torsdag 7. mai 2009

Pia Jane Bijkerk

Denne boken av Pia Jane Bijkerk har jeg nå bestilt fra Capris.no. Den heter Paris: Made By Hand. Etter et blogg innlegg hos Decor8 om boken og om denne damen, ble jeg så nyskjerrig at jeg bare måtte bestille den. I hovedsak er det bilder fra Paris i boken, og omtaler 50 butikker i Paris hvor stylister finner sine rekvisitter. Jeg gleder meg til å sitte og bla i denne når den kommer i min postkasse.
Pia jobber som freelance stylist, i tillegg til å ha laget denne boken. Stylist yrket høres for meg veldig spennende ut. I Decor8 sin blogg ligger det i dag et bra intervju med Pia, hvor du kan lese hvordan hun begynte og fram til hvor hun står i dag. Spennende intervju!
Pia har en nydelig blogg som jeg forelsket meg totalt i. Bildene her er lånt fra henne. Og det gøyeste med denne damen er at hun bor i en husbåt i Amsterdam. Det ligger bilder av interiøret i båten på hennes blogg. Ta en titt da vel....

5 kommentarer:

 1. Spennende...
  Håper boka står til forventningene...får få referat om den senere da...så kanskje frk Drops må gå til innkjøp av den vettu...
  Shoppoholicodropsi....

  SvarSlett
 2. Hei og hopp! Så finfin header du har fått! Den likte jeg. Skal titte innom bloggen til den damen, allerede lagret på favoritter, så glemmer jeg den ikke. Ha en flott dag! :)

  SvarSlett
 3. Hello!

  Åv vilka härliga bilder, det syns verkligen att tjejen har koll på läget, allt harmoniserar så fint :)

  Ha det bra!

  SvarSlett
 4. Herlig header Minmill!:o)

  Du har virkelig forstått hva jeg liker for bloggeren du tipset meg om hadde jeg på blogglisten min fra før! Elsker den bloggen- faktisk helt avhengig...fnis.
  Tar imot slike tips med glede, er som et friskt pust med bloggere av det slaget :o)
  Tusen takk for kommentaren fra deg under innlegget mitt om stiler! Var egentlig litt betenkt på om jeg skulle legge det ut i det hele tatt, ble redd for å støte noen av de som har en av de interiørstilene som dominerer veldig....men samtidig så lurte jeg på om det var flere som hadde de samme tankene som meg, og det var det :o)

  Klemmer,
  Vibeke.

  PS: dette er andre gangen vi har likt tema på innlegget vårt på samme dag når jeg tenker etter. Forrige gangen var det hun svenske "mat"dama som jeg ikke klarer å huske navnet på akkurat nå.....:o)begynner å bli trøtt tror jeg, skylder iallefall på det...he-he

  SvarSlett
 5. Åhh, vilken underbar brödbox hon hade!!! Måste genast kika in dig..

  Lördagskramar Lycke

  SvarSlett

Jeg er avhengig av tilbakemeldinger fra dere lesere for at bloggen skal drives og være interessant. Gi meg gjerne ris og ros, alt tas imot med stor takk. Ha en fin dag!!!