tirsdag 6. oktober 2009

Innvielse av kontoret

I dag har jeg begynt å bruke det "nye" kontoret. Endelig er benkeplaten på plass, knotter på skapene skrudd på og skriver gjort klar. Det er så deilig å ha et sted som ikke trenger å ryddes med en gang. Jeg har tidligere pleid å sitte i stuen, men det ser helt bombet ut der når jeg holder på med masse papirer.
Endelig fant jeg et sted å bruke pip pip knottene jeg kjøpte på Nordhjem i vår. Jeg synes de tok seg flott ut på de hvite skapene.
Den hvite veggen mellom skrivebord og skap har jeg lyst til å dekorere med masse bilder og lapper..... som en inspiration wall. Det har jeg alltid drømt om, og den veggen må lages underveis.
Fikk også lyst til å vise dere den lille krakken jeg har pusset opp. Den fikk nettopp et nytt trekk i form av et friskt og grønt storblomstret retrostoff. Denne krakken blir jo som et lite drops her i huset.
Nå må jeg logge meg av for å fortsette mitt arbeide, men ønsker hele blogglandia en fin dag.

15 kommentarer:

 1. Å så fint kontor! Koselig stol, og helt herlige knotter på skapene :).. Krakken ble kjempefin..Skikkelig sommerlige farger..

  SvarSlett
 2. Så bra det blev!!
  Den lilla krakken är jättefin!! Bra jobbat!! ;)

  SvarSlett
 3. Kjempeflott kontorplass;) Og den "puffen" ble kjempefin!! Nydelig stoff... ha en finfin dag! -Irene-

  SvarSlett
 4. herlig arbeidsplass.
  god arbeidsfalte...så fint med litt tre/struktur i plassen for hvit benkeplate. og tusen takk for kjekk kommentar på innlegget mitt.

  SvarSlett
 5. Så fin krakk!;) Har en lignende, og den er hvit, men har gulna litt, så skulle male over. men når jeg maler så renner malinga rett av:/

  Og de knottene, de har jeg prøvd å få tak i mange ganger, men de er alltids utsolgt, og får ikke tak i de her!:/ Sjaluuu!;) Kontoret ditt ble kjempefint!:D

  SvarSlett
 6. For er fint kontor. Savner et sted å sette meg med datamaskinen og rotet mitt. Nå sitter jeg i stuen. utrolig kjedelig å rydde hele tiden som du sier. Og den krakken var bare utrolig flott! FOR et stoff du har fått fatt i da!! nydelig.

  ha en fin tirsdag minmill

  SvarSlett
 7. Det er herlig å ha en egen kontorplass. Veit så alt for godt hvordan det er å sitte i stuen. Og samme hvor mye man planlegger å ha det ryddig rundt seg mens man jobber så blir det rotete. Jeg syntes også pip knottene kom godt til rette på de hvite skapene!

  SvarSlett
 8. Så deilig med et sted du kan sitte med ting og tang uten å være "i veien". Det ønsker jeg meg også! Men da trenger jeg et nytt sted og bo først... så det skjer nok ikke med det første.
  Krakken din ble SKJØNN! Kjempefin! Ordentlig misunnelig på den altså!

  Klem

  SvarSlett
 9. Hei og god kveld, Minmill!
  Det er SÅ frustrerende når man har skrevet en lang kommentar og den forsvinner i intet! Takk for at du satt deg ned og skrev så koselig kommentar til meg for annen gang!
  Så god arbeidsplass du har fått. Det er så godt med store flater å bre seg utover på! Fugleknottene er kjempesøte!
  Tror det blir flott med masse opphengte bilder7inspirasjon over bordet!
  Puffen var helt uimotståelig!!! Den falt jeg pladask for. Det er SÅ moro å gi medtatte, kjedelige ting nytt liv!
  Her regner det og er innekosevær. Jeg har sydd på ei veske med gammelt putebroderi. Litt mer romantisk enn jeg pleier kanskje, men måtte prøve å få noe til av blomsterbroderi-puta.
  Ha en god kveld og kos deg på din fine, nye arbeidsplass!
  Klemmer fra Kaspara

  SvarSlett
 10. Så herlig med litt kontorplass:) Det ble jo knallfint. Arbeidslyst kom til meg, hehe.

  SvarSlett
 11. Det ser kjempefint ut, deilig med fast kontorplass! Liker knottene også...

  SvarSlett
 12. Jeg drømmer om kontorplass m STOR oppslagstavle over jeg også, men her er det bare drøm ennå...

  Det ble skikkelig flott, og den puffen din ble kjempetøff!!!!

  SvarSlett
 13. Tenk å ha et eget kontor, din heldiggris!! Knottene så jeg faktisk først på bildet! kjempestilig! Min danske venninne har orange glassknotter på skapdørene på kjøkkenet, laget av en glasskunstner. de er sååå flotte og originale.
  Flower Power puffen din var knallfin!!!

  SvarSlett
 14. Så herleg stoff på krakken! Mmm...

  Takk for inspirasjonen eg får her inne hos deg, dei fargeglade bileta dine gjer så godt ein grå oktoberdag!

  SvarSlett

Jeg er avhengig av tilbakemeldinger fra dere lesere for at bloggen skal drives og være interessant. Gi meg gjerne ris og ros, alt tas imot med stor takk. Ha en fin dag!!!