tirsdag 26. mai 2009

Blomster dekor

Dette er 17. mai blomstene våre som begynte å henge med hodet nå. Jeg skar av stilken og puttet dem oppi bitte små dessert skåler.
Da slo det meg at det er jo en kjempeide til neste gang bordet skal dekkes til fest her i huset. Hvis man for eksempel har 10-20 stykker av disse, så vil det jo bli kjempefin bordpynt.
Neste gang jeg dekker bord, vil jeg gjøre dette, og garantert komme tilbake med et blogginlegg om det. Da blir det slike, ispedd noen serviettbelagte kubbelys. :)))

11 kommentarer:

 1. Kjempefint ;o)
  Ofte mye finere i små skåler enn i høye vaser,i allefall på bord der det skal sitte folk på hver side ;o)
  Kos blogg du har!!

  SvarSlett
 2. Fiiint! Enig med jess1, hvis en har blomster i høye vaser blir de jo ofte ganske fort satt til side... Og de blomstene der finnes jo i mange fine farger også!

  SvarSlett
 3. Kanonfin idé...blir ju hur fint som helst sådär!!!

  Kram Lycke

  SvarSlett
 4. Det ble lekkert med så mange :o)
  Absolutt en god idé til festbord selv om det er litt synd å klippe av stilken på flotte "ferske" blomster, hihi

  SvarSlett
 5. Det var lurt! Kjempefin bordpynt, som ikke ruver, men samtidig er flott blikkfang!

  SvarSlett
 6. Hei, takk for svar på bloggen min!! Må prøve ut sånne store hekleruter selv altså.. Deilig å slippe unna noen løse tråder!!

  Smart å bruke "resteblomstene" til slik borddekorasjon! Kjempeide til langbord!

  SvarSlett
 7. Hei. takk for koslig kommentar :-) hmm..hvordan jeg festet stoffet, vet ikke helt om jeg tør si det egentlig. Jeg brukte nemlig gaffateip.. hehe Hadde ikke tålmodighet nok til å vente til jeg hadde noe bedre i hus..hihi Men du kan jo også bruke spraylim, eventulet dobbelsidigteip(det leste jeg om noen som hadde brukt) det viktigste er jo at utsiden ser fin ut :-p
  ps. jeg brukte sparylim fra biltema på den ene, det var en dårlig lim..så kommer nok til å invistere i en litt dyrere en.. :-)

  SvarSlett
 8. Tjusiga blommor. De hade pioner på ica när jag var där idag och köpte mjölk, jätte fina, riktigt mörklila, men jag köpte inga. Jag har redan en blombukett som fortfarande står efter över en vecka! Helt otroligt. Måste ta reda på vad det är för sort, för det vet jag inte. De kanske är genmanipulerade eller något, hi, hi. Men när de till slut vissnar får det nog bli en bukett med pioner.

  Ha dä fint!

  Kram Tanten

  SvarSlett

Jeg er avhengig av tilbakemeldinger fra dere lesere for at bloggen skal drives og være interessant. Gi meg gjerne ris og ros, alt tas imot med stor takk. Ha en fin dag!!!