tirsdag 12. mai 2009

Bare Odd Molly

Meg og Odd Molly har i løpet av det siste året blitt veldig gode venner, og jeg har latt meg friste av disse plaggene i år. Måtte bare ha de... Her i byen er det kun en butikk som har dette tøyet, og jeg tror de var heldige som skaffet seg dette agenturet, for det er en salgssuksess. Denne rosa tunikaen er så forseggjort med detaljer, så den er nesten som et kunststykke.

Denne hvite lette toppen har masse broderier.
Min Odd Molly dille startet i fjor sommer. Da fikk jeg tak i en kjole på salg, som jeg forelsket meg i.
Om ikke mange timene sitter jeg på et fly på vei til Bergen. Det er bare en ren jobbtur, og jeg er tilbake i morgen kveld. Så om du ikke hører fra meg, så vet du hvorfor.... Hei og hopp.

14 kommentarer:

 1. Den rosa tunikaen har jeg også:) Er så fin!
  Elsker de klærne, og bruker de om og om igjen.

  SvarSlett
 2. Hei og hopp du :)Håper turen til bergen blir fin selv om du ikke har satt av tid til shopping!
  Ser du har kjøpt en nyyydelig tunika fra OM og du vet vel allerede at jeg også elsker de klærne! Detaljene på de plaggene er så gjennomførte at jeg aldri blir lei..De er litt dyre og jeg satser alltid på salget!
  det samme på Noa Noa..Kåpene og frakkene blir kjøpt når det er salg..Den hvite bluse og strikkejakken var også heeeelt min stil!!! Lekkert, lekkert!!!
  Kos deg videre på turen! klem fra Kardemomme :))

  SvarSlett
 3. Så forståelig, kjære Minmill!
  Er også vel glad i Odd Molly, men har aldri kjøpt en del fra. Synes det passer godt til unge huldrer, men det er jeg faktisk ikke :)
  Hilsen fra Pillepalle

  SvarSlett
 4. Hei og hopp dont stop.
  Kjempefine plagg..
  Har dessverre ingen selv...*sukk*...men liker de så godt alle sammen..
  Neimen du..jeg sitter med en bluse som ligner..ja bare ligner litt altså..den er rød og med broderier i rosa og hvitt...den er fra Vila..
  Håper turen er fin..
  Goody goody.klem fra Dropsa

  SvarSlett
 5. Klærne er kjempefine! Er blitt litt "hekta" selv. Investerte i en silketopp fra Odd Molly nettopp, og jeg liker den kjempegodt!! Det er noe med kvaliteten og materialene som gjør at en føler seg ekstra fin:)

  SvarSlett
 6. Nydelige klær både fra Odd Molly og Noa-Noa! ME LIKE :O)

  Vibekeklemmer

  SvarSlett
 7. Åh, så masse fint fra Odd Molly. Heldiggrisen!

  SvarSlett
 8. Hei Minmill!
  Håper du koser deg på tur! Bergen er en nydelig by, og å ta en flytur er bare fantastisk. Deilig å se landskaper ovenifra! Og ha tid til å drømme seg bort litt! )
  Er av de få som faktisk liker flyplasser og jeg..gøy å titte på alle de forskjellige menneskene, og tenke seg dems historie..eller kose seg i lag med reisefølge og caffe latte!
  Klærne du viser var kjempefine! Jeg har også opp til flere noa noa jakker, kåper og vesker opp igjennom. Desverre har de ikke merket ved byen der jeg bor.

  Ha en strålende kveld, og herlig uke! klem fra esmaralda

  SvarSlett
 9. Så fine klær!!
  Odd Molly har mye fint:)
  Ja, jeg jobber på Noa Noa i byen, så nysgjerrig på om jeg har sett deg der:)
  Jobber bare en dag i uka ca nå da...

  sees plutselig:)
  Hi,hi

  SvarSlett
 10. Velkommen tilbake fra vestlandet!
  Håper du hadde en fin tur selv om det var jobbreise..
  Søsteren min bor i bergen og det er en fantastisk flott by!
  Særlig når det er finvær..
  Her har det vært blandet vær de siste dagene. I dag var det så kaldt og surt at regnet føltes mer som snø enn bare regn. Håper indelig ikke det blir sånn på 17 mai fysj!!!
  Men i fjor husker jeg godt at det snødde og blåste på den store dagen så det er jo ingen umulighet dessverre..Nå må jeg skynde meg tilbake til grytene!
  Ha en fin kveld! Klem fra kardemomme :))

  SvarSlett
 11. Hoppas på en god resa för dig minmill...är sååå sugen på att fara någonstans själv...särskilt för shopping då, hihi..
  Tokfiiina kläder Odd Molly har!!! Var o kika på noa, noa inspirerad av dig, men där hade det inte kommit in av de fina du hade..kommer kanske sedan! Däremot hitta jag en hel del på Indiska...gahh..., men det är bra med lite nya plagg, bara man inte ville ha hela butiken!!!

  Kramar Lycke

  SvarSlett
 12. Odd Molly har så mye fint. Nydelige topper. :)

  SvarSlett

Jeg er avhengig av tilbakemeldinger fra dere lesere for at bloggen skal drives og være interessant. Gi meg gjerne ris og ros, alt tas imot med stor takk. Ha en fin dag!!!