større føler jeg at jeg hadde orket å ha flere småting stående framme men når stua er liten trenger jeg å ha det litt luftig og oversiktlig! PS! Dette er slik jeg føler det IDAG! IMORGEN kan jeg ha en heeelt annen innstilling hihi!!!
  Vi har faktisk brukt dagen på å kaste ut en hel masse herk og nå er det ryddig i de fleste skuffer og skap! Endelig kan jeg puste puh!! Ha en fin uke Minmill :)
  klem fra Kardemomme

  SvarSlett
 9. mannen min har ikke noe fotoutdannelse. hvem som helst kan egentlig kalle seg fotograf.men når det er sagt er han veldig flink å ta bilder..og redigering. jeg er helt nybegynner...men det er kjekt å ha noen som kan gi noen lure triks :)

  SvarSlett
 10. Jeg er nok ingen minimalist jeg heller ;O)
  Flotte bilder!
  Ut ifra det jeg har sett hos deg synes jeg du får det til!
  Du er så flink med både farger og interiøret!
  Koser meg hos deg ;O)

  Klem fra Linda

  SvarSlett
 11. Flotte bilder:) Vet selv at det kan være vanskelig å få til noe man ser på bilder, men slik er det bare, så lenge man får til en mellomting..:)

  Marsipankake med multe er kanskje litt spesielt, men kaken smakte veldig godt..:)

  SvarSlett
 12. Enig med deg - synes også det er fint med maximalisme (hysj, hysj..) Men får det ikke til å fungere hos meg selv - da blir det bare et rotete uttrykk. Stilen må likssom vise innimellom tingene. Men noen får til det der.. At helheten gir et bra uttrykk. Fine bilder!

  SvarSlett
 13. Ha ha ha.....jeg ler så jeg triller her.....du er herlig...
  Jippi, og takk for at du blogger....

  Jeg bare kjenner meg sååånn igjen i den fæle togturen....

  Jeg hadde jo hele tiden i hodet den der svineinfluensaen jeg....
  Så jeg satt på vei inn til Oslo med snuta nedi ermet på genseren min...Og når noen såvidt kremtet så...stakk jeg snutegrevet nedi der...Så sikkert litt vettaskremt ut...litt sånn bonde i byen...Nei da...jeg ser ikke slik ut...Litt mer urban en godt er her jeg bor faktisk...tror jeg blir lagt merke til for å si det slik...Er nok den mest fargerike klatten i milsomkrets...vel nok om det....

  Jeg hadde sittet på toget i godt og vel en time da det datt en "fyllik"...ha ha...inn i setet ved siden av meg...*fysj*...Han kom på på Gardermoen så han hadde sikkert hatt det koselig på flyturen sin ....men for meg var dette ikke ikke ikke koselig....Skikkelig fylleånde....ååå også jeg som har så god luktesans....Jeg døøør tenkte jeg... og plasserte snuta godt nedi genseren og vendte hodet inn mot vinduet....

  Tog er ikke moro....Jeg er enig med deg snuppa...

  Og jeg er også enig i at de maksimalistiske bildene er fine og inspirerende...men det er nok litt for mye for meg og...jeg liker litt mer ro og orden jeg gitt....

  Ha en knall start på uka...Jeg har det bra og skal nyte at jeg ikke skal noenting i dag jeg...Herlig...
  Dropsi shopsi...som likte funnene i hovedstaden...herlig grønnfarge...

  SvarSlett
 14. så flott blogg du har!!! Morsomt å finne noen med litt annet enn sink og greengate ;o)
  Flotte bilder og mye innspirasjon,linker deg så jeg kan følge deg vider ;o)
  Ha en super ny uke!!

  SvarSlett
 15. Ha det fin fint=)
  Så forresten Ungkaren i Byen jeg gitt...Han satt der så stolt og holdt rundt sin utkårede...Ikke det at jeg har fulgt med på det...men jeg vet hvem han er...kjendis nok for meg=)

  SvarSlett
 16. He HE takk for opplysningen ang min alder,stemmer ikke helt at jeg er 71 år,nei... nå er det rettet opp ;o)

  SvarSlett
 17. Jepp - herlig!

  Nei..har det ikke slik jeg heller..i allefall ikke bevisst..bokhyllene på kjellerstua er riktignok overfylt..men ikke på den stilige måten..hihi..

  SmilKKann

  SvarSlett
 18. Hihi, älskar också när det är staplat och lite rörigt på ett fint o mysigt sätt, så där är vi lika!

  Kram Lycke

  SvarSlett

Jeg er avhengig av tilbakemeldinger fra dere lesere for at bloggen skal drives og være interessant. Gi meg gjerne ris og ros, alt tas imot med stor takk. Ha en fin dag!!!