søndag 30. oktober 2011

1 2 3 4

Fire på rad av herlige krus fra Day Home. Jeg elsker disse krusene. Jeg drikker kaffe eller te fra dem hver dag. Jeg har ikke hjerte til å gjemme dem inni kjøkkenskapet, så derfor fikk de en knagg hver over kjøkkenbenken. Så da har jeg litt eyecandy på kjøkkenet mitt.





























Kanskje jeg må ha en kaffe snart?

lørdag 29. oktober 2011


I dag har jeg hatt en liten opprydding på kontoret her hjemme, og viser derfor noen bilder derfra. 

De fargerike papirrullene mine har vært bortgjemt i en krok en stund. Jeg synes de er så dekorative, at jeg synes de må komme litt mer fram. Kurven kjøpte jeg for mange år siden og har vært bortgjemt i en bod lenge. Så hvorfor ikke bruke den da?

Jeg må innrømme at jeg er rammet av tape feberen jeg også. Det er mye som er blitt klistret opp på veggene med tape fra Konfettishop her hjemme. Nå sitter jeg og laster opp bilder som skal fremkalles i sort hvitt. Jeg planlegger nemlig en sort hvit bildevegg med tape. Det skal jeg blogge om når det blir ferdig.

lørdag 22. oktober 2011

Hvorfor heter bloggen Minmill?

Jeg har hevet meg på utfordringen til Mrs. Hardy som går ut på og fortelle hvorfor bloggen heter det den heter. Det er mange bloggnavn i blogglandet vårt, og man bør jo derfor være litt kreativ for å finne noe som gjør at man  blir husket. Klikk HER for å les Mrs. Hardy sitt innlegg.

(En av mine tidligere bloggheadere)

Først en liten historie om hvorfor jeg begynte å blogge:
Jeg begynte å blogge i mars 2008, dvs 3,5 år siden. Bloggingen begynte med at jeg jaktet på hjemmelaget knekkebrødoppskrift på nettet. Jeg fant en blogg som het Ost, kjeks og rødvin. Jeg fikk laget meg knekkebrødene, men jeg fikk ikke ut av hodet det med blogging, noe som var helt nytt for meg. Jeg gikk tilbake og leste mer i bloggen til Ost, kjeks og rødvin og lurte på hvorfor i all verden noen ville legge ut bilder av seg selv, sitt eget hjem og samtidig fortelle historer om hverdagsliv, følelser og så videre. Denne bloggen førte meg videre ut i blogguniverset og jeg oppdaget den ene fine bloggen etter den andre, og tenkte at dette ville jeg også prøve. Det ble interiør som ble hovedfokus i min egen blogg, akkurat sånn som i dag.


















(Denne headeren husker sikkert mange av dere og den brukte jeg lenge)

Bloggnavnet skulle være noe som ingen andre hadde, og enkelt og greit så døpte jeg bloggen Minmill fordi jeg har to døtre med navn Mina og Mille..... sammensatt så ble det Minmill.

(Dette er headeren jeg bruker nå i dag, men lurer på om jeg skal lage meg en ny snart)


(Dette er headeren for fotobloggen min.) 
For de som ikke vet det har jeg den siden jeg driver med foto som hobby. Jeg har mest bilder av mennesker der inne. Ta gjerne en titt dit innimellom. 

fredag 21. oktober 2011

Pakke til meg med litt jul

Det ble neste julaften her i dag. Det kom pakke til meg i posten i går, og selv om jeg visste hva det var og hvor den kom fra, så var spenningen likevel stor for meg. Tji hi....

Hviit er en nettbutikk jeg har handlet fra før, blant annet lampen over spisebordet. Jeg synes hun som driver nettbutikken er flink til å holde seg til en stil. Den stilen hun liker, liker jeg, og det gjør sikkert mange andre også. Det er behagelig å bare klikke og betale og få tilsendt varene i posten.


Denne gangen bestilte jeg julepynt, men jeg synes ikke den er så julete. Så da skal "julepynten" fra Ferm Living få lov til å henge framme fra nå av.

Kanskje dette er en tjuvstart på julen?

Jeg liker jul. Jeg gleder meg til jul. Jeg gleder meg til alle forberedelsene. Jeg gleder meg til å smake på julekaker, julebrus, julemarsipan. Jeg gleder meg til å gå på julemarkeder, julekonserter og andre julearrangementer.

He he, det er lov å glede seg og dagdrømme litt. Men akkurat nå må jeg gjøre noe annet enn å tenke på jul. Jeg burde faktisk gjøre litt rent. 

fredag 14. oktober 2011

Giveaway...


Den nydelige nettbutikken Sweet Memories har giveaway på gang og denne giveawayen vil jeg være med på. Vil du også? Isåfall må du klikke HER for å være med. LYKKE TIL alle sammen

torsdag 13. oktober 2011

Dagens plan

Dette er hva jeg har tenkt å gjøre i ettermiddag/kveld. Slenge meg på sofaen mellom alle putene og la meg henrive til Rom 123 og Costumes sine skriverier og bilder. I dag er det lesing av glossy magasiner for ho mor i huset. 

Takk for alle søte kommentarer om puten. Pute nr. 2 ble ikke sydd i går da jeg oppdaget at glidelåsen var forsvunnet, så jeg må ut og kjøpe meg en ny glidelås for å få gjort ferdig prosjektet. 

onsdag 12. oktober 2011

M pute

Som sagt så gjort, nesten iallefall. Puten ble ferdig i går kveld, akkurat som jeg sa. Men jeg har to stykker, og den ene ligger enda på sybordet. Må vel love at den blir ferdig i kveld da. :-)

Jeg slet litt med å få til glidelåsen. Jeg har alltid laget puter med glidelås midt på ryggen bak. Denne gangen ville jeg ha glidelåsen nederst i sømmen, og det har jeg aldri gjort før. Det var noe herk, så jeg må nødt til å finne ut en litt mer elegant måte og løse dette på. Tips tas imot med takk fra de som kan det. 

tirsdag 11. oktober 2011

Pute


Av og til er jeg verdens tregeste person, men nå må jeg ta opp tråden igjen, bokstavelig talt. Jeg begynte på disse to putene for leeeeeenge siden, og det har begynt å irritere meg over ufattelig treg jeg er til å gjøre dem ferdig. Så nå tenkte jeg at jeg skulle gjøre en avtale med dere bloggjenter. I kveld skal putene gjøres ferdig og jeg skal lage et innlegg om dem i morgen. Okay??? Jeg jobber nok best under press, og selvpålagt press fungerer nok det også. 

mandag 10. oktober 2011

Bambus stol


Husker dere den Ikea stolen jeg blogget om for noen dager siden? Den ligner jo veldig på denne. Jeg liker stylingen på dette bildet og jeg må bare gå for den lyse varianten. Love it. Denne stolen koster kr. 2.400,-, så da er jeg ikke i tvil om at det må bli en Ikea, som ligner veldig på denne, på ønskelisten.

søndag 9. oktober 2011

Cupcake bursdag

Gratulerer med dagen til min kjære mann! I dag morges sto jeg og jentene opp tidlig for å stelle i stand kake og kaffe til han på sengen. Vi pleier å gjøre sånn her i huset når noen har bursdag. Det er jo så hyggelig å våkne på dagen sin på den måten. Det ble jo en litt mektig start på dagen for oss, med Hummingbirds sitroncupcakes med masse krem på.

Jeg har nettopp kjøpt meg en kakebakebok med masse herlige oppskrifter på cupcaces, kaker, terter mm. Hummingbirds bakery ligger i London og er viden kjent for sine deilige kaker. Nå har de gitt ut en bok og deler oppskriftene med oss. Jeg skal nok prøve meg på flere oppskrifter fra denne etterhvert. 

lørdag 8. oktober 2011

Nytt sengetøy

Jeg har vært ute og handlet nytt sengetøy fra Kid. Jeg falt pladask for det lysegrå stjernemønsteret, og det beste av alt er at stoffet er i flanell. Både mannen og ungene synes det er det beste sengetøyet vi noen gang har hatt. Flanell luner nå som nettene begynner å bli kalde. Mmmmm, får nesten lyst til å legge meg ned litt jeg. 

I dag har jeg stor-ryddedag i boder og på loft. Det har en tendens til å hope seg opp på slike rom, så innimellom må jeg ta et rydde raid. Det føles så godt etterpå. Ha en fin lørdag alle sammen.

PS! Peace tegnet i innlegget under er kjøpt hos Lille Himmel på Amfi senter Vågsbygd. Det er egentlig et gryteunderlag, men jeg bruker det som pynt. :-)

fredag 7. oktober 2011

Tapet


Dette er første gangen jeg er med på en sånn NIB konkurranse. Jeg har ikke mye tapet greier hjemme, ikke enda iallefall. Det lille jeg har er noen småmøbler her og der. Denne lille benken pusset jeg opp for noen år siden og har blogget om den før, og nå må den fram i blogglyset igjen.





















Tidligere var denne lille vegg benken oransje og rosemalt i bakkant. Skikkelig stygg med andre ord, men nå brukes den av min eldste datter og hun har den på rommet sitt. 

Et aldri så lite nærbilde av småvaser, peacetegn og notisbok.

Så herved melder jeg meg på konkurransen og ser om det kan bli noe resultater på meg. He he. Det er jo lov og håpe. 

Nytt høstantrekk


Nå har jeg vært ute og skaffet meg litt nytt tøy til høsten. Hvilket bedre sted er det å fotografere slike ting enn på Eames knaggen? :-) En fornyelse av garderoben er en liten trøst nå som det begynner å bli kaldere ute. Turen gikk til Olivias Hus i Mandal, en kles- og interiørforretning som er helt utrolig flott. Butikken er et skattkammer for kles og interiør damer. :-)

Disse ankelbootsene fra Debbie er utrolig gode å gå med selv om de har høye heler. Jeg har sett flere bloggere som har skrytt av dem i det siste. Dødningshodet på siden er med på å sette en liten prikk over i'en. 

Skjerfet med store stjerner er fra Becksøndergaard og strikkejakken med peace tegnet er fra Line of Oslo.
Jeg tror ikke jeg kommer til å fryse så mye med disse plaggene.

torsdag 6. oktober 2011

Ikea love


For en lekker stol Ikea har laget, men dessverre er den ikke i Norge enda. Jeg håper virkelig den kommer på det norske markedet etterhvert. Stolen heter  Storsele og prisen er under 1000 kroner. Jeg heller vel mest mot den lyse varianten og kan se den for meg med masse skinn, puter og pledd oppi. Hva synes dere?

***NB NB! Jeg må visst korrigere. Stolen finnes visst hos Ikea Norge likevel. Takk til deg Englermor som gjorde meg klar over det.

Kommentar - løsning 2

Jeg har fremdeles kommenteringsproblemer med Explorer. Jeg gadd ikke finne ut av dette mer så jeg lastet ned en ny nettleser. Google Chrome heter den og er rask og brukervennlig, og nå fungerer det iallefall 100%.

Løsningen jeg skrev om tidligere i dag fungerer kanskje for noen, så derfor lar jeg det bare stå.


Jeg legger ut et aldri så lite julebilde jeg. Bare sånn for å feire at jeg har løst mine cyber problemer og for å minne dere på at det er snart på tide og tenke på å lage juleting. Vi som er litt mer enn gjennomsnittlig opptatt av jul, pleier jo å sy julegaver, lage julepynt osv. Spør du meg så synes jeg man bør begynne NÅ. 

Kommentarer - løsning

Hei igjen dere! Jeg skal prøve å begi meg ut på å forklare hvordan jeg løste problemet med at jeg ikke klarte å legge igjen noen kommentarer på andres blogger.

Min feilmelding gikk ut på at jeg måtte logge på på med en annen konto eller at "Cookie value is null for FormRestoration"

Blogger har en hjelpeside som du finner øverst i din bloggmeny. Her fant jeg ut at jeg måtte slette buffer og informasjonskapsler i internett browseren min. Oppskrift på det finner du her: http://www.google.com/support/blogger/bin/answer.py?hl=no&answer=32050&ctx=cb&src=cb&cbid=5vozdiw3w63q&cbrank=1

Dette kan løse problemet, men du mister all påloggingsinformasjon på alle nettstedene du har pålogging. Men det er ikke verre enn at du må legge det inn på nytt.

På denne linken: http://www.google.com/support/forum/p/blogger/thread?tid=63ee559f1372e340&hl=en. Her er det en som sier at når du logger deg på blogger må du ikke krysse av for "husk meg" eller "remember me".

Da jeg hadde gjort alt dette ble alt ok igjen.

Dersom du møter helt veggen, kan det være en løsning å bytte til Google Chorme, en annen nettleser. Jeg bruker Explorer. Problemene de fleste har med dette ligger i nettleseren og ikke hos Blogger.:-)

Masse lykke til dere som sliter med dette, og håper det ordner seg.

onsdag 5. oktober 2011

Kommentarer

Jeg har hatt veldig problemer i de siste månedene med å legge igjen kommentarer hos dere. Jeg har fått den ene og den andre feilmeldingen fra blogger og har nesten gitt opp..... helt inntil nå. Jeg ble så lei av problemet og satte meg ned og søkte etter svar. Jeg tror jeg har klart å løse det nå, så kanskje det dukker opp noen kommentarer fra meg hos deg etter dette. Klem.

Hjemme kontor


Jeg trives best å jobbe i ryddige omgivelser både på jobb og hjemmekontoret. Jeg må ha det helt strøkent for å få arbeidsro. I går danderte jeg blyanter og sakser oppi en liten kurv, og en liten etikett med dymotape gjorde susen. Det er ofte ikke så mye som skal til for at til og med arbeidsplassen kan bli et trivelig sted.

mandag 3. oktober 2011

To godteriposer som jeg har har klart å la være i fred i mange uker nå. De var jo verdt et lite bilde der de henger på nyinnkjøpt knaggrekke som ikke er hengt opp enda. Jeg bør vel vise et bilde av den så snart den henger på veggen. Tanken er å bruke den til skolesekker som jeg alltid snubler i på vei inn. Jeg skulle gjerne likt å vite hva andre gjør med sekker og vesker som har en tendens til å havne på gulvet.

Hawaii

Beach boys, Elvis...... mest mulig farger på bordet. Voila, Hawaii festen kan begynne.

Fredagen var det duket for Hawaii fest hjemme hos oss. Hvorfor ikke forlenge sommeren med sommeraktig fest? Her var det om å gjøre å finne fram den mest fargerike pynten i hele huset. Mye hadde jeg fra før. Duken er metervare fra stoff og stil som ble handlet inn samme dagen.

Blomstene gav den siste piffen og en feeling av Hawaii.

Jeg må ta med et bilde av en vase jeg nettopp kjøpte til huset. Sommerfuglvasen er fra House Doctor og kjøpt på Olivias Hus i Mandal.