onsdag 28. november 2012

Stor sort adventsstjerne

Den største sortmalte adventsstjernen har jeg plassert på skjenken i stuen istedet for i gangen. Jeg må innrømme at jeg er forelsket i sortmalte julestjerner akkurat nå. For noen år siden var det utenkelig for meg at noe av julepynten  skulle være helt sort, men nå tenker jeg helt annerledes. Hvorfor ikke litt sort pynt?

Jeg kommer til å eksperimentere litt med blande inn litt gyldne innslag i form av gull eller kobber, men så langt har jeg ikke kommet enda. Enn så lenge får man kalle dette for moderne, etnisk, bohemsk julestillben. Jeg kan ikke dra julepynten så langt enda, siden vi ikke har begynt desember engang.




Nå har det blitt noen innlegg i det siste om sorte stjerner, så jeg tror vi har en liten pause fra dem en liten stund nå. 

tirsdag 27. november 2012

DIY Bordpynt

Her er det lille DIY prosjektet jeg snakket om i forrige innlegg. I morgen blir en travel dag, så jeg må nødt til å poste innlegget nå i kveld. Det ble i hui og hast tatt noen bilder nå i ettermiddag, så det er så som så med sammensetningen her, men bær over med meg dere.

Man lager to trekanter som blir låst fast i hverandre når de blir laget. Dersom du trenger litt hjelp for å få det til så bare spør meg. Mailadressen ligger i høyre kolonne her på bloggen.

Dersom du vil dekorere litt på festbordet ditt, kan du enkelt og greit lage noen stjerner av grillpinner, ståltråd og litt maling. (... eller bare ha dem i naturell bambusfarge)
Jeg laget disse litt store med vilje slik at jeg også kan bruke dem på noen større dype tallerkener som jeg har.


Bildene hadde ikke hatt vondt av en liten fargeklatt, men fargeklatter får vi heller vente med til senere innlegg.

Lysglass DIY - reprise og en liten teaser.

Minmill bloggen og lyslykten min er representert i lokalavisa Fædrelandsvennens Boligmagasin i dag, og det er jo stor stas. Tenkte derfor at jeg ville legge ut litt flere bilder av lyslykta og samtidig legge ut link til hvor du kan finne printet på nett.

Jeg har laget en link til printet HER. Finn fram en glasskrukke ol. og bruk vanlig limstift til å klistre det på. Limstift er takknemlig å fjerne når jula er over. Jeg gleder meg til å sette det første krysset, som allerede er til lørdag.


Bildet over er av neste prosjekt på "gjør det selv" listen min. Men det skal jeg vise mer av i morgen.

mandag 26. november 2012

Soverommet vårt

  
Jeg ble veldig inspirert av det fine soverommet for et par innlegg siden og fikk sponant lyst til å endre litt på vårt soverom. Dette rommet er jeg snaut innom i løpet av dagen, så det blir litt neglisjert.

Det aller første jeg hadde lyst til var og henge et magasin på en kleshenger. Jeg synes det er så enkel og dekorativ måte og oppbevare magasiner på.

Innholdet på hylla over sengen måtte også byttes ut litt. En sort adventsstjerne må vi jo ha her også siden det nærmer seg jul.

torsdag 22. november 2012

Turbin Wall



Hah, alt man kan finne ut av via nettet. Det er en fantastisk verden. Litt googling så fant jeg ut hvor den fine  vegg lampen kan skaffes.

Deres som tittet innom her i går, leste vel at jeg etterlyste lampen på veggen i det fine soverommet.


Lampen heter Turbin Wall og produsenten er Hidealite. Den kan blant annet kjøpes her hos Lysbutikken.

onsdag 21. november 2012

Fint soverom

Bildene fra dette soverommet får jeg ikke ut av hodet. Det er vel en drøy uke siden disse bildene ble vist på en del blogger rundt forbi. Jeg så dem første gang hos Emmas Designblogg.
Øynene mine falt først og fremst på House Doctor Pipeline vegg lampene over sengen. Jeg har ikke sett dem i hvitt før og synes måten å bruke dem som her var kjempestilig. Gøy med kleshenger med magasin på også.

Dernest likte jeg lampen på veggen. Lurer på hva slags lampe det er. Er det noen av dere som vet det? Den gir vanvittig fint lysspill på veggen. Den ville jo vært kul og bruke i tak også. Jeg ville satt veldig pris på tips.

Flere bilder fra denne leiligheten finner dere her hos Lovely Life. Enjoy!!!!

tirsdag 20. november 2012

Juleantrekk og et par DIY

Det er mye vi bloggere viser fram. Det føles av og til litt rart å legge ut bilder fra hus og heim og ting og tang. Men det er jo i håp om å inspirere andre at jeg gjør det. Denne gangen er skal det blant annet blogges om årets om juleantrekk. Blusen og vesken hadde jeg fra før. Skjørtet er et paljettskjørt fra Vero Moda og var riktig så rimelig i innkjøp.
Skoene er også nye. Jeg har gått med dem en gang og jeg må si jeg gruer meg ikke til å gå på disse en hel kveld. De er knallgode og gå med. Siden jeg ikke liker veldig "damete" sko synes jeg disse var passelig pyntete. Disse er kjøpt hos Vibeke som driver nettbutikken Funky Ballerina. Ta en titt innom henne neste gang du er på jakt etter sko.

Det går mye i sort og gull nå for tiden. Gullputa fikk jeg tips om via en instagram dame. Den har jeg virkelig letet lenge etter, men de som hadde den i Kristiansand var gått tom.

Så et par DIY ting jeg har gjort. Jeg har laget meg en lykt inspirert av duftlysene til Tine K. Jeg har laget printet i Excel og limt det med limstift på et glass. Når vi begynner nedtellingen mot jul i desember krysser vi av på tallene. Jeg gleder meg til å sette det første krysset når vi begynner nedtellingen i desember. Etter jul kan limet vaskes vekk med vann eller event. neglelakkfjerner. Dersom du vil ha Excel filen av printet, så gi meg et hint. Jeg sender gjerne på mail.


Stjernen er et annet lite DIY prosjekt jeg nettopp har gjort. En hvit papirstjerne fra en av kassene på loftet har fått seg et strøk med sort maling. Jeg skulle gjerne brukt litt mattere maling, da jeg synes denne ble litt for blank. Men pytt, det duger. Champagneflasken er tom som dere ser, men dekorativ. Champagnen smakte godt.

mandag 19. november 2012

DIY julekuler er ferdige

Sånn ble DIY julekulene seende ut til slutt. I fjor forelsket jeg meg litt i Tine K sine stripete julekuler. Jeg synes svart og hvitt gir fine kontraster og er veldig jul for meg. Derfor ville lage noe lignende.


Noen pappkuler, litt hobbylakk og en smule konsentrasjon så var de ferdige. Ypperlig som førjulspynt også synes jeg. 

onsdag 14. november 2012

Et lite juleprosjekt



Jeg sliter med fotograferingen for tiden. Bildene blir gule og kornete. Det er ikke lett å få til å være hjemme på dagtid når det er lyst. Morgen og ettermiddag er dunkle og snart helt mørke. I fjor lot jeg meg knekke av det, men i år derimot skal jeg tilby bilder på tross av laber kvalitet. 

Så, tilbake til mitt lille DIY juleprosjekt. Jeg skal lage egenproduserte julekuler i år og vil gi en liten sneakpeak før de er ferdig. 

Jeg var innom hobbybutikken i går kveld og kjøpte meg litt maling og pappkuler. Jeg skal vise dere mer etterhvert. Måtte bare lage et lite innlegg underveis. 

tirsdag 13. november 2012

Bloppis sofasalg - oppdatert



To stk av denne sofaen fra Bolia skal selges. Det er tre seter i stoff Nantes Multi Grey, et svært slitestekt stoff i nydelig gråfarge. Ny pris hos Bolia er kr. 10.990,-. Link til Bolia sin informasjon HER.

PS. KAN SELGES SEPARAT, DU TRENGER IKKE KJØPE BEGGE.

1 stk. innpakket og aldri brukt kr. 7000,-

1 stk. veldig lite brukt, som ny kr. 2500,-

Sofaene står i Kristiansand og må hentes her. Eventuelt må du betale fraktkostnad dersom de skal sendes.

Kontakt meg på mail minmill (alfakrøll) live.no

mandag 12. november 2012

Gårsdagen



Gårsdagens pakke til far i huset...... with love!

fredag 9. november 2012

Adventslys

Skal si jeg fikk ånden over meg nå til å fikse og styre mot jul. Jeg var innom en skjønn butikk i byen som heter Olivia hus her om dagen. Der fant jeg noen lekre saker med et hint av neonpink. Og ja, jeg får faktisk fremdeles hjertebank av neonpinke innslag. Derfor måtte jeg bare ha disse godsakene. Stjernene er av gammelt og slitt treverk med en lærreim i neonpink.
Årets adventlys står der så vakre og fine med sine neonpink tall. Tallene er klistermerker så de var lett å sette på plass. Mulig kubbelysene må en tur ned i skuffen, så kan jeg heller ta dem fram igjen når vi nærmer oss desember.
Juletreet i potte er fra i fjor og jeg synes det er et under at det lever enda. :-)

torsdag 8. november 2012

Klar for innpakking

 
Nå er jeg i gang med juleforberedelser. Kan iallefall konstatere at alt av juleinpakkingsting er på plass, og jeg har ala andre bloggere laget meg en liten julepakkemoodboard på stuebordet.



Gavepapir, snorer og taper er noe jeg handler når jeg ser det. Mange av disse tingene er kjøpt inn for lenge siden. Det er jo fullstendig gratis å få pakket inn gaver i butikken, men jeg liker å sette mitt eget preg på pakkene jeg. Jeg synes det gjør det litt mer personlig.

Det går mye i sort og hvitt for tiden og jeg kjenner jeg får hjertebank når jeg ser et lite hint av neonpink.

Så mye gøyere pakking er blitt med dekorative tape......

.....og en kul saks.


Da må jeg vel ut å finne noe å pakke inn.

onsdag 7. november 2012

Klokke og hjertepynt


Jeg er tidlig ute med å pynte til jul i stua. Jeg kom over denne diskrete julepynten hos Annas Rom. Den er så nøytral at jeg føler ikke det blir så veldig julete.

Det er type avispapir som er strimlet og limt sammen. Jeg liker sånn pynt jeg. 


Jeg ser at vi er allerede kommet til 7. november og julen er nokså nær. Skjønner at jeg må henge i litt dersom jeg skal få unna listen til jul som f.eks. julekort, gaver, baking, laging av julegaver. Det er jo alltid meg som mor som får disse oppgavene, enten jeg vil eller ikke.

mandag 5. november 2012

Følg meg her og følg meg der


Jeg er senere enn de fleste når det kommer til følging både på facebook og instagram. Jeg har lenge ment at blogg holder i massevis og gir nok informasjon om det jeg driver med. Men jeg innser nå at vi har våre favorittsteder på sosiale medier og jeg hiver meg med i full offentlighet på både instagram og facebook.



I dag har jeg oppdatert min instagrambruker hvor det pr. i dag ligger HELE 7 bilder, hvor noen av dem er helt tullete. Hvis du har lyst til å se gå inn på http://followgram.me/minmillstyle. Følg meg gjerne der framover da jeg kommer til å legge inn flere enn disse bildene der.



Dersom du vil følge meg på facebook, så har jeg hatt en side der en stund, men ikke reklamert så mye for den. Du finner den her https://www.facebook.com/Minmillstyle

Det ligger i tillegg snarveisikoner på sidefeltet i bloggen, så hvis du vil finne meg så er du ikke i tvil om hvor du skal trykke.

See u on face og insta....