lørdag 17. oktober 2009

Litt om jul

Se disse deilige julehjertene jeg fikk tak i her om dagen. Nyyyydelig. Jeg har to av disse fra før i litt mindre variant, og har alltid ønsket meg flere. Jeg bråååbremset foran et butikk vindu i byen da jeg så disse, og løp inn og kjøpte to til. Det var nesten som jeg hadde litt hjertebank. (PS! Butikken heter Hansen&Co)
I tillegg fikk jeg øye på disse søte lysklipsene. Jeg har sett sånn i bruk i magasiner og bøker, så de måtte jeg ha 4 stk. av. De kostet veldig lite. En 10 kroning for hver klips.
Disse adventstallene fikk også bli med meg hjem fra handleturen. Jeg hadde dypt inni hodet mitt en formening om hvor jeg hadde sett dem før....
....og ganske riktig. Jeg måtte jo sjekke med en gang jeg kom hjem. I Rie sin Julefryd bok har jeg sett sånne tall festet på et kubbelys. Vel og merke kunne jeg laget dem selv, men pytt. Og lysklipsene var også avbildet i Rie sin bok.
Og en annen gledelig ting for meg var at Boligliv endelig dukket opp i postkassen i dag, lenge etter alle andre. Hører at Ninas Drops sier at hun heller ikke hadde fått det, men jeg håper inderlig at også hun har fått det nå. Og i Boligliv var det også bilder av sånne lysklips. Jeg ønsker meg definitivt en pastell/rosa/turkis/lilla/gul jul her hjemme i år.
Det er første gangen jeg har hatt såååå mye glede av dette interiørmagasinet. Det var bare herlig å sette seg ned i sofaen en liten time og bare bla og se på bildene. Jeg kjente at det kriblet i fingrer og tær etter å lage ting som ble vist fram denne gangen.
-
OK, nå må jeg suse videre i huset her. Skal gjøre det rent og pent og dekke bord til middag i kveld. Et herlig vennepar vi var på ferie med tidligere i høst, kommer på besøk, og mannen min har laget noe spennende. Jeg skal se om jeg kan få tatt noen bilder av det og blogge om det i morgen. Ha en flott helg der ute...

19 kommentarer:

 1. Supert tips!! Juleklipsene var så fine!! Tror jeg må kjøpe meg noe sånt til jul! Ha en fin lørdag! Hilsen M

  SvarSlett
 2. Heisann!
  Gleder meg til juuuul!!! Og spesielt når jeg leser slike innlegg:-)

  Håper dere får en super kveld! Stor klem fra Livy

  SvarSlett
 3. sånne lysklips har jeg også vært på jakt etter. men hansen og co har jeg ikke sett her i området, men jeg skal nok finne slike et annet sted. kos dere med besøk i kveld!!

  SvarSlett
 4. Så mye fint du har fått tak i...kjempekoselig å begynne å tenke litt jul. Har en eske med gamle lysklips som jeg kjøpte på loppemarked for mange år siden, så de må nok letes frem i år. :)
  Håper dere har hatt en fin kveld.

  SvarSlett
 5. Jeg fikk rett og slett julestemning av å være her hos deg.

  Flotte ting du har kjøpt deg. Jeg trenger noen flere lysklips. De vi har arvet begynner å bli ordentlig slitte og går i fra hverandre. Ikke så rart siden de er rundt 70 år gamle.

  Ha ei flott helg!

  SvarSlett
 6. Ojsann,jeg er jo i utgangspunktet imot å kjøpe noe til jul før i midten av november,men jeg skjønner jeg snart må overgi meg, nå står jo snart sommersalget,halloweenutstyret og julepynten side om side i butikkene. Det tar jo litt av,og det blir lenge til jul,men vi får vel bare venne oss til det ;o)))

  Ha en flott helg og 1000 takk for flotte tips ;o)

  SvarSlett
 7. Kjempefine hjerter, jeg driver og syr noen lignende men mine er fyllt med vatt. Julen kommer snart og Designernes Julemarked enda snarere...

  SvarSlett
 8. De hjertene var nydelige! Ååå, som jeg gleder meg til juuul!!!

  SvarSlett
 9. Så fina ting du funnit! Här blir det också pastell-jul i år! Som vanligt, jag äger knappt en enda röd julsak.. ^_^

  Ha en fortsatt härlig söndag!

  SvarSlett
 10. Jag längtar så efter tidningen!! Så inspirerande! De fina hjärtana kommer från Aspegren, jag har också sådana i min butik
  kram Malin

  SvarSlett
 11. Så masse flott du har handlet - herlig! Morro å begynne og forberde julen!! Smil - hihi..jeg er ferdig med det aller meste av gaveinnkjøp! Deilig!

  Ha en knall søndagskveld!

  KlemKKann

  SvarSlett
 12. Så masse fint, nå gleder eg meg skikkelig til jul!!! :)
  Har du fått tak i Rie Elise Larsons jula bok? Eg har prøvd forskjellige plassar men dei er utselt øve alt.

  God søndagskveld!
  Klemmer frå Kamille

  SvarSlett
 13. Hejsa! Fin blog du har. Jeg tænker om du kan fortælle hvad den lilla maling hedder, som du har brugt til din datters møbler? Den er rigtig flot!
  VH Jette

  SvarSlett
 14. God morgen, Minmill!
  Så du er i julemodus alt.....Må innrømme at jeg kanskje ikke er den aller mest julete av meg, tro det eller ei....men man blir jo fristet av bildene dine!
  Særlig reinsdyret på veggen ga meg hjertebank. Det var helt herlig!
  Skal forresten ikke si at jeg ikke har tenkt i julebaner. Jeg er jo invitert med på et spennede julemarked i Larvik i slutten av november. Skal ikke bare ta med meg julerelaterte ting, men noen juleting kommer jeg jo til å ha.
  Skal prøve meg på noen litt retro-julestrømper en dag.
  De små lyststakene med klips er så fine. Jeg har også slike. De er kjøpt i søsteren mins butikk. Fint å ha de festet på fruktfat og slikt også.
  Dessuten var kremmerhusene du hadde kjøpt flotte. Jeg elsker å lage slike kremmerhus. Det er en grei ting som går fort å lage.
  Dessuten er det morsomt å bruke litt utradisjonelle farver, synes jeg. Jeg er jo IKKE rød/ grønn når det gjelder julepynt.
  I dag har jeg fri og skal sy til julemarkedet samt forberede mat til noen venninner kommer på vårt faste "Varulvtreff" i kveld. Vi er veldig godmodige, og slettes ikke så blodtørste som det høres ut, hi. hi!
  Ønsker deg en glad dag og en fin uke! Klemmer fra Kaspara

  SvarSlett
 15. Så mye fint du har kjøpt på runden din! Hjertene var supersøte da!! Satt selv og sydde litt småhjerter igår, og tenkte at det er jammen meg koselig med litt julesteming, selv om det ikke er mer enn oktober enda :) Ha en super uke. Klem Beppe

  SvarSlett
 16. Oioi... jeg må nok løpe til butikken å få meg et BoligLiv... stilige bilder.. Elsket bare reinsdyret/julekalender ideen... åh, julestemningen kommer så absolutt krypende:)weee

  Ha ein fin dag!

  SvarSlett
 17. Underbara bilder! man börjar nästan längta efter Jul...
  Kram och ha en riktigt fin dag..

  SvarSlett
 18. gleder meg til narvesen får inn nyeste boligliv ja, så ut som det var masse fint der :D kjempeflott med den rekken med julekuler, sånne kunne jeg jo tenke meg å ha fremme hele året, det er vel lovt det? hihi!

  SvarSlett
 19. Boligliv var fullt av inspirasjon!Fargerik jul!
  :-)

  SvarSlett

Jeg er avhengig av tilbakemeldinger fra dere lesere for at bloggen skal drives og være interessant. Gi meg gjerne ris og ros, alt tas imot med stor takk. Ha en fin dag!!!